Nytt, snyggt och bekvämt från Dasia Image

Nytt, snyggt och bekvämt från Dasia

Är du på jakt efter drömmigt sköna skor som också är sjukt snygga? Då kan vi ge glädjande besked, nu kan du shoppa sneakers från Dasia hos Sportamore!

I sortimentet från Dasia hittar du stilrena skor med feminina detaljer och oslagbar komfort. Det känns nästan overkligt att så snygga skor kan vara så här bekväma. Dasia har sedan starten 2008 tagit fram många populära modeller där funktion och design står i centrum.

– Vi är influerade av feminina och stilrena linjer, en medveten design med kvinnan som centralt fokus. Känslan av att gå på moln är signifikant för skorna som Dasia säljer, säger Sandra Kallebäck, Brand ManagerDasia.

Den feminina designen är tydlig. Dekorativa knutar, rosetter och volanger ger det lilla extra till den klassiska slip-on modellen, men i kollektionen hittar du också skor med sömlösa överdelar i svart som passar till vilken outfit som helst. Den uppbyggda innersulan har ett tjockt lager av memory foam som dessutom ger maxad komfort. Kombinationen av de två elementen gör att det här kommer bli din nya go-to sneaker!

Vem riktar sig Dasia till?

– Dasia är för den medvetna kvinnan och har en bred målgrupp som ställer krav på sköna och snygga skor med praktiska funktioner för vardagen eller festen. Bredden är viktig för Dasia, det finns skor för alla fötter, åldrar och tillfällen.

Vad är säsongens trender och nyheter hos er?

– Trenderna man kan se SS19 är en kombination av jordnära toner från off-white och beige till brunt, tillsammans med tropiska röda nyanser i Nude, Coral och Grenadin. Vårens kollektion är vår moderna tolkning av det nostalgiska och romantiska modet.

Vad får man inte missa från Dasia?

– Sporttrenden är större än någonsin och våra klassiska sportsulor Daylily och Starlily är ett måste i din garderob tillsammans med mer vågformade siluetter.

Dasia Starlily bow 2Storfavoriten Starlily Bow i ljus mocka passar bra både på kontoret och till brunbrända ben i sommar.


SHOPPA HÄR: Skor från Dasia

LÄS MER: Duffelbag – säsongens trendigaste väska