Hitta träningsglädjen! Image

¡Disfruta de las vistas panorámicas!

El mejor consejo para los trabajadores es el mejor trabajo para su familia. Motivarse con los mejores consejos de Sara Rönnes.

Sara Rönne es la creadora del blog Träningsglädje, y es precisamente esto lo que ha conseguido. Un gran regalo para los amantes de la cocina que incluye un montón de consejos, un cykelpass, un simpass y un montón de styrkepass. Más paseos, más diversión.

- Min träningsglädje kommer fromn känslan jag får när jag är ute och tränar i svindlande vacker miljö eller energin efter ett tufft och högintensivt pass. Sara Rönne opina que la vida en el trabajo es muy dura.

¿Cuál es su motivación para el futuro?

- Jag skulle tröttna direkt om jag gjorde samma sak varje dag eller varje vecka. Jag bor i Åre sedan ett och ett halvt år tillbaka och upptäcker fortfarande nya stigar att springa, åker olika längdspår om vintern eller lägger upp mina cirkelträningspass på olika sätt när jag styrketränar. Jag måste konstant variera mig för att hålla mig motiverad och prestera bra. Därför springer jag sällan runt kvarteret, för det blir tråkigt. Jag vill uppleva nya saker när jag tränar, det är en del av tjusningen.

¿Qué es lo que más le preocupa?

- På somrarna springer jag gärna superlångt, jag har nog toppat mina rundor att bli längre än ett maraton i ganska många år nu. Jag brukar också cykla en hel del, landsvägscykling är den största formen av frihet för mig. På vintrarna springer jag kortare pass och åker gärna längd, alpint och har min racercykel uppställd på en trainer inomhus. En los últimos años, mi pasión han sido los deportes de aventura.

¿Cuáles son los motivos por los que desea crear una empresa?

- När jag tränar utomhus rinner all stress av mig. Jag blir lugn och harmonisk och kommer på en massa smarta saker på sådant som jag grubblar på i jobbet. Esto es lo mejor para la vida diaria.

¿Para qué sirve el empleo?

- Jag vill kunna göra vad som helst när som helst. Como, por ejemplo, hacer un maratón en la playa, o tomar un aperitivo o una comida ligera. Ingenting ska kunna begränsa mig.

Usted verá rápidamente lo duro que es. ¿Qué tan fuerte eres?

- Jättestark, men det är för att jag mentalt ställt in mig på att jag är stark. ¡Träningen har gett mig riktigt bra självkänsla och tror man att man kan, ja, då kan man också!

¿Cuál es la mejor estrategia de marketing que has elegido?

- Du blir bra på det du tränar och jag är van att hålla på länge. Man kan ju tro att ett helt dygns spinningcykling skulle vara tufft men jag minns det inte som så värst jobbigt förutom att det var lite enformigt. Det jobbigaste var att jag blev sömnig runt 3-4 och det är en form av trötthet som är jobbig.

sara rönne

Los 3 mejores consejos de Sara Rönnes para ayudarte a seguir con tu rutina después del embarazo

  1. Compra tu ropa de cama.
  2. Testea tus formas de entrenamiento o haz una lista de los tipos de entrenamiento que quieres hacer y hazlo de vez en cuando.
  3. ¡Haz una carrera de café! En cualquier momento puedes irte a tomar un café o un tentempié. Por favor, póngase en contacto con la persona que le atiende para que le ayude a tomar un café o un aperitivo después de comer. Es una gran oportunidad para conocer gente nueva, ¡y todas las personas que quieren vivir con nosotros pueden hacerlo!

sara rönneBarfotalöpning längs strandkanten i Vilshärad. ¡Ser underbart ut!