Höstens stora test av löparjackor Image

La mejor prueba de chalecos antibalas

Hemos probado todas las chaquetas de Adidas, Nike y otras marcas. Si eres mayor o menor de edad, encontrarás la chaqueta perfecta para ti. La chaqueta más barata ha sido probada.

Lo mejor es que te pongas a cavar con una chaqueta de lana, para que te resbales cuando estés cansado. Disponemos de un amplio panel de pruebas para probar diferentes modelos de cargadores de par, para que pueda elegir el cargador que mejor se adapte a sus necesidades.

Test av 5 löparjackor för tjejer (Scrolla ned för killar)

Test av: Nike, Stadium Jacket
Resultat:
Lyxig, ventilerad och dyr
Precio de pedido: 1 995 coronas.
Omdöme:


Lo que vale lo cuesta. La chaqueta Stadium Jacket de Nike cuesta alrededor de 2.000 coronas, pero es una prenda muy ligera que no te costará nada.

- Sí, ¡una gran chaqueta! Si usted lo prueba, sabrá cuál es su valor y cómo lo hace. Dessutom är den snygg, säger en av testpersonerna, och får medhåll av en annan:

- Jag gillar materialet i den här jackan. Det är ett material på armarna, och ett annat på fram- och baksida. Jätteskön att ha på sig, säger hon.

Jackan uppfattas som normal i storleken, men modellen är ganska kort. I övrigt har den många smarta funktioner.

- Bra med fickor med dolda dragkedjor och jag älskar att det är hål för tummarna i ärmarna. Jackan står emot vind bra och transporterar bort svetten snabbt och effektivt. Jag känner mig fräsch under hela löpturen, säger en testare.

Una ventaja añadida es que la ventilación es más suave y los reflejos más suaves. Det enda testarna kan komma på att de saknar är möjligtvis resår i midjan, för att kunna reglera jackans passform. ¡Topp!

löparjacka nikeHÄR hittar du Stadium Jacket från Nike.

Prueba de: Adidas, Chaqueta Supernova STM
Resultado: Malla, cuello y cuello redondo
Precio de pedido: 899 coronas.
Más información:


Los pilotos de Sportamores han probado la chaqueta Supernova STM de Adidas.

- Me ha encantado Den har mycket stretch, så den känns mjuk men samtidigt är den superlätt, säger den ena testpersonen, och får medhåll:

- Jag gillar den verkligen, både passformen och andningsförmågan. Du håller dig helt torr i den. Löparjackan har också smarta detaljer, som en svettskyddad ficka, som hjälper till att hålla dina saker torra samt två sidofickor med dragkedja. Reflextrådar är invävda i tyget så den går att springa i även under de mörkaste vinterkvällarna, säger annan testare.

Storleken upplevs som lagom, kanske en aning stor över axlarna. No se le pedirá que haga clic en "Comprar".

löparjacka adidasHÄR hittar du Supernova STM Jacket från Adidas.

Test av: New Balance, Chaqueta Lite Packable
Resultado: Packbar, figursydd och färgglad
Precio de pedido: 999 coronas.
Características:

Una chaqueta ligera con una forma extremadamente cómoda, pero muy cómoda. Por eso no puedes comprar la chaqueta Lite Packable de New Balance.

- Passformen var väldigt bra, den är figursydd men du får ändå plats med en long sleeve under, så den får räknas som ganska rymlig. Esta es la mejor prenda que he probado, según una persona de pruebas.

Jackan har flera reflexdetaljer både fram och bak, vilket är bra. Reflexen baktill i nacken skyms dock av luvan. En annan bra sak är att jackan har en hög och bra krage som skyddar mot blåst. Det finns en dragsko i luvan som kan dras åt så att luvan inte åker av när du springer. Debajo del armazón y en los laterales hay una pequeña rejilla de ventilación, lo que hace que se instale rápidamente y sea fácil de encontrar.

- Designen är genomtänkt, men personligen tycker jag att det är skönt när löparjackor har någon form av tumhål i ärmsluten, vilket jag saknade på den här jackan. Ärmlängden var väldigt bra, även till mig som är lite längre än medel, säger en testperson som är 174 centimeter lång och provade storlek small.

Las personas que se sometían a las pruebas recibían un olor desagradable.

- El cuerpo era muy delgado, muy delgado y, además, ¡muy delgado! Den korallrosa färgen är skarpare i verkligheten. Det enda jag saknar är sidofickor, den här jackan har bara en bröstficka, vilket inte är så bekvämt att ha telefonen i.

En rolig funktion är att jackan är packbar.

- Se puede empaquetar en un marco para que se convierta en un paquete pequeño que se cierra con una llave. Se trata de una función sencilla, pero no creo que pueda utilizarla, por lo que el número de testperson es limitado.

