Dansaren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego gör extrema moves" Image

Dansaren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego gör extrema moves"

Si te pones un vestido de noche y te lo quitas, tienes un look genial. Adjani Benita Goli nos habla de cómo abordamos las escenas y de cómo nos sentimos más cómodos.

Hennes träningsbootcamp är i full gång, och när vi träffas för Sportamores reklamkampanj har hon har precis kommit tillbaka från ett dansuppträdande. Adjani Benita Goli växlar i högt tempo mellan att undervisa sina PT-kunder och att själv stå på scen för att dansa och dj:a.

- Jag gillar att jobba och att göra saker. Det har alltid varit så. När jag har tävlat i till exempel friidrott, cheerleading eller badminton när jag var yngre så har jag velat vara bäst på det. El hecho de que me haya dedicado tanto tiempo a mi trabajo y a mis estudios me ha hecho darme cuenta de que todo es divertido, y esto me ha dado más energía y motivación para seguir adelante. Pero ahora soy una persona alegre y relajada, dice Adjani Benita Goli.

El arte y la música son parte de la historia de su vida y el hecho de que se convierta en artista en el escenario de su país es sólo una de las cosas que Adjani ve como su propia personalidad. En su cuenta de instagram @adjanibenita se puede ver un montón de movimientos de baile en los que se pone de pie, da volteretas hacia atrás y se desnuda.

- Mi baile es muy extremo. Cuando un hombre se vuelve loco por mí, se convierte en mi alter ego que hace movimientos extremos, da saltos mortales y se pone a bailar:

- Dansen har så många olika delar, det är både en konst och en träningsform. Jag får ut alla känslor och jag mår alltid bra efter att jag har dansat. Sedan är jag också lite nördig och gillar att räkna till musiken. Det är som matte för hjärnan.

¿Qué tan bueno es tener un hijo en casa?

- Jag tror att det är väldigt olika och att alla känslor är viktiga för dansen. Por lo tanto, es importante que sepa lo que quiere. Si se trata de un día en el que te gusta jugar, el baile puede ayudarte. Dels för att du mår bra för att du rört på dig, och dels för att du fått prata med kroppen på ett sätt. Om du gör koreografi till lugn och deppig musik får du ut känslorna på det sättet.

Scenskräcken

Si bien es cierto que eres muy joven, ¿cómo te sientes?

- Fram tills jag var 18 år vågade jag nästan inte dansa framför någon. Tidigare har jag verkligen gömt mig i danssalen och jag har många perfektionistiska drag. Men jag hade en kompis som tvingade mig att dansa framför andra för att hon tyckte att jag var grym på det. När alla såg mig på dansgolvet blev jag så hypad. Sedan dess har jag bara försökt övervinna min rädsla av att folk tittar på mig eftersom jag egentligen har scenskräck, vilket man inte kan tro.

¿Cuáles son los mejores consejos para empezar a disfrutar de las vacaciones?

- Puedes seguirlos paso a paso, usarlos a menudo y ver un vídeo cuando te vayas, en cuanto te des cuenta. Men jag förstår de som känner sig osäkra också, för jag har själv varit där, säger Adjani Benita Goli och fortsätter:

- Jag är som mest trygg när jag dansar själv i mitt rum. Då bryr jag mig inte om någonting. Men det handlar om att försöka släppa alla tankar när du dansar, men jag kan också börja älta fel jag gör när jag väl står där fast jag egentligen ser skitcool ut. Alla tvekar väl på sig själva ibland, tänker jag. ¿Por qué Beyoncé?

Sporta stilenAdjani Benita Goli se convierte en artista en el país. Inspírate enras con su look deportivo y sus mallas de color rosa

Esta inspiradora chica

¿Qué es lo que más te gusta de la moda?

- Me gusta mucho mi ropa y mis medias, y me gusta mucho. Jag är inte så bekväm i för mycket kläder och känner mig lätt instängd. Därför älskar jag mest att bara ha korta shorts och en sport-bh på mig när jag dansar.

¿Cuáles son las últimas tendencias que has visto?

- Una de las que más me inspiran es Cardi B, que ha pasado de 0 a 100 años por encima de todo. Ella es única y ha ganado mucho. Finns inget bättre än människor som pratar och lever utan filter, på gott och på ont.

Kan ¿qué te parece si te hago un buen regalo?

- Enmarca con bröstkorgen, lyft blicken och sänk axlarna. Tänk på att knäna ska vara rakt över tårna. Något som jag alltid brukar tjata om är att sträcka på ryggen. Det är så stor skillnad på någon som går runt med krummad rygg och någon som står upprätt. Sedan är styrka i bålen jätteviktig för hållningen.

LÄS MER: Linn Aplund: "Hockeyn är långt ifrån jämställd"

SHOPPA HÄR :Hitta ditt nästa träningsplagg