”Jag vill vinna Allsvenskan” Image

"Jag vill vinna Allsvenskan"

Su última foto es de Lisa Moazzeni, modelo de Blacc. Djurgården har gått upp i Allsvenskan och mittbacken har skrivit på ett tvåårskontrakt för klubben.

blacc
Aquí encontrarás todos los artículos de Blacc, incluido el escueto pantalón corto y deportivo que Lisa Moazzeni ha diseñado para ti. Foto: Pavel Maira / Steaksandwich.se

Después de haber jugado en el Kristianstad DFF, el IFK Kalmar y el AIK, Lisa Moazzeni se ha convertido en una de las mejores jugadoras de rugby del mundo. Mittbacken var med och spelade fram laget till comebacken i Allsvenskan, och i december skrev hon på ett tvåårskontrakt för klubben.

¿Para qué sirve esto?

- Es difícil encontrar una solución, pero puede ser difícil encontrar la mejor. Vi har fått två bra nyförvärv och har fått behålla en stor del av truppen. För egen del är det alltid svårt att vara nykomling, men det gör också att jag inte har någon press på mig och det kan jag tycka är skönt, säger Lisa Moazzeni.

¿Cuál es su retraso?

- Jag har alltid hållit på Milan i italienska ligan, det har varit mitt favoritlag sedan jag var liten och fastnade för färgerna på tröjorna. Jag var faktiskt och såg dem i Milano för ett tag sedan.

¿Qué pasa con tu fotógrafo?

- Jag hoppas och tror att jag ständigt kan utvecklas. Jag fyller 24 år om några månader och man brukar säga att damfotbollsspelare ska vara bäst när de är 27 och 28 år. Och jag vill vinna Allsvenskan, det skulle vara riktigt coolt.

blacc
Como fotógrafa, Lisa Moazzeni es tänkande, lugn och bra på huvudspel. El precioso vestido que luce en la foto es su favorito de la nueva colección Blacc. Foto: Pavel Maira / Steaksandwich.se

¿Qué es lo que más te gusta de las canciones?

- Normalt sett tränar jag mellan fem och sex dagar i veckan, det blir mest fotboll och fys. Offseason tränar jag fyra, fem pass i veckan med både styrka och löpning.

¿Qué hay que hacer para estar a la altura de las circunstancias?

- Det svåra på damsidan är att alla inte är heltidsproffs. Jag måste jobba vid sidan av men är extremt noga med kost och sömn, annars blir jag sjuk. Det är viktigt att äta ofta och mycket och rätt grejer. Problemet för mig är att jag gör av med så mycket att ju mer jag äter, desto bättre.

¿Qué puede suponer una frustración para ti?

- Puede ser grande, grande, grande como un huevo o una manzana. Como fotógrafo, te sentirás como en casa antes y después del viaje. Att äta mycket och ofta passar mig, jag älskar mat och godsaker.

¿Qué estilo te gusta más?

- Soy muy duro con las flexiones. Las flexiones de brazos, las dominadas y los fondos son los ejercicios estándar para todos los deportes de balón. Men det är en bra övning för att bli stark i bålen, så att du kan hålla emot i närkamper.

¿En qué momento te resbalas?

- Jag hatar att springa. Jag har sprungit så mycket i mina dagar så att jag hatar det. Jag jobbar med mig själv mentalt varje gång det är dags att köra löpträning. Me ocupo de las instrucciones y me pongo a trabajar con ellas. Por ejemplo, puede decir: "Ya han pasado 90 minutos de un partido y tengo que empezarlo, porque ya es demasiado tarde". Jag hittar på små knep för att lura mig själv.

¿Tienes algún consejo para aquellos que quieren ser fotógrafos?

- No te lo pienses. Incluso si te sientas en la cama y sólo te gusta la fotografía, todo es posible si quieres disfrutar de un poco de tiempo libre.

blacc
"Jag tycker den nya Blacc-kollektionen är jättesnygg och tycker allt satt bra och var riktigt skönt," säger Lisa Moazzeni. Foto: Pavel Maira / Steaksandwich.se

LÄS MER: Färgattack i nya kollektionerna från Blacc