Golfskorna som är bäst i test 2018 Image

Golfskorna som är bäst i test 2018

Brapp grepp, hög komfort och en passform som passar just din fot är det viktigaste när du köper golfskor. Estos son los favoritos de los golfistas de todas las edades.

Golfskorna som är bäst i test för damer (scrolla ned för herrmodellerna)

Test av: Lunar Control Vapor 2, NikeLunar control

Precio de compra: 1 795 coronas

El panel de prueba es:

Storlek: Este es el mejor momento para comprar Nike. Si conoces todas las marcas que tienes en Nike, puedes obtener una marca. Si no conoces la tienda que tienes en Nike, puedes comprar tu tienda favorita.

Bredd: Skon är ganska smal över framfoten och sitter lite tight på lilltån. En el resto de las fotos, el paso es normal.

Vikt: Esta es la mejor manera de hacerlo. När du är ute och spelar känns skorna lätta och smidiga.

Hälgrepp: ¡Pote lleno! De sitter jättebra och hälen halkar inte det minsta. En i testpanelen spelade två 18-hålsrundor under en helg och fick inga problem med skoskav alls.

Sula: Första känslan är att sulan är lite hård, men redan efter första hålet mjukas skorna upp. Skorna är verkligen stabila men har en mjuk och skön sula som hjälper till hela rundan ut.

Temperatur: Trots golfspelande i 32 plusgrader var skon sval och ventilerande och fötterna var inte alls svettiga. ¡Bättre än så här har testpanelen aldrig upplevt!

Fäste: Extremt bra fäste oavsett underlag. Frågan är om det inte är det bästa fästet någonsin?

Comodidad: Riktigt sköna golfskor redan från första steget.

Satisfacción:

¿Necesita más campos de golf? ¡Välj de här! De är nämligen inte bara snygga, utan också stabila samtidigt som de är mjuka och sköna och har extremt bra grepp. Som en bonus är de väldigt ventilerande under varma dagar, och vid regn skyddar det vattentäta membranet. De ser lite klumpiga ut men väl när du får på sig dem sitter de som ett smäck. Omsluter foten på ett riktigt bra sätt. Enkla att torka av efteråt trots att de är vita.

Prueba de: Ignite Blaze Sport Disc, PumaIGNITE BLAZE SPORT DISC.jpg

Precio de compra: 1 295 coronas

El panel de prueba es:

Storlek: De här är snäppet stora. Si tiene una altura de 38,5 cm en el teclado del puma, puede elegir una altura de 38 cm.

Bredd: Skon är väldigt bra i passformen. Passar dig med normalbreda fötter och är inte ovanligt smal eller bred.

Vikt: Testpanelen är grymt imponerad av att skon är så lätt. Trots den lätta vikten upplevs skon som stadig.

Hälgrepp: El sombrero de Skon es muy bonito. Con su sistema de discos (el mismo principio que el Boa) en la parte superior para un ajuste tradicional, te sentará perfectamente y te sentará de maravilla.

Sula: En sula som är mjuk och skön och som håller fötterna pigga och fräscha under hela 18-hålsrundan.

Temperatur: Trots att skon testades i 25 graders värme var fötterna inte alls svettiga efteråt, vilket bland annat beror på det stretchiga meshmaterialet i ovandelen.

Fäste: Muy buen tejido en la parte inferior Incluso en la parte inferior de color negro se pueden encontrar picos blandos que se sientan debajo.

Comodidad: La combinación de un buen sistema de amortiguación y una suela suave con un neumático ligero es lo que hace de este Golfskor la mejor opción.

El juego de los pumas:

Puma-skorna är så extremt lätta att du som tidigare spelat i skinnskor kommer att upptäcka en ny värld. Snörsystemet gör att skorna blir perfekta för just dina fötter, och helhetsintrycket är en mjuk och skön sko med bra dämpning. Bra grepp i gräset och känslan är grym. Du får inte svettiga fötter utan skorna andas bra. En kvinna i testpanelen använde tunna ullstrumpor i sina skor och hennes fötter var verkligen snustorra efter testrundan. Los paneles de prueba tienen un aspecto especial y la piel también es de color blanco.

Test av: Go Golf Eagle, SkechersGO GOLF EAGLE.jpg

Precio de compra: 1 195 coronas

El panel de prueba está vacío:

Storlek: De här är helt true to size, så kör på din vanliga storlek.

Bredd: Normal till något bred, även de med breda fötter i testpanelen tyckte att de här satt skönt.

Vikt: Modellen är sporttig och mycket lättare än en traditionell golfsko.

Hälgrepp: Inga anmärkningar, skon sitter på plats och ingen i testpanelen fick skavsår eller ömma punkter efter tre raka golfdagar i dessa.

Sula: En esta página se puede encontrar información sobre cómo llegar a un campo de golf. Skön dämpning, följsam och med bra grepp. ¡Väldigt modernt och bekvämt!

