Fynda löparskor! Image

Fynda löparskor!

Några av vårens testfavoriter finns nu på rea! Här är löparskorna du kommer vilja klicka hem genast.

DAM

noosa
Nu finns Asics Noosa FF på rea! En superlätt men samtidigt stabil löparsko med bra hälgrepp. Noosa FF andas bra och har precis lagom mjuk respons i löpsteget. Välj en större storlek än normalt, den är liten i storleken.

new balance
New Balance Fresh Foam 1080 v7 är en neutral löparsko som sitter bra på foten. En mjukt dämpad löparsko med bra fäste på alla typer av underlag. Testpanelen rekommenderar att du går upp en halv storlek för mesta möjliga komfort.

under armour
Under Armour Speedform Gemini 3 sitter som gjuten redan vid första användningen. En lätt och mjuk löparsko i snygg minimanlistisk design, perfekt för både korta och längre rundor. Går lika bra att ha som sneakers eftersom utseendet är så fint.

salomon
Vill du ha en superlätt trailsko för snabb terränglöpning är Salomon S-Lab Sense 6 SG ett bra val. En perfekt kombination av bra grepp, skön flexibilitet och en innersocka som kramar om foten. Bra kontakt med underlaget – nu är det bara att ge dig ut och springa!

salomon
Salming enRoute Shoe är älskad av testpanelen. Den är skön, åtsittande, stabil och passar dig som är en van löpare med höga krav på dina löparskor. Låt dig inte luras av det klumpiga utseendet, den är riktigt lätt och andas superbra.

puma
Puma Ignite 3 är en riktigt snygg löparsko som är mjuk och stabil. Den är ventilerad och en riktigt bra allroundsko. Fjädringen i löparskon är relativt hårt och inte så svampig som andra stabila skor kan vara.

HERR

asics
Asics Gel-DS Tariner 22 är en snabb sko, perfekt för intervallträning och snabba rundor. Den är liten i storleken, så gå gärna upp en storlek. Passformen på bredden är däremot perfekt. Det här är ett bra komplement om du har vanliga allround-löparskor hemma och vill ta löpningen till nästa nivå.

puma
Puma Ignite Evoknit är neutrala löparskor med utmärkt fjädring. Dessutom är de väldigt spejsiga i designen. Trots det något ovanliga utseendet sitter skon bra på foten och greppet är bra på olika typer av underlag. Storleken är normal på gränsen till stor, så du behöver inte gå upp i storlek.

under armour
Under Armour Speedform Gemini 3 är en sko som gör få besvikna. Den har hög komfort, skön dämpning och klämmer ingenstans. Skon ger en snabb känsla och är grym att springa i. Ta den större storleken om du är mellan två storlekar. Våga testa ett nytt märke på löparskor, du kommer inte ångra dig!

salming
Salming enRoute Shoe är en utstickande löparsko i en maxad färg som får dig att springa med avancerad känsla. Sitter finfint på foten och andas bra. Är lite liten i storleken, tyckte vår testpanel. Våga köra färg!

LÄS MER: Vårens stora löparskotest för män 2017

LÄS MER: Vårens stora löparskotest för kvinnor 2017