Den ultimata guiden: Tänk så här när du köper skaljacka till barnen Image

La última guía: Siga así hasta que empiece a disfrutar de la cocina

Una buena chaqueta es algo que se consigue con la actividad y el ocio. Aquí encontrarás todo lo que necesitas.

No es fácil ver cómo es una chaqueta de verano, pero una chaqueta de verano es todo lo que necesitas para disfrutar de tu tiempo libre.

- En skaljacka är ett väldigt smidigt plagg och lika användbar en regnig vårdag som en kallare höstdag. Anpassa klädsel utifrån behov, blir det för varmt kan man ta av en av tröjorna, men ändå behålla jackan på för fortsatt skydd mot regn och vind, säger Per Odqvist, produktchef på Didriksons.

SHOPPA HÄR: Todas las chaquetas para el hogar

¿Qué pasa con el almacenamiento? ¿Se puede conseguir un almacenamiento más ligero para que el granero pueda disponer de más tiempo?

- En Didiksons trabajamos con "tamaño ampliado", por lo que no es posible ampliar la capacidad de almacenamiento. Elige la tienda que desees. Med vårt sätt att konstruera plagg kan du sedan sprätta en söm i fodret på insidan av ärmarna och släppa ut ärmlängden ett par centimeter, vilket gör att du kan förlänga användandet av jackan även när barnet växer.

¿Qué opinas de una chica tan guapa?

- Barn svettas inte på samma sätt som en vuxen människa gör, så du behöver inte stirra dig blind på siffror som kommuniceras rörande andningsförmåga. Det är ofta svårt att jämföra dessa siffror eftersom olika testmetoder används och ofta anges inte ens vilken metod som använts, vilket försvårar jämförandet av dem.

¿Por qué?

- Se till att barnet inte blir för varmt. När luften innanför jackan blir så varm att barnet svettas kan jackan öppnas upp, bara att få in lite frisk torr luft innanför "skalet" gör stor skillnad.

¿Qué tipo de alojamiento es el más adecuado para ti?

- La mejor forma de convertir un tablero de madera en un tablero de madera es mediante la construcción de un tablero de madera, no mediante la colocación de un tablero ciego en el suelo. El material de fabricación es un material de alta calidad, pero la construcción y la fabricación de acero inoxidable que se coloca sobre la superficie son necesarias para que la madera pueda soportar el peso de la barrera. 5 000 millimeter vattenpelare räcker som regnskydd, förutsatt att alla konstruktioner vid dragkedjor och annat får vatten att rinna undan och inte in i plagget, finns på plats. Si desea comprar un material estable para un largo periodo de tiempo y para una larga vida útil, deberá utilizar un material de entre 8.000 y 10.000 milímetros.

¿Qué materiales son los más adecuados para la construcción de graneros?

- Los tableros para granero se fabrican con materiales de primera calidad. El material poliamídico y las estructuras ligeras son más resistentes que el material de poliéster. Knän och rumpa är de partier som utmanas mest, så de får gärna vara förstärkta.

¿Qué detalles técnicos le interesan?

- Barn gillar att ha fickor att stoppa saker och stenar i, men se till så att jackan fortfarande är vattentät. Andra tekniska detaljer är justerbara ärmslut, midja och huva. Säkerhetsdetaljer som löstagbar huva och reflexdetaljer är också ett måste.

skaljackaNo se preocupe por esto si no quiere ir a la cama

¿No es cierto que un sustituto del tabaco es un fluorkarbonfri?

- Ja, det ska undvikas av både barn och vuxna. Flourkarboner har visat sig hamna i natur och vattendrag och eftersom de är stabila kemiska föreningar tar det väldigt lång tid innan de bryts ned i naturen. De skadar bland annat fiskars reproduktionsbarhet och vi som äter fisk får också i oss dessa föroreningar.

¿No le parece que skaljackan es una estructura de televisión o de teledifusión?

- En tvålagersjacka där yttertyget är vattentätt och jackan har ett löst hängande foder på insidan blir mjukare och lättare att röra sig i. På en trelagerskonstruktion är tre lager hoplimmade så att det känns som "ett tyg", vilket gör att jackan blir lite stelare men den å andra sidan smidig att packa ned i väskan.

¿Qué hace que la vida en el campo sea tan larga como la vida misma?

- Håll den ren utan att tvätta sönder den. La televisión y la luz de fondo hacen que la cabeza se resbale, mientras que los pies y las rodillas que se sientan rápidamente en el suelo se resbalan. Om olyckan är framme uppmanar vi att laga kläderna, vi har "repair kit" som vi erbjuder till kunder i form av nya remmar till byxavsluten och lagningslappar som du enkelt stryker på jackan för att laga ett hål.

¿Cree que es posible que los niños no puedan disfrutar de su tiempo libre si no se les enseña a leer y escribir?

- En jacka bör tvättas emellanåt, men inte för ofta eftersom det sliter på materialet, någon gång per säsong eller efter behov räcker gott. Det finns en behandling på utsidan av tyget som gör att vatten inte fastnar på tyget. Den slits bort med användning och tvätt. Lite värme, fem till tio minuter i torktumlare eller värmeskåp, efter att du tvättat produkten gör att den effekten återaktiveras.

LÄS MER: Si está embarazada

LÄS MER: Por qué es tan importante tener un alto nivel de alcoholemia