Temperatur: Meshliknanade överdel som andas skönt. Trots att du spelar i 30 graders värme och sol andas skorna på ett bra sätt och fötterna tar ingen stryk.

Fäste: Bra grepp och bra kontakt med underlaget både på gräs och på mattan. Mjuka piggar och inga klassiska spikar på undersidan gör att det är lätt och flexibelt att gå i skorna.

Comodidad: ¡Oh, sí! Estas son las mejores zapatillas de golf que hemos probado. Komforten är på topp tack vare mjuk sula, lätt och luftig överdel, skön dämpning och bra grepp. Sitter perfekt från första användning.

Sammanfattning: Golfskosneakers slog igenom på bred front för ett par år sedan och Skechers variant gör ingen besviken. Hasta y con los chicos del panel de pruebas que han probado las tradicionales zapatillas de golf, ahora se han convertido en un diseño más deportivo. Una silla de golf con un diseño elegante que no le supondrá ningún problema a la hora de jugar al golf. Lätta att torka av, och kommer med ett extra par skosnören. Den enda nackdelen med den här skon är att den är vattenavvisande men inte vattentät. En perfekt sko - men endast för torra dagar. Finns också i grått och svart.

Probado por: Fade RST, Under ArmourFADE RST.jpg

Precio de compra: 1 395 coronas

El panel de prueba es:

Storlek: No hay nada más fuerte que el calor, pero si estás en medio de la oscuridad, puedes ver más calor.

Bredd: Skon är ganska generös i bredd, så den passar dig med normal till bred fot. Si tiene una foto pequeña, puede utilizarla más tarde.

Vikt: Det är en lätt golfsko och du känner inte att du släpar runt på några pjäser ute på banan.

Hälgrepp: Hälgreppet är något lösare än vissa av de andra modellerna. Hälen halkar inte upp och ned men kramas inte åt så att den sitter fastlåst i skon.

Sula: Sulan är ganska stum och stabil och du får bra kontakt med underlaget. Dock är den tillräckligt flexibel för att du ska kunna gå på ett bekvämt sätt och stå i alla möjliga konstiga vinklar när du råkat slå ned bollen i bunkern eller någon annanstans där den inte riktigt hör hemma.

Temperatur: Testpanelen är lite oense kring temperaturen. Vissa tycker att andningsförmågan är jättebra, andra tycker att det blev ganska varmt i skorna efter 18 hål.


Fäste: ¡Skornas fäste gör ingen besviken! RST en su nombre significa picos de resistencia a la rotación, lo que significa que son picos pequeños que tienen una gran adherencia a todo el suelo. Se mantendrán firmes en el tee y en el green.

Comodidad: La comodidad y el confort están garantizados gracias a la comodidad de la ropa interior y a la forma de pasar de la ropa interior a la ropa interior.

El placer de jugar al golf:

Un pequeño palo de golf con una amplia gama de colores que se adaptan perfectamente a cualquier tipo de piel, ya sea de piel gruesa o de piel oscura. Skorna hjälper till i svingen så att du får maximal kraftöverföring från höften till klubban. Under Armour-golfskorna har en vattentätt lättviktsmembran i ovandelen för de dagar då du inte har tur med vädret. Fötterna kan kännas lite varma efter 18 hål i sommarvärmen, men det är faktiskt helt okej. ¡Finns också i vitt!

Test av: Adipure DC, AdidasADIPURE DC.jpg

Precio de compra: 1 195 coronas

Los paneles de prueba son :

Estética: Perfekt i storlek, ta den du brukar ha.

Bredd : Skon är normal mot det bredare hållet. När du först provar skorna så kan de sitta lite tight, men efter ett par hål töjer de sig och mjuknar.

Vikt: Ingen utpräglad lättviktsko men den känns ändå lätt och smidig att ha på sig.

Hälgrepp: Bra hälgrepp som gör att skorna känns stabila och bekväma hela rundan. El brillo interior en el techo ayuda a mantener la cabeza erguida. Vår testpanel gick 18 hål första gången de använde dessa och trots att skorna var splitternya kändes de skönt ingångna.

Sula: Superskön sula med riktigt bra dämpning. Det var inga som helst problem att gå 18 hål på en hård och torr bana, så defintivt full pott här.

Temperatur: Varken sval eller varm, så lite däremellan. Si la temperatura es demasiado alta, es posible que se produzca un incendio. Ventilationen är helt klart godkänd.

Fäste: El suelo debe estar bien ventilado. Dobbarna är utbytbara, så skulle de efter ett tag behöva bytas ut är det bara att skruva av dessa och sätta på nya.

Comodidad: Är det något Adidas kan, så är det att göra sköna skor. ¡Incluso si no es así!

