Steg för steg: Så klarar du ett huvudstående Image

Paso a paso: ¿Cómo sabes lo que te gusta?

¿Desea comprar algo nuevo? ¡Visite Ida B Olssons enkla guide!

La práctica del yoga es la base de la práctica de las asanas. Att vända upp och ned på världen är inte bara kul utan sägs också ge en rad hälsofrämjande effekter, som ökad blodförsörjning till hjärnan, mindre stress samt bättre koncentration och minne.

- Ibland behöver man byta perspektiv. Att vända upp och ned på livet liksom. Jag gör den som en rolig avslutning i mina mer eldiga yogapass. ¡När värmen är hög och jag vill avsluta starkt! Blodet rinner ner till hjässan och jag måste fokusera på balansen och spänna både armar, axlar och bål för att hålla positionen. Shavasana efteråt känns välförtjänt, säger yogainstruktören Ida B Olsson, som är ny modell för Blaccs yogakollektion.

Si te pones en posición vertical, o en sirsasana, conseguirás estabilidad y control en tus piernas, y no podrás subir de posición. La mejor manera de conseguirlo es mediante la práctica de un estilo suave en las piernas y los brazos. Tanken är att nacken och huvudet nästan inte alls hjälper till. Det är med andra ord en position för dig som är vant yoga, eller har tillbringat många timmar i gymmet, och inget för dig som är nybörjare.

(Observera att du inte ska ge dig på det här utan professionell hjälp om du har någon typ av nackskada, högt blodtryck, är gravid eller har någon typ av ögonsjukdom)

¿Necesita ayuda para encontrar una solución? ¡Följ Ida B Olsson steg för steg!

_DS_8074.jpg
Steg 1: ¡Activera bålen!

_DS_8076.jpg
Steg 2: Sätt ned toppen av huvudet i mattan och ha händerna axelbrett isär.

_DS_8077.jpg
Steg 3: Kom upp med knäna från mattan.

_DS_8078.jpg
Steg 4: Placera knäna mot armbågarna.

_DS_8079.jpg
Paso 5: Coloca la cuchilla en el brazo, para que la cuchilla se separe de la marca.

_DS_8082.jpg
Paso 6: ¡Controla la cuchilla! Har du benen som Ida B Olsson visar på bilden så kan du reglera ditt huvudstående och få bättre balans.

_DS_8089.jpg
Paso 7: Desplácese hacia la derecha. Manténgase alerta.


Ida B Olsson tiene a la pequeña Bliss y a la pequeñaPetunia.

FOTO: Pavel Maira/Steaksandwich.se para Blacc yoga SS17.


LÄS MER: Varva ned med yoga