Houdini tar miljön på största allvar Image

Houdini tar miljön på största allvar

Få varumärken kan konkurrera med Houdini när det kommer till att värna om miljön. Företaget har en egen miljövänlig resebyrå och i höst kan du börja hyra kläder i butik.

Houdini tenemos más de 20 años de experiencia en la fabricación de cuchillas para la naturaleza activa, cuchillas que pasan mucho tiempo en el suelo, en la tierra o en el mar. Miljötänket har alltid varit en röd tråd i företagets profil och den förstärks för varje år.

- Vi kallar det egentligen inte miljöarbete, vi säger bara arbete för vi vill att det ska vara självklart att tänka på miljön, säger Magnus Ryde på Houdini och fortsätter:

- Vi vill att det ska vara bra kläder i alla led, att det ska vara produkter vi kan stå för. Es el trabajo que más nos gusta. Por ejemplo, no se trata de productos deportivos, sino de productos que funcionan en todo el mundo.

LÄS MER: ¿Nunca ha echado de menos Houdini?

El líder anual en el sector de la hostelería es Houdini Travel, que organiza un amplio programa de actividades para niños y jóvenes. El proyectose inició en la antiguaras, pero ahora está en marcha. La idea se basa en varios principios: Rimliga destinationer som inte innebär onödigt resande, minimerad flygtid eftersom flyget i särklass är det mest miljöpåverkande, att transporttiden utnyttjas för arbete eller att lära känna sina medresenärer och att ekologiskt och närproducerat prioriteras så så långt det går.

houdiniPower Houdi es el disco duro más clásico de Houdinis, que es un disco duro de doble capa. Precio deventa al público: 1 895 coronas. Aquí encontrará todos los productos Sportamores de Houdini.

En este mismo sitio web Houdini se ha comprometido a ofrecer un servicio de alta calidad a los clientes.

- Den har testats på nätet under säsongen och responsen har varit väldigt bra. Nu till nästa vinter är tanken att du ska kunna hyra kläder och utrustning även i våra fysiska butiker, säger Magnus Ryde.

En cualquier caso, no es necesario que la hira esté en el agua o en el suelo. El servicio de alojamiento no está vinculado a la logística.

- Det är en dyr tjänst men många är beredda att betala och tycker det är skönt att slippa ha massa kläder hemma som används några få gånger om året.

Houdini tar också vara på de få reklamationer de får in och ser till att laga kläderna som de sedan antingen säljer begagnat eller skänker till välgörenhet.

- Vi vill att alla våra kläder ska användas så länge det går, det är därför vi säljer dem, säger Magnus Ryde.

LÄS MER: Träna upp dig inför vandringen

LÄS MER: Fördelarnaatt resa med Houdinis Liquidkläder