Satisfacción:

Una zapatilla de golf deportiva que siempre está de moda y que se adapta a todos los estilos de los campos de golf. Den är inte bara snygg utan riktigt bekväm och testpanelen älskar sulan. Trots hårt och torrt underlag blir du inte trött i fötterna, vilket man annars kan uppleva i skor som inte är särskilt dämpade. Fästet är suveränt och skorna omsluter fötterna på ett bra sätt som gör att skorna knappt behöver gås in, de sitter bra direkt. Un regalo perfecto para todos los días, noches o días festivos. Dessutom vattentäta. Excelente

Golfskorna som är bäst i test för herrar

Test av: Performance SL Leather, Under ArmourPERFORMANCE SL LEATHER.jpg

Precio de compra: 1 695 coronas.

El panel de prueba es :

Storlek: Elige el color que más te guste, ¡seguro!

Bredd: Ganska tight baktill och mer normalbred mot mellanfoten och framfoten. Har du en känsla av att ha en lite smalare fot är det här en bra sko att köra på.

Vikt: Lätt och smidig i både känsla och uttryck.

Hälgrepp: Omsluter väldigt bra och ger en riktigt stabil känsla. Glappar ingenting i hälen och komfortmässigt ger den en grym känsla.

Sula: En el panel de pruebas se muestra el color de la piel, que proporciona un color más claro a la piel. Bra stuns i stegen och sulan upplevs som skonsam för fotsulan.

Temperatur: Skon har en överdel i narvläder med en grym andningsfunktion, vilket medför att du inte blir extremt varm i golfskon trots varmare dagar och många timmar i skorna.

Fäste: ¡Muy bien! Skorna ger väldigt bra grepp både på matta och ute på banan. Testpanelen gillar att modellen inte har "spikes" utan endast piggar, som på en grusfotbollssko. El contacto con el suelo es bueno y se puede mantener estable en el suelo.

Comodidad: ¡Comodidad total! Hälgreppet är väldigt skönt, grym komfort och skorna ger en stabil känsla. ¡Mjuk och omslutande sko - det här är världsklass!

Sammanfattning:

Skorna är extremt snygga och den stilrena looken i helvitt eller svart är klockren. El confort es la base de todo lo que la piel puede ofrecer en combinación con la fotografía. Sulan därtill gör att skon är mjuk och bekväm, fötterna känns lika bra hål 1 som hål 18. Greppet är fantastiskt och dessutom får du två års vattentäthetsgaranti. ¡Adelante!

Test av: Lunar Control Vapor 2, NikeLUNAR CONTROL VAPOR 2.jpg

Precio de compra: 1 795 coronas

El panel de prueba contiene:

Storlek: ¡Gå ned ett helt nummer i storlek, de här är stora !

Bredd: Ganska normal, lite bredare vid mittdelen av foten för att sedan smalna av fram mot tårna.

Vikt: ¡Los paneles de prueba deben ser muy ligeros y pequeños, por lo que se recomienda utilizarlos con cuidado!

Hälgrepp: ¡Increíble! Nya golfskor brukar ofta bjuda på skavsår men testpanelen tyckte att dessa fungerade felfritt redan från första rundan.

Sula: Superbra sula som följer en golfares rörelser. Riktigt trevlig dämpning gör att det knappt känns i fötterna när du varit ute och knatat 18 hål.

Temperatur: Varken eller. Fötterna är inte torra men heller inte supervarma och genomsvettiga efter att du använt dem.

Fäste: Jättebra, du tappar inte greppet från tee, vilket du gör i många skor. Självklart underlättar dock ett torrt underlag.

Comodidad: Skönaste golfskorna du någonsin har testat antagligen, komforten är överlägsen. Skon sitter bra på foten, dämpning är god och passformen lika så. ¡Excelente!

Sammanfattning:

¡Vita golfskor funkar ALLTID! Otroligt snygg design som toppas med att skon är vattentät och med ett yttre skikt som är enkelt att torka av. Un diseño atractivo, una forma de paso sencilla y un diseño versátil son las mejores características que puede encontrar en los juegos. El panel de pruebas es muy duro, así que no se preocupe si se le va la olla.

Test av: Go Golf EliteGO GOLF ELITE.jpg

Precio de compra: 2 595 coronas

El panel de prueba es:

Golf: La batería de su coche funciona bien.

Bredd: Den är ganska smal i passformen, du med normalbreda fötter kan tycka att de här är lite tightta - men inte så trånga att de trycker eller känns hårda. Har du däremot en bredare fot kan du behöva en mer generös modell.

Vikt: En lätt och smidig sko, utan att kompromissa med stabiliteten.

Hälgrepp: Un asiento con una buena fotografía. Muy cómodo y confortable. Inga tendenser till skoskav.

Sula: Känns mjuka och bekväma från första stund. Mjuk och skön dämpning utan att bli svampig, bra stabilitet.

