Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas Image

Más información - más información

¿Necesita más información sobre la seguridad, la salud y el bienestar de sus hijos? No te lo pienses más, ¡no te lo pienses más! ¿Qué le parece que Pohjolan sea un buen lugar para vivir y trabajar?

Oikean mallin löytäminen kenkäviidakosta on haastavaa. Onneksi olemme valinneet kauden 15 kuuminta mallia niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Sen kun käärit kengät pakettiin ja piilotat kuusen alle. Näiden vinkkien avulla joulusi sujuu mukavasti.

Más informacióny contacto

Ivalo2 W BUGrip, Icebug

Ivalo2 BUGrip Icebug Tämä on todellinen kymmenen pisteen kenkä, kun etsit turvallista ja lämpöistä kenkää. Icebug tunnetaan ennen kaikkea kyvystään valmistaa talvijuoksukenkiä- ja saappaita parhaalla pidolla. Näiden viininpunaisten talvisaappaiden pohjissa on dynaamiset teräsnapit, jotka taittuvat sisään kävellessäsi kovalla alustalla, y, por último, no olvide que, en caso de avería, puede solicitar una reparación o un reembolso. ¿Necesita más información sobre el servicio de atención al cliente? Täältä löydät kaiken mitä Icebug tarjoaa.

Steg, Kari Traa

Steg Kari TRaa Todella söpö vettä hylkivä mokkasaapas Kari Traalta. Sisäpuolelta löytyy mukava villasekoitevuori, joka pitää jalkasi lämpimänä myös talvella. La villa se encuentra en el centro de la ciudad y ofrece una gran variedad de servicios. Kumisaappaita on saatavana kolmessa eri värissä (sininen, harmaa ja vaaleanpunainen), ja siinä on välipohja pehmeää EVA-materiaalia. Täältä löydät enemmän malleja Kari Traalta.

Carnaval de invierno, Sorel

winter carnival Jos aiot hiihtää lasten kanssa, rakentaa lumiukkoja tai käydä pitkiä kävelyretkiä syvässä lumessa, tämä on viisas valinta. Sen lisäksi, että mallissa on korkea pohja, joka eristää maasta nousevalta kylmältä, se on myös vedenpitävä. Toinen huomattava asia tässä superkenkässä on, että sisällä on vuori, joka voidaan poistaa haluttaessa. ¡Ripusta se kuivaimen päälle käytön jälkeen, jotta voit käyttää kenkiä uudelleen nopeastikin! Täältä löydät lisää kenkiä Sorelilta.

Lana Baggy, Palladium

baggy wool palladium Aivan kuten Sorelin panssarimallissa, myös tässä Palladiumin mallissa on irrotettava sisävuori, joka on kätevä, koska se on helppo poistaa ja kuivata. Lisäksi se on villavuori, mikä tarkoittaa, että se on periaatteessa hajutonta (ja tietysti myös lämmittää erityisen hyvin). Parasta mallissa on tyylikkyys ja monipuolisuus. ¿Qué es el paladio? No, el Paladio no está incluido en esta lista.

¿Qué es lo que más le preocupa? Täältä löydät kaikki naisten talvisaappaat.

Talvisaappaat ja -kengät miehille

Sutton 5A, Marc O'Polo

mar o'polo vinterkänga No se trata de una moda, sino de una tendencia, de un estilo o de un estilo de vida. Marc O'Polon talvikengät ovat klassiset Chelsea-saappaat. Niissä on vetoketju, jotta pukeminen kävisi helposti. Yläosa on mukavaa mokkaa ja kengät ovat saatavana kolmessa eri värissä. Se on kenkä, joka ei yksinkertaisesti koskaan vanhene. Täältä löydät kaikki Marc O'Polo -kengät.

1964 Pac Nylon, Sorel

sorell vintersko ny bild Con esta colección de zapatillas Sorel, usted podrá disfrutar de una experiencia única, sin necesidad de preocuparse por nada más. Parhaiten kenkä sopii työmatkalle, pitkille kävelyille ja lasten kanssa leikkimiseen. Jos etsit lämmintä talvikenkää, et tule pettymään. Täältä löydät kaikki Sorelin talvisaappaat.

Ivalo2 M BUGrip, Icebug

Icebug ivalo vinterkängor Icebug es un accesorio muy versátil que se adapta a la perfección a las necesidades de cada usuario. Tämän avulla voit tuntea olosi turvalliseksi erilaisilla liukkailla pinnoilla ja välttää jälkiäteräsnapeista asfaltilla kulkiessasi. No se trata de un problema de salud pública, sino de una cuestión de prioridad. Täältä löydät lisää Icebugin malleja .

¿Necesita más información? Más información

Últimas noticias y novedades

Moana Nahka GS, Nike

nike moana vinterskor Los productos de la gama Kenkäkokoelma han sido diseñados por Nike. Nämä talvikengät pitävät lapsesi jalat kuivina vedenkestävän nahan ansiosta. Kengän alapuolella on syvä kuvio, joka antaa hyvän otteen sekä kovilla että pehmeillä pinnoilla. Para más información, póngase en contacto con Nikeltä.

Snowcat GoreTex Aislante Confort, Superfit

Snowcat superfit No te quedes sin ellas y disfruta de la máxima comodidad. La calidad es 100% garantizada y los productos son de calidad superior. Lisäksi istuvuus säädetään kahdella tarranauhalla niin, että lapsesi voi helposti laittaa ne itse jalkaan ja riisua. Tietysti ne ovat myös erittäin lämpöiset Mitä vielä odotat? No dude en ponerse en contacto con Superfitiltä.

Snowbank 2.0 Waterproof, Merrell

merell kids Para un uso más cómodo y seguro. No hay nada mejor. Pohjassa on tarttuva kumipohja ja kenkä on vesitiivis, mutta siinä on myös hengittävä verkko. Huomionarvoista on myös se, että Merrellin talvikengät on nauhoitettu ns. pikanauhoilla. Tämä tarkoittaa, että siinä ei ole löysiä naruja, joihin lapsi voisi kompastua. Plussaa myös siitä, että kengät voi nopeasti niputtaa ja ottaa pois. Täältä löydät kaikki Merrell-talvisaappaat lapsille.

¿Necesita ayuda? Täältä löydät kaikki lasten talvisaappaat.

LUE LISÄÄ: ¡Heitä hyvästit paleleville jaloille! Tässä ovat tällä hetkellä kuumimmat saappaat

OSTA TÄÄLTÄ: Koko valikoima talvisaappaita ja -kenkiä