Hur bra är Adidas nya sömlösa kollektion? (vi vet!) Image

¿Qué tan buena es la nueva colección de Adidas? (¡nos vemos!)

Warpknit es la nueva colección de Adidas que combina compresión con un diseño sofisticado. Hemos probado algunas de estas mallas.

Adidas Warpknit TightSE_01.jpg

Modell: Warpknit Tight
Rekommenderat price:
899 kronor
Omdöme:
Futuristiska snyggtights
Testpanelen säger:

El pantalón alto tiene un corte recto en el cuello. Se asientan sobre una superficie lisa y su estructura, unida a la estructura de varillas con malla de alta calidad en la parte superior, proporciona un ajuste perfecto. Sin embargo, el panel de pruebas no ha demostrado que se produzca una mayor compresión en las distintas fases del proceso.

- En este caso, se trata de unas mallas ligeras con un ligero suplemento. Passformen är jättebra och storleken helt lagom även om de ser ut som små strumpbyxor innan du tagit på dig dem, säger en testare.

Om du, som delar av testpanelen, brukar ha problem med att tights är ganska långa är det här en suverän modell för dig. De är lite kortare i benen och slutar ungefär vid ankeln på en normallång person.

Midjan är lagom hög åt det högre hållet med en bred linning. Det är ett par riktigt snygga tights som testpanelen mer än gärna bär både innan och efter träningspasset. Un diseño perfecto para los que buscan unas mallas largas.

- Älskar hålen på sidorna som är oerhört smickrande för benen. El hecho de que las mujeres se conviertan en usuarias es un concepto futurista, afirma una de ellas en el panel de pruebas.

En el fondo, se trata de un material rígido que se utiliza con frecuencia en la cocina y que se utiliza cuando se necesita. Men att det här är en av höstens snyggaste tights är det ingen tvekan om.

Con las mallas Warpknit Tight de Adidas lo conseguirás .

Adidas WarpknitTee SlimSE_03.jpg

Modell: Warpknit Tee Slim
Rekommenderat price:
649 kronor
Omdöme:
Camiseta ajustada con gran ventilación
Testpanelen säger:

El panel de pruebas es muy resistente, con un material y unas funciones excelentes. Materialet är lite tjockare än de flesta andra träningströjor, men andas trots det väldigt bra och transporterar fukt på samma ypperliga vis. Plagget blev inte vått trots en hel del svett.

- Jag trodde inte att jag skulle gilla den så mycket som jag gjorde eftersom jag inte brukar träna i så pass tightta plagg, men det här är en ny favorit. Stort plus för att den inte kändes varm trots det tjocka tyget, säger en av testarna.

El alto nivel de calor es la mejor base para un tratamiento intensivo, ya que puede ser necesario un tratamiento intensivo y prolongado. Pero esto es un problema. En este caso, se trata de camisetas muy finas y funcionales.

- Passformen är perfekt, en tightare modell som inte slimmar sig kring kroppen på ett klaustrofobiskt sätt, utan sitter skönt och bekvämt under hela passet. Tröjan åker upp en liten bit så du kan få gå och dra ned den, men det är överkomligt, säger en testare.

La camiseta Warpknit Tee Slim te sienta de maravilla.

Camiseta WarpknitAdidasSE_02.jpg

Modell: Warpknit Tee
Rekommenderat price:
599 kronor
Omdöme:
Smickrande och bekväm croptop
Testpanelen säger:

Este diseño es, en muchos sentidos, fantástico. Es moderna, supersnygg y smickrande y está hecha de un material muy resistente. Las camisetas se ajustan perfectamente a los pechos y las caderas, pero son ligeramente anchas, como las del modelo, y se ajustan con precisión al ombligo.

- Den är kort i modelen och passar därför dig som antingen inte har något emot att visa midjan, eller dig som gärna har tights med hög midja och sedan en löst sittande tischa till, säger en testare.

Ryggen är täckt av små andningshål, men trots det blir tröjan ganska varm när du styrketränar. En todas las sesiones de entrenamiento de alta intensidad, se obtiene el máximo rendimiento y se consigue una mayor sensación en las sesiones en las que se trabaja, como los abdominales.

- Jag kände mig väldigt snygg i den här och ärmen är perfekt, inte för kort och inte för lång. No obstante, es posible que las utilices en paseos y caminatas, así como en clases intensivas en las que te sientas cómodo, tal y como se indica en el panel de pruebas.

Warpknit Tee también te da un toque de color .

LÄSMER : Börja träna X-fit - här är allt du behöver!
LÄSMER: Alexandra Kamperhaugs bästa komma igång-tips