Charlotte Kallas knep som gör löpningen lättare Image

Charlotte Kallas te ayuda a encontrar trabajo

¿Tiene algún motivo para ir a la escuela? Este es un artículo de Charlotte Kalla que le ayuda a encontrar el mejor semental de su vida.

Charlotte Kalla realiza una presentación ingeniosa. Men faktum är att hon inte bara är grym på skidor. No se mueve mucho por debajo de los estándares más altos.

- Ungefär 40 procent av min träningstid från maj till november är löpning. Jag älskar friheten och enkelheten med löpningen, säger Charlotte Kalla när vi träffar henne.

Charlotte Kalla Para Charlotte Kalla, la primavera es un momento inolvidable en el cielo en el que nos centramos en varias fotografías.

Bajo el skidsäsongen puede hon längta efter fartkänslan och till att springa i skogen på våren när stigarna tinar fram och hon måste planera varje fotsteg bland stenar och rötter. Lika härligt tycker hon att det är att springa i fjällen, där hon dras till toppar och känner sig stark när hon springer uppför och få ta i, för att belönas av en härlig utsikt och sedan få släppa på och springa utför.

- Det bästa sättet att upptäcka ett nytt ställe är att snöra på sig löparskorna och springa. Jag var precis i London och hann se supermycket genom att springa från plats till plats. En general, no soy tan valiente como para ir a la playa, pero he aprendido mucho de los orientadores, ¡y el viaje es muy eficaz!

Suget efter att få ge ut och springa och upptäcka nya platser eller återupptäcka gamla är något som väcker löparglädjen i Charlotte Kalla.

- När jag åker skidor måste jag vara så fokuserad, men löpningen är spännande och kul på ett annat sätt. Se trata de un tema muy interesante en el que el hombre debe reflejar y comprender todo lo que le rodea.

Para poder disfrutar de una experiencia tan emocionante como esta, Charlotte Kalla se ha esforzado al máximo y ha conseguido un gran éxito, ya que nadie se escapa de sus sueños.

- Jag springer ganska långsamt, joggar och lufsar fram, eftersom jag vill åt distansträningen. No obstante, cuando se trata de un viaje largo, me gusta tomar fotos de la vida real y disfrutar de un buen descanso. Si se trata de un problema de larga duración, se recomienda que se mantenga un tiempo constante y que se centre en la medición.

Att löpning är fysiskt krävande för hela kroppen, speciellt benen men även bålen får en omgång i ojämn terräng, vilket gör att det ibland är lite tufft att springa. Charlotte Kallas bästa tankeknep är att då vara så närvarande hon kan och inte stressa in i passet.

- Ta på dig löparkläderna som om det vore första gången du klädde på dig. Gör det med så många sinnen aktiva som möjligt. No se olvide de informarse sobre sus hábitos alimenticios y las rosetas que utiliza. Es un lugar estrecho en el que puede relajarse y descansar, para que pueda relajarse y relajarse durante todo el día.

Charlotte KallaEmelie Forsberg es la mejor amiga de Charlotte Kallas. "Hon är en inspirationskälla som verkar trivas med sin livsstil som löpare."

Ett bra tips är att i stället bestämma dig innan du ger dig ut för vad du ska göra exakt. ¿Cuánto tardarás en saltar? ¿Por qué necesita un poco más? ¿Es posible que en algún momento de tu vida disfrutes de un detalle técnico? ¿Ha utilizado algún tipo de snabbt lite intervall cuando ya no está disponible? ¿Son todos los pecados?

- Un övning jag kör ibland är att öva på att ta in allt som sker runtomkring. Då kan jag till exempel fokusera på hörseln och försöka höra det som är långt bort, som fågelkvitter, eller det som är nära, som fotsteg och det som är supernära, som mina andetag. Sedan byter jag till ett annat sinne och fokuserar på det. Det går även att göra vid andra tillfällen än bara under löpningen, och övningen gör att det du håller på med blir mer givande och effektivt i stället för att du hamnar i ett multitaskande.

Esto o más bien esto es lo que hace Charlotte Kalla en el extranjero, donde las tareas no son fáciles. Por eso, es importante que te pongas en contacto con nosotros antes de que se acaben los días. Ett annat tips från henne är att vara lite mer kortsiktig.

- Jag sänker ribban och kraven för stunden och försöker deala med mig själv. Om jag väl tar mig ut så får jag äta lunch när jag kommer tillbaka och sedan bestämmer jag inte så mycket mer än så. Jag försöker släppa oro för vad som ska hända sen, för ofta är det inte själva löpningen som känns jobbig utan bara det att ta sig till andra sidan där det finns andra beslut jag måste fatta som jag kanske är osäker kring. Det kan göra det jobbigt att kicka igång dagen eller träningen. Men jag vet med mig att kommer jag bara igång så är inte orosmolnen så jobbiga i slutändan.

Ett annat tips hon har för dig som har svårt att ta dig ut är att stämma träff med en kompis.

- Si tienes una persona que te ayuda y te ayuda a conseguirlo, es muy importante que te pongas en contacto con ella, ¡después de que hayas pasado un año sin ella!

CHARLOTTE KALLA HAR PÅ SIG: Ropa y calzado de Craft: Ropa HÄR, camiseta HÄR, chaqueta HÄR, pantalones cortos (helsvarta) HÄR, falda HÄR y camiseta HÄR.

FOTO: Lisa Kronander/Craft

CONSEJOS: Charlotte Kalla tipsar: Los mejores consejos para el bebé

LÄS MER: Charlotte Kalla: Cómo llegar a las tiendas de moda