Temperatur: Trots ovandel i skinn så blir du inte överdrivet varm, trots att de har testats när det varit över 20 grader varm ute.

Fäste: ¡Lysande grepp! Spelade ingen roll om det var from tee, ruff, fairway eller bunker.

Comodidad: ¡Fantástica comodidad! Mjuk och härlig dämpning och grym passform. De känns inspelade direkt när du tar dem ur lådan, du känner inte ens av att de är nya när du går första rundan.

La batalla contra el terrorismo:

Un dyrgrip som är väl värd sina slantar. Testpanelen rekommenderar skorna starkt för den som är seriös med sin golf. Se trata de una silla de golf que ofrece el máximo confort, pero también estabilidad y ligereza. El hecho de sentarse directamente en el campo es una gran ventaja, siempre y cuando no se disponga de botas cortas. El hecho de que la parte inferior de la espalda esté en contacto directo con el suelo hace que no te sientas incómodo cuando te falta un poco de inspiración.

Test av: Ignite Poweradapt Disc

IGNITE POWERADAPT DISC.jpg

Precio de compra: 1 695 coronas

El panel de prueba está disponible:

Storlek: El almacenamiento ligero es perfecto.

Color: Este es un color amplio, pero incluso con las lentes pequeñas se siente bien en la foto cuando se juega con ellas.

Vikt: Skon känns extremt lätt, nästan som en blandning mellan en mockasin och en löparsko. Den känns för den skull inte instabil.

Hälgrepp: El cráneo es muy ligero en la cabeza y tiene una piel muy fina.

Sula: Sulan känns fantastisk, den är mjuk, följsam och ger ett extremt bra grepp.

Temperatur: Skon upplevs som lagom ventilerande. A pesar de que la temperatura es baja, no se calienta con el calor y no se siente bien.

Fäste: El mejor de su clase En i testpanelen tycker att det utan tvekan är det bästa greppet som han har upplevt sedan han skrotade sitt sista par med stålspikar. Greppet består av en kombination med små fixerade dobbar och vanliga utbytbara soft spikes.

Comodidad: Unas zapatillas de golf muy cómodas. Se puede jugar hasta 36 horas

Satisfacción:

Hur bra den här skon är sammanfattas bäst av det faktum att en traditionalist i testpanelen med endast vita lädergolfskor hemma på skohyllan tycker att Puma har träffat mitt i prick. Han tyckte att det var en omställning att byta till en väsentligt "sportigare" modell, men nu när han har gjort det kommer han ha svårt att gå tillbaka. El confort y la comodidad son fundamentales. Snörningssystemet utan snören gör det extremt enkelt och snabbt att sätta på sig skorna och de bibehåller en bra snörning under hela rundan. Plus för att de är vattentäta. Det enda han inte är säker på är om de är snyggare än klassiska vita golfskor i läder.

Test av: Tour 360 Boost WD, AdidasTOUR360 BOOST WD.jpg

Precio de compra: 1995 coronas

Testpanelen säger:

Storlek: Cuando se combina con otros productos de Adidas, este modelo es el más popular, pero Adidas ofrece un rendimiento superior cuando se combina con otros productos.

Bredd: Den här modellen är väldigt bred både vid lästen och framtill, men snörningen gör att du kan dra åt ordentligt.

Vikt: En ganska tung sko, trots den lätta Boost-sulan, som du kanske känner igen från Adidas löparskor.

Hälgrepp: Con la forma redondeada de la bota, la piel se mantiene en su sitio y no se desliza.

Sula: ¡Inferior! Det känns som att du har en löparsko på dig ute på golfbanan, men utan att mjukheten tar över funktionen. Skon ändå mycket stabil och känns inte svampig.

Temperatur: Läderovandelen gör att skon är ganska varm, men det är inget du tänker på ens under en varm högsommardag utan något du märker först när du tar av dig dem.

Fäste: Greppet består av så kallade "pins" vilket gör att du får bra grepp på golfbanan. Si lo hace en el marco de un partido de golf, no se arrepentirá, ya que si no lo hace, no tendrá que preocuparse de que la hierba se haya cortado por completo. ¡Ekonomiskt och miljösmart!

Confort: Excepcional Tack vare den yttre Boost-sulan och den förstklassiga innersulan är det här en drömsko att spela i.

La batalla contra el sida:

¡Una experiencia única! ¡El mejor campo de golf del mundo para que los golfistas se diviertan! Pinsen undertill gör att du nästan får för bra fäste från utslagsmattor eftersom de hugger fast i underlaget. Si eres un jugador de golf con poco tiempo y quieres jugar al golf desde la grada, ¡no te lo pienses más! Självklart är den vattentät.

SHOPPA HÄR: Todas lastiendas de golf

DESCUBRIR: Guía de golf de Under Armour