Sportamore-modellen Hanna Modig: Så tränar jag Image

Modelos deportivos Hanna Modig: Så tränar jag

Elige Hanna Modig como una de las mejores modelistas de Sportamores. Si no te gusta el modelismo, tu mayor deseo es: ¡tratar!

Hanna Modig, de 24 años, es una experta en el sector que trabaja en Sportamore. Och det händer att hon blir igenkänd från Sportamore i verkliga livet.

- Hace un tiempo trabajaba en un gimnasio y desde entonces estoy en activo. Folk kom fram och berättade att de varit inne på Sportamore och ville veta om det var jag som modelade där, säger Hanna Modig.

hanna modigPero ahora queremos ver a Hanna Modig cuando sea modelo de Sportamore. Aquí vemos a Hanna Modig con un vestido de Blacc.

Esto no es todo en Sportamore ya que ella es una chica famosa, en Instagram tiene más de 100.000 seguidores en su cuenta @hannamodig.

- Es muy divertido. Ha sido muy fácil encontrar más de 100 fotos y después de etiquetarlas, es difícil saber qué tan grande es el grupo. Om det gick att samla alla på ett ställe kanske jag kanske förstå, nu är det lite svårt att ta in. Men jag är jätteglad att så många vill följa mig.

Sportamore Hanna Modig nació en Estocolmo y desde que trabaja como fotógrafa y fotógrafa enras se ha dedicado a escribir en su blog HÄR y a trabajar en él.

- Tidigare har jag jobbat som receptionist på heltid men nu under sommaren har jag börjat fokusera på mitt egna företag med fokus på träning och hälsa och gör en del modeluppdrag.

¿Qué te parece Sportamore si no quieres volver a ver tus fotos?

- Det är väldigt bra och förstärker intrycket av att Sportamore är välkomnande för alla. Jag tror att eftersom det inte är för stajlat så gör det att många som handlar kan se sig själva ha på kläderna.

¿En qué está pensando?

- Jag har som mål att träna varje dag men det beror lite på hur mitt liv ser ut. Vissa dagar hinner jag inte men oftast blir det fem eller sex dagar träning i veckan. Jag tycker väldigt mycket om träning och jag mår bra av det men tycker också det är viktigt att känna efter hur jag mår så att jag anpassar träningen efter min dagsform.

¿En qué trabajas?

- Para que el comercio sea siempre rentable, le recomendamos que cambie de opinión. Las formas de entrenamiento que todos encuentran en mí son la gimnasia y la primavera. Jag springer utomhus så länge det går och varierar mellan intervaller och längre pass. Además, practico CrossFit, hago yoga y mi hija y yo jugamos al bádminton en la playa, es divertido.

hanna modigHanna Modigs favoritövning är att stå på händer (något hon till synes är otroligt duktig på!) - Jag tränade gymnastik i sju år och sedan gick jag över till friidrott. Jag tycker att det är väldigt kul med CrossFit just för att det innehåller inslag av gymnastik, säger hon. Foto: Privat

¿Cómo te sientes cuando haces ejercicio?

- Me preocupan los niños que se sientan aquí. Me gusta que me hagan sentir bien y no quiero que me pongan una sudadera o una sudadera con capucha. También me gusta llevar ropa interior fina con medias neutras o tanga.

¿Tienes alguna prenda favorita?

- Me gustaría cambiar de ropa según el conjunto que lleve. Una de mis favoritas cuando se trata de zapatillas es la Adidas Pure Boost X, una zapatilla ligera y ligera.

Lee esta página: Prueba de las Adidas Pureboost X

¿Qué haces hoy?

- Jag är väldigt mycket en känslomänniska så jag går mer på magkänsla och hur jag känner i hjärtat än logik i huvudet. Sin embargo, la mayoría de las personas no se dan cuenta de lo que hacen. Men ett generellt tänk är att jag vill vara nyttig, så jag äter mycket grönsaker. A primera hora de la mañana se come pescado y marisco, a mediodía se come algo ligero y a mediodía se come algo más fuerte, como sopa o pescado. Jag tar gärna något mellis under dagen också, till exempel en smoothie.

¿No hay nada que te guste?

- No, no me gusta la vista. Men ibland känner jag att jag inte vill äta laktos eller gluten eftersom jag kan få en för stark mättnadskänsla då och bli uppblåst, då är det skönare att äta lättare mat.

hanna modigDet senaste Hanna Modig klickade hem från Sportamore var dessa gummistövlar från Hunter. - Jag tycker om att vara ute i naturen och det finns verkligen inget dåligt väder, bara dåliga kläder. ¡Jag har redan invigt dem och de är toppen!

LÄS MER: Sportamoremodellen Sofia: Jag är inte fåfäng alls

LÄS MER:Quiero ir a Sportamoremodellen Chand Smith

LÄS MER:¿Qué pasa con el director deportivo Johan?