Nyhet hos Sportamore! Snösportmärket Elevenate Image

Novedad en Sportamore Tienda de deportes Elevenate

Elevenate bildades 2010 och har sedan dess varit lite av en doldis på snösportsmarknaden. Nu finns de hos oss, häng med och lär känna dem bättre!

Elevenate es el resultado de la colaboración entre la patinadoraSara Rönngren y el guía Jimmy Odén. Tillsammans ville de få ut absolut max av sina skidkläder och efter några år på varsitt håll slog de sina kloka huvuden ihop och startade Elevenate. Nu är de stationerade i den svenska skidorten Åre, där de växer så det knakar.

- Desde hace tres años, Elevenate se ha dedicado a desarrollar un pequeño proyecto para conseguir 300 millones de euros en todo el mundo. Pero es pasión y filosofía lo que nos mueve: buscamos cosas que podamos hacer. De är skräddarsydda med bara de bästa materialen, berättar Jimmy Odén.

¿Qué son los patines?

- Cuando creamos skidkläder con detalles, nos centramos en que los productos sean tan técnicos como sencillos. Lo más importante es que no se pierda nada. Por otra parte, los productos supertekniska pueden ser más personales con un toque de moda.

No te pierdas todo lo que te gusta, ¡no te lo pierdas!

- Ja, vi vill att alla våra plagg ska ha så långa livscykler som möjligt, både för att det är bra för miljön men också för att det är bra för din plånbok. Många gånger kan det kännas som våra skidkläder kostar lite mer, men jag tänker att om de håller i tio år i stället för en säsong så blir det ändå billigare i längden, säger Jimmy Odén och fortsätter:

- ¡När jag åker runt på olika skidorter runt om i världen kan jag fortfarande få se kläder från våra första kollektioner, trots att det är snart tio år sedan - det tycker jag är jättekul och det säger ju något!

elevenate jackorElmaterial de los skidklädernade Elevenate está compuesto en un 60% como mínimo de nailon termoplástico, y en la mayoría de los casos se trata de olores biológicos muy delicados, además de fluorocarbono .

¿Hasta dónde llegamos?

- Nuestra razón de ser es la pasión por el deporte. Sedan spelar det inte någon roll på vilken nivå du befinner dig, hur många dagar om året du åker eller hur gammal du är. Lo mejor de todo es que te gusta viajar.

¿Necesita más información?

- No te preocupes por nada de lo que te propongas. Si está interesado en los detalles, compruebe si los distintos tipos de ganchos son compatibles con los distintos tipos de ganchos. Vi gillar att nörda ned oss i vilken typ av åkare som ska använda vilken jacka. Vissa är varma och tycker om skalplagg medan andra föredrar vadderade jackor. En cualquier caso, estamos convencidos de que se trata de una buena práctica. Därför har de alltid effektiv ventilationsförmåga.

¿Cómo conseguimos más almacenamiento en nuestra clase?

- Vi har en storleksguide som berättar vilken storlek du ska köpa, men eftersom vi gör skidkläder för den aktiva så skulle jag säga att vi är mer åt det större hållet. Vi jobbar mycket med regular fit, där det ska finnas utrymme för att ha plagg undertill - minst ett mellanlager och ett underställ.

Elevenate miljöbildEn el surtido de Sportamores hay linjerjackor, skalplagg y vadderade skidjackor de Elevenate. Todo esto se debe a la gran variedad de colores que componen la gama (y que se muestran en la imagen).

LÄS MER: Så blir vinterlöpning din nya hobby

TIENDA H ÄR: Skidkläder från Elevenate

TIENDA: Todos nuestros patines