Stort test av tennisskor 2018 Image

La mejor prueba de tenis 2018

¿Le gusta el tenis de competición? ¿Por qué te has vuelto loco? Este es el mejor modelador de diques para tenis en todo el