”Att förlora är det värsta jag vet” Image

"Att förlora är det värsta jag vet"

El blogger de moda Philip Conradsson se ha dado cuenta de que gastar dinero en fotografía no es fácil. Esto demuestra que Philip Conradsson es un hombre feliz y frustrado a diario.

SJU SVETTIGA SPÖRSMÅL

Como muchos otros, Philip Conradsson, de 22 años, que tiene un blog sobre la hermandad HÄR, se hizo una foto cuando era pequeño. Han tenido relaciones sexuales un año antes de salir a la calle por primera vez y han pasado mucho tiempo en la calle mientras hacían fotos en la calle y en el suelo.

- Fotbollen var det absolut bästa och roligaste jag visste när jag var yngre. Jag har en del vänner som ligger på mig om att börja spela igen. Suget finns verkligen men däremot tyvärr inte tiden.

¿Qué es lo mejor para comprar un carrete de fotos?

- Para mí, la mejor forma de conseguirlo es mediante el uso de la tecnología de la cámara de fotos que he probado. Se trata de una mentalidad específica en el mundo de la comida rápida y todos los aperitivos tienen el mismo sabor, ¡así lo entendemos!

¿Cuál es tu estilo de vida?

- Alldeles för mycket tror jag, haha. Hark blivit lugnare med åren, men att förlora är det värsta jag vet. Jag blir både arg och oerhört frustrerad, ibland kan det sitta i flera dagar. Men som sagt, i dag är jag betydligt lugnare. Det beror förmodligen på att fotbollen blivit mer utav en rolig grej de senaste åren, tidigare satsade jag fullt ut och en förlust då var det värsta som kunde hända. Hade jag fortfarande satsat i dag tror jag att känslan hade varit exakt densamma som då.

philip conradssonSigue a Philip Conradsson en Instagram @philipconradsson. Foto: Privat

¿Cuál es el mejor regalo para ti?

- Muchas veces, se trata de una cuestión de tiempo. Men jag försöker snitta minst två, tre gympass innehållande både styrka och kondition. Senaste månaderna har jag dock kommit in i ett skönt flow och kört mellan fyra och fem pass i veckan.

¿A qué tipo de trabajo te dedicas?

- Marklyft, allla gånger. Det kan vara så fruktansvärt jobbigt, men det är alltid en underbar känsla efter att passet är klart.

På en skala ett till tio, hur fåfäng är du?

- Haha oj, det är en bra fråga. Cuando me voy a dormir, no me siento bien en la cama. Jag säger åtta av tio med risk för att det kan vara högre.

¿Tiene alguna idea que le gustaría compartir?

- Jag har svårt att missa saker och vill alltid vara med och göra allt. Jag har insett att jag till slut inte orkar utan ibland måste säga nej, det behöver jag verkligen bli bättre och tänka mer på.

¿Qué te pasa cuando abofeteas a alguien?

- Jag har svårt att säcka ihop fullständigt och ta på mig mjukiskläder, men jag förstår inte varför, jag borde göra det mer. Men oftast har jag på mig ett par bekväma jeans och t-shirt eller en kashmirtröja.

philip conradsson
Su mejor amigo es Philip Conradsson. Cuando empezó a comprar, se hizo con Nike. "Jag tycker deras träningsset och skor är riktigt bra och snygga, de använder jag nu". Foto: Privat