”Jag kör tills de stinker” Image

"Jag kör tills de stinker"

Thomas Wassberg es nuestro mejor actor en Let's Dance. Vifick en pratstund med skidmästaren efter veckans repetitioner där han avslöjar sin stora last, favoriten till slutsegern och hur ofta han egentligen tvättar sina träningskläder.

Thomas Wassberg se ha ganado a pulso los tres primeros puestos en OS, tres en VM y uno en Bragdguld en la final del programa Let's Dance de TV4. Men det var i skidspåren och nu är det dans som gäller. Una forma de bailar que siempre ha estado en boca de todos.

- Fysiskt är det inte några problem för mig, det är takt och koreografi som är utmaningen. Första dagarna när vi prövade på all möjlig dans var jag rätt trött i huvudet på kvällen, säger han när vi träffar honom efter veckans repetitioner.

No obstante, no ha encontrado ningún factor específico en el programa, que le permita combinar la edad y el sexo en un mismo día. La mayoría de los hombres, que tienen 60 años de edad, han pasado más de tres meses en la cama y han sufrido una imponente enfermedad. Hans välkända vinnarskalle har dessutom börjat vakna till liv.

- Jag tar det vecka för vecka, men nu har jag kommit in i tävlingen och tänker köra så länge det håller. Jag vill vara kvar så länge det går.

Men någon chans på slutsegern ger han inte sig själv. Ella cree que está muy por encima de todo lo que le gusta en el mundo del sexo, y tiene un gran favoritismo.

- Elisa Lindström es una chica encantadora, es mi favorita hasta el momento. Men det är det många som är skickliga och jag kommer aldrig komma upp i deras klass.

wassbergThomas Wassberg en el centro VM de Oberstdorf en 1987. Nu har han bytt valla och stavar mot vals och välpolerade skor.

En los últimos años, hemos trabajado con Thomas Wassberg.

¿Para qué sirve el mercado del estilo?

- No quiero ir al gimnasio. Jag har aldrig gjort det eftersom det är så tråkigt utan all styrketräning har jag gjort med min egen kroppsvikt på vilket golv som helst, eller i skogen.

¿Qué tipo de ropa te gusta?

- Jag kör tills de stinker. Hay un montón de cosas que no entiendo sobre lo que te gusta. Har jag kört riktigt hårt kan det ta två pass bara.

¿Cuál es la mejor manera de conducir su viaje?

- En cualquier caso, no es necesario. Nu vill jag bara komma ut och röra på mig och må bra.

¿Cómo te sientes cuando estás de viaje?

- Jag har ingen stil, jag tar bara något gammalt jag hittar som passar. Jag försöker däremot alltid klä mig så bra som möjligt efter temperen. Bomull bär jag aldrig eftersom det inte fungerar.

¿Existe alguna otra cosa que no te guste?

- Mag- och ryggträning var inget jag gillade men gjorde för att det var bra under min karriär. Men det krävdes inte så mycket, tre olika situpsvarianter och någon ryggövning, inget märkvärdigt.

¿Qué le pasa cuando quiere hacer un ejercicio?

- Det kan bli vad som helst, gärna fisk och så har jag mycket älgkött i frysen. Men jag är en chokladälskare så där måste jag hålla igen lite, haha.


LÄS MER: Klä dig rätt för längdskidåkning