Kan man tvätta regnkläder? Image

Kan ¿man tvätta regnkläder?

¿Por qué es tan importante alquilar este tipo de ropa, y por qué es tan importante comprarla? Vi har svaret.

SHOPPA NU: Här hittar du alla regnkläder

¿Por qué te gusta la televisión? Entonces, busca la tuya. Hay varios tipos de papel de regalo: los hay de papel de aluminio y de papel galvánico. Skillnaden är hur materialet är tillverkat och uppbyggt.

- El skalkläder es un material más textil, que en su interior contiene una membrana rápida y flexible. Se trata de una lámina de plástico transparente. Membranet har små, små porer som kan släppa ut ånga, men som håller vattendropparna utanför. Det gör att skalplagget kan andas, förklarar Kattis Holmegård på Reima och fortsätter:

- Galon är textil med ett tätt plastlager ytterst. Galon är enkelt att skölja av men andas inte alls.

Kan ¿man tvätta regnkläder?

- Sí. Alla regnkläder bör tvättas med avigsidan ut. Undvik att använda blek- och sköljmedel. Men tänk på att både skalkläder och galon går bra att göra rent genom att spola av eller torka av med en trasa i första hand. Tvätta inte i maskin för ofta, det sliter på både plagget och miljön.

¿Debería preocuparme por mí después de un tiempo?

- Es importante que lo haga para que el producto funcione correctamente. Impregnera ska du göra när du ser att plagget ser blött ut istället för att regndropparna pärlar av plagget.

¿Qué debo impregnar?

- Ungefär efter fyra till fem tvättar i maskin behöver du impregnera om ett plagg. Hay dos tipos de impregnación: la que se realiza en la mascarilla y la que se realiza en el spray. Välj ett som är anpassat för plagg som andas, så att den inte täpper till porerna.

Regnkläder - skötselråd och tips:

  • Skalkläder andas och är bra när du og ditt barn är aktivt. Då slipper svetten fastna på insidan av kläderna.
  • Tvätta inte dina regnkläder för mycket. Ofta räcker det att spola av dem med duschslangen orler torka bort smutsen med en blöt trasa.
  • Skaljacka och skalbyxor kan lätt anpassas efter hur kallt det är ute. Póngase en contacto con el servicio de atención al cliente para obtener más información.
  • El granero que se encuentra en la tienda puede contener calderos y galones.

TIENDA NU: Regalos para damas, caballos y graneros

LÄS MER: ¿Qué reglas tiene un niño?