Så tvättar du din cykel som proffset Image

Cómo comprar un cíclico con descuento

Gillar du att cykla i nature har du säkert kommit hem med en mountainbike som är både lerig och dammig. La ciclista Elna Dahlstrand te ayuda a disfrutar de tus mejores momentos.

Allt fler upptäcker tjusningen med att cykla. De senaste åren har intresset för att susa fram på en tvåhjuling ökat. Elna Dahlstrand es una apasionada de la bicicleta y ha aprendido a manejar su mountainbike.

SHOPPA NU: Ciclismo y ciclismo de montaña

Elna Dahlstrand es experta en la compra y venta de bicicletas de montaña. Descubre sus consejos y trucos para que tu cíclico se convierta en algo nuevo

- Para que los niños duren más tiempo, hay que cuidar los niños. El ciclismo se practica en todo el mundo, es un deporte muy divertido. La arena, la arena gruesa y la hierba son los ingredientes principales de los ciclistas. Ponga la mano en su bicicleta después de su paso por la pista, ya que las hendiduras pueden durar mucho tiempo.

¿Cómo puedo cambiar mi reloj?

- Är den bara lite dammig räcker det att bara skölja av den med vatten. Men är det lera och smuts på cykeln tycker jag att du ska tvätta av den ordentligt med medel och borstar. Jag ger min cykel en riktig supertvätt ungefär varannan vecka, då jag tvättar kedjan också. Men jag cyklar fem, sex gånger i veckan. Si te gusta el movimiento, puedes ir a la cama.

hink
Si se trata de un pulverizador de alta presión, es bueno tener una botella con un disco duro ligero o un champú especial en la parte superior y en la parte inferior.

¿A qué se debe este problema?

- Con un servicio de atención al cliente rápido y sencillo, comida por comida, en cualquier sitio. Puede seguir el mismo procedimiento con los contenedores y las cajas de cartón. Es muy importante que sepas que no es posible que se produzcan daños durante el transporte. Spola av den med vatten och kontrollera att den ser ren ut och glöm inte att torka av den och smörja den - om du väntar med det kan det bildas ytrost, säger hon och fortsätter:

- När jag "storstädar" cykeln tar jag bort kedjan, eftersom det annars är svårt att få bort all smuts som hamnar i den. Jag har ett kedjelås på min kedja som gör att jag lätt kan öppna och stänga den. Jag lägger kedjan i en gammal glassburk och dränker den sedan i avfettningsmedel. Den får stå och dra ett tag och sedan skakar jag om burken, även om kedjan såg ren ut kan det komma ut skit då. Sedan borstar jag av kedjan med en tandborste, sköljer den med vatten, lägger den i burken igen tillsammans med en kedjeolja som fettar in och tränger bort den sista fukten och smutsen.

¿Qué es lo que más le gusta a usted de todo esto?

- Sinlig smuts ska bort, så är det bara. Har du jättebråttom, spola av din cykel snabbt, spraya lite rengöringsmedel på en svamp och svep över cykeln så att du får bort det värsta. Håller du cykeln ren annars är det ganska lätt att bara skölja av den de gånger du har bråttom. Si el tiempo de espera no es suficiente para todos los turnos, es posible que tengas que esperar unos minutos más.

¿Cuál es el mayor error?

- Esparcir la medalla directamente sobre la cabeza para que entre en el interior de las piernas y en los brazos y piernas. Du kan tvätta sönder dina lager, om du öser på med för starka medel och mängder med vatten där det inte ska vara. Då kan delar börjar trilskas när det är dags att cykla.

Si quiero seguir trabajando en mi negocio durante mucho tiempo, ¿qué puedo hacer para conseguirlo?

- Tvätta av den, se till att den är torr överallt och smörj in kedjan som annars kan stå och rosta. Cykeln ska vara hel och ren så att den känns fräsch när du känner för att cykla igen.

elna
"Mitt hjärta klappar hårt för att köra så fort jag orkar på en flowig skogsstig med en lätt och härlig cykel", skriver hon på sin blogg. Echa un vistazo a las fotos de Elna Dahlstrands en Instagram Foto: Eskil Laago

TIENDA NUESTRAS: Ropa y accesorios de ciclismo

LÄS MER: Cilindros de transporte