Löparjacka New BalanceHÄR hittar du Lite Packable Jacket från New Balance.

Probado por: Blacc, Hydrogen
Resultado: Económico, práctico y de alta calidad
Precio de venta al público: 499 coronas.
Más información

Este producto ha obtenido el mejor resultado de todos los probados, 5 de cada 5 personas lo probaron. Esto es sólo una muestra de que es el mejor ordenador de la prueba. ¡Ett kap, med andra ord!

- ¡Riktigt skön, lätt och snygg vindjacka för blåsiga väder! Jackan har en luva som sitter som en smäck på huvudet, utan att åka av när det blåser. Bra passform utan att bli för tight någonstans, oavsett rörelse. Den sitter verkligen perfekt, men är du mellan två storlekar skulle jag rekommendera att du går upp en storlek, säger en testperson.

Testpersonerna tycker att jackan är av bra kvalitet, du får mycket för pengarna. Den andas bra och transporterar bort fukten från kroppen. También tiene funciones prácticas.

- Tienen una gran capacidad de carga, por lo que no es necesario retirarlas cuando están vacías. En la planta baja se encuentra una práctica y acogedora cocina con un amplio salón. Mobilen ligger stadigt i den utan att flyga runt. Du har även två sidfickor, vilket är perfekt. Jackan är utrustad med en ganska stor reflex bak, men den täcks till viss del av luvan. Den har även reflexer på dragkedjan och armarna, men de är i minsta laget, säger en annan testperson.

Sist men inte minst så gillar testarna även jackans mönster och design.

- Vindjackan får dig att se riktigt snygg ut, utan att vara obekväm och lämpar sig under höst- och vårdagar men även kalla sommardagar. ¡Blacc Hydrogen es una mujer única!

blacc löparjackaHÄR hittar du Hydrogen från Blacc.

Probado por: Peak Performance, Chaqueta West 4th Street
Resultado: Luftig, kort och välgjord
Precio de venta al público: 1 595 coronas.
Omdöme:

Se trata de una prenda de abrigo con un diseño, una calidad y un tacto excepcionales. Por ejemplo, el valor y el transporte son muy elevados. Pero no es para todos. El mejor modelo es el que ofrece un aspecto ligero.

- Om du är en person som gillar en jacka som går över höfter och rumpa så är detta tyvärr inget för dig, jackans modell slutar i midjan. Men för mig kändes det befriande och skönt eftersom den inte stramade åt vid höfterna och påverkade löpsteget, säger en testare.

- Jag skulle säga att det här är jackan för dig som vill vara snygg i spåret men som inte tummar på kvalitet. Modellen är kortare, lösare och prydd med fickor på bröstet som är perfekt för nycklar och annat som man kanske måste ha med sig ut i spåret, säger en annan tjej som har provsprungit i jackan.

Båda testarna tycker också om jackans fina detaljer.

- Jackan har reflexremsor sydda på ärmarna och runt midjan finns ett orange band som hjälper till att synas när höst- och vintermörkret faller på. Jackan har även en luva som var perfekt när det började regna, den har även dragskor i luvan om du vill dra åt den så att den sitter på plats. En annan braj med West 4th Street Jacket från Peak Performance är att den andas bra, både tack vare materialet och den inte så åtsittande modellen. Den har också smarta ventilerande delar under ärmarna, sammanfattar en testperson.

peak performance löparjackaHÄR ha recibido la chaqueta West 4th Street de Peak Performance.

HÄR ha elegido la gama de chaquetas para hombre de Sportamores.

Prueba de 5 chaquetas para hombres

Test av: Peak Performance, Chaqueta West 4th Street
Resultado: Snygg, skön och vindtät
Precio de venta al público: 1 595 coronas.
Oferta:

Löparjackan från
Peak Performance upplevs som normal i storleken, om än ganska lång i modellen. Esto puede suponer un riesgo para la salud.

- Förvånansvärt vindtät, även rejält tät vid cykling och inte enbart vid löpning, säger en av testarna.

En annan testare uppskattar att jackan är i hög kvalitet och genomarbetad.

- Se trata de una prenda cómoda con pequeños reflejos, con malla en el brazo y en la espalda para una mayor ventilación y con una buena resistencia al arrastre. Incluso los puños son resistentes y los hombros son blandos. Definitivamente es una chaqueta que te va a gustar, afirma.

peak performance löparjackaHÄR hittar du West 4th Street Jacket från Peak Performance.

Probada por: Nike, Chaqueta Shield Hood Racer
Resultado: Ligereza, resistencia y calidad
Precio de compra: 999 coronas.
Resumen:

Esta es una de las mejores chaquetas, y lo mejor para ti es que es larga. Den är också väldigt vindtät och det känns att den är av hög kvalitet.

- Att den inte släpper igenom vinden är jättebra, men jag tycker att den var så tät att den inte andades. Jag saknar lite mer mesh för fukttransport, säger en av testarna, och får medhåll av en annan testare:

- Den var lite varm och svettig, men vi gjorde det här testet i augusti och jag tror den passar bättre i september och oktober, säger han.

Annars tycker de att jackan från Peak Performance är en "standardlöparjacka" som antagligen passar de allra flesta. Den har ficka, huva som sitter på plats och små blixtlås som är lätta att dra i.

löparjacka nikeHÄR hittar du Shield Hood Racer Jacket från Nike.

Prueba realizada por: Blacc, Utility jacket
Resultado: Billig, bekväm och stilren
Precio de venta al público: 599 coronas.
Omdöme:

Si buscas una chaqueta para tu ropa, la Utility Jacket de Blacc es una buena alternativa. Su precio es de 599 coronas, pero es muy caro.

- Se trata de un producto de gran calidad y precio asequible que le permitirá disfrutar de una experiencia de compra suave y de un precio asequible, ya que combinaras con un precio asequible. Kvalitetsmässigt finns lite mer att önska, men med tanke på det låga priset förväntade jag mig ingenting annat, säger en av testarna.

En annan testare är väldigt nöjd med löparjackans utseende.

- El diseño estilizado de la chaqueta, con reflejos en la parte inferior y un marco con pegatinas en la parte superior, me resulta muy cómodo. Dispone de tres teclas de función con teclas de arrastre, donde se pueden colocar los botones o el teléfono. Como el diseño es tan sencillo, es posible combinarlo con cualquier tipo de superficie y superficie. Se trata de un producto que puede, y debe, adaptarse a todos los tipos de suelo, afirma Han.

blacc löparjackaHÄR hittar du Utility jacket från Blacc.

Prueba realizada por: Salomon, Bonatti WP Jacket
Resultado: Välskräddad, ultralätt och behaglig
Precio de venta al público: 1 595 coronas.
Comentario:

Bonatti WP Jacket upplevs av testarna som välsydd och skön, men den passar inte allla typer av kroppar.

- Jag tycker den är ganska stor i storleken på bredden och i vidden på ärmarna, men däremot lite kort på längden. Är du mellan två storlekar bör du nog beställa båda för att se vilken som passar dig bäst, säger den enda testpersonen.

Vad gäller utseendet och funktionen får löparjackan högsta betyg. De gillar de smarta reflexerna och hur den känns att springa i.

- No se trata sólo de un pequeño jacka, sino que es muy difícil de conseguir. Jag skulle säga att den passar för alla träningsformer, inte bara för löpning. Es ultraligero, tiene una forma de paso suave y un tacto que se eleva por encima de la cabeza y el cuello. Luvan omsluter huvudet på ett bra sätt. Jag gillar färgerna också, orange och blått är en sportig och tidlös färgkombination, säger en annan testperson.

Det enda som testpersonerna saknar på jackan är något bättre fukttransport och fler fickor.

- Värmen och svetten stängs inne och det blir lite klibbigt. Esto es un problema para el transporte y la música, pero no es posible resolverlo sin ayuda. Tyvärr är det den enda fickan, jag saknar "vanliga fickor" nere vid magen, säger den första testpersonen.

salomon löparjackaHÄR hittar du Bonatti WP Jacket från Salomon.

Test av: Adidas, Chaqueta Response Wind
Resultado: Sval, komfortabel och bylsig
Precio de venta al público: 599 coronas.
Oferta:

Por menos de 600 coronas puedes comprarte una chaqueta de Adidas. Pero si es tan bonito, ¡es genial! Este es un modelo muy amplio, con un extra en el interior, pero es una buena prenda si no quieres gastar más.

- Känslan i materialet var skön och löparjackan gav bra vindskydd, samtidigt som den kändes sval och komfortabel att svettas i. Den har en smart liten ficka nertill på sidan på ryggen, stor nog för ett par nycklar och ett bankkort. Sparsamt med reflexer, bara en liten i nacken och på loggan på bröstet, men den starka färgen gör att du syns ganska väl ändå, säger en av testpersonerna.

Lo que no es perfecto para los niños es la transformación de pases. Las personas de prueba no se sienten cómodas.

- Los modelos son de color claro y negro sobre fondo blanco, claro sobre fondo negro y normal sobre fondo negro. Passformen runt axlarna och under armarna är inte heller perfekt, något som ger begränsad rörelsefrihet av armarna, säger den andra testpersonen.

adidas löparjackaHÄR ha encontrado la chaqueta Response Wind de Adidas.

HÄR hittar du hela Sportamores utbud av löparjackor för killar.

Lee más: Prueba de Adidas Pureboost X