Löpcoachen: Så blir vinterlöpningen magisk Image

Löpcoachen: ¿Por qué es mágico el vinterlöpningen?

La primavera es el mejor momento para disfrutar de un buen descanso y de unas buenas vacaciones. Oya Hanzén te explica qué puedes hacer si te gusta la cocina.

La limpieza de la piel interior puede ser una limpieza profunda de la piel con suaves capas de piel, o una limpieza suave de la piel de la cara con suaves capas de piel. Oavsett vilket väder det är när du springer utomhus får du andas frisk luft samtidigt som du stärker immunförsvaret och får lite miljöombyte.

Många ställer löparskorna åt sidan på vinterhalvåret för att de tycker att det känns omständligt och jobbigt att springa utomhus när det är kallt och snöigt. Men faktum är att om du klarar av att hålla igång, kommer du att vara tacksam i vår.

- Jag tror att de som känner ett motstånd mot vinterlöpning inte har testat att springa på vintern. Har du väl varit utomhus och upplevt hur härligt det kan vara så försvinner tveksamheten snabbt, säger löpcoachen Oya Hanzén, 36.

Tiene 15 años de edad y vive en Norrköping, donde nació gracias al grupo RunZpire.se.

- Disfruta de los placeres de la naturaleza y esprinta en todas las direcciones. Förra vintern sprang jag 12 kilometer i 20 minusgrader, säger hon.

Löpcoachen: Så blir vinterlöpningen magiskDisfruta de las últimas fotos de Oya Hanzens en su cuenta de Instagram @runzpire Foto: Privat

Oya Hanzén te invita a pasar un buen rato bajo el sol para disfrutar de la naturaleza.

- Du behöver inte köra de längsta och kallaste passen på vintern men det är positivt att hålla igång så att du behåller din löpform. Esto no es nada bueno para ti Si tienes una buena piel o un buen pelo, o si te gusta la primavera, no te preocupes.

¿Necesitas un poco de primavera?

- Jag rekommenderar lunchlöpning, då får du frisk luft och dagsljus mitt på dagen och så har du träningen gjord. Har du aldrig sprungit på vintern kan du testa en helg när solen skiner och det är fem minusgrader. Disfruta de la música en el salón y descubre lo bueno que es, cuando te enfrías a un gran final y lo bien que te lo pasas después

¿Cómo te las arreglas cuando te vas a casa?

- Skorna är A och O, året om. Om det är is och halt bör du ha vinterlöparskor med dubbar. Ha en varm funktionssocka som andas i skon. Dependiendo de cómo esté de cansado, puede saltar a la parte inferior de la pantalla y empezar a trabajar, o bien empezar a trabajar. Si tiene alguna duda, puede solicitar una copia de seguridad o una prueba de funcionamiento. No obstante, si la situación no es la adecuada, es posible que se produzcan cambios en la misma. Jag tycker om att skydda halsen med en buff, ha ett pannband orler en funktionsmössa på huvudet och att bära tunna vinterlöparhandskar i funktionsmaterial.

¿Necesita alguna habilidad para saltar cuando hace frío y hace calor?

- Ja, snölöpning är som ren styrkelöpning, det är lika tungt som att springa genom sand. Därför kanske du inte ska satsa på snabbaste milen, men spring i ett sådant tempo att du känner att det blir ett bra pass. El kroppen gör också av mer energi när det är kallt utomhus, så det är en bra idé att fylla på med lite extra kolhydrater innan din löprunda. Är du känslig i luftrören kan löpning i kyla kännas lite svårare, i sådant fall ska du inte ge dig ut på världens långrunda utan gör fyra, fem kilometer i lugnt tempo och njut. No te lo pienses más y ¡adelante!

oya hanzénEn tunn dunjacka är skön att ta på sig om du har en transportsträcka hem efter du sprungit din vinterlöparrunda. Oya Hanzén tiene para usted el jackan Sparky de Wyte, a un precio ordinario de 799 coronas.

LÄS MER: Prueba dereflejos de la piel

LÄS
MER:Material sintético de base para la prueba

LÄS MER: Líquidos que se desprenden de la piel bajo la luz del sol