Till honom: Fynda kläder, skor och utrustning på vår sommarrea Image

Till honom: Fynda kläder, skor och utrustning på vår sommarrea

Nytt padelracket, löparskor eller sandaler? Vi har plockat ihop några av våra bäst tips för honom som du just nu kan fynda på vår sommarrea.

Vår sommarrea är i full gång och självklart har vi plockat ut lite herrfavoriter. Här hittar du ett axplock av vad som finns att fynda på vår stora REA.

SHOPPA DIREKT: Kläder, skor och utrustning på vår stora REA

Sandaler Curz.jpgIngen sommar utan ett par nya sandaler. Spana in de här budgetfavoriterna från Cruz.

Padelracket Adidas.jpgKraftfullt padelracket med mycket kontroll – det här racket från Adidas är diamantformat och riktar sig till den vana spelaren.

Sneakers Adidas.jpgStilrena sneakers från Adidas med en röd detaljfärg på hälkappan. Passar perfekt till jeans så väl som shorts.

Löparjacka Nike.jpgLite av en hybridjacka från Nike som är en perfekt mix av löpartröja och en löparjacka. Den sitter bekvämt, skalet är vattenavvisande och du kan även packa ned det yttersta lagret i kängurufickor om du skulle bli varm.

Byxor Adidas.jpgEtt par byxor – många användningsområden. Adidas klassiska modell blir aldrig tråkig. Passa på att klicka hem ett nytt par redan idag.

Vadnringsryggsäck Bergans of Norway.jpgVankas det vandring i sommar? Den här vandringsryggsäcken hittar du just nu till superpris. Ryggsäcken kommer från Bergans of Norway och rymmet 40 liter s amt har alla nödvändiga remmar och fickor.

Shorts Frontier.jpgMjuka och snygga shorts från Frontier som passar till hemmahäng, lättare träning på gym och som en del av vardagslooken.

Vandringsskor Salomon.jpgGrymma vandringsskor från Salomon. Med de här på fötterna kan du vandra både dagsetappet och längre distanser över ett par veckor – se bara till att klicka hem rätt storlek.

Löparskor Saucony.jpgHar du sprungit i löparskor från Saucony tidigare? Om inte är det verkligen på tiden. Här Freedom 3 som passar både tempopass och längre distanser.

Jacka Peak Performance.jpgEn klassisk linerjacka från Peak Performance är ett måste i garderoben. Passar till vardags, friluftslivet, till och från gymmet och vid många fler tillfällen. Spar den i garderoben tills det blir höst. Du kommer inte ångra dig.

Träningströja Nike.jpgLångärmad träningströja från Nike med dovt mönster på ärmarna. Matchas bäst med träningsshorts och ett svettigt HIIT-pass.

SHOPPA HÄR: Fynda mer på vår stora REA

LÄS MER: Sommarens fem bästa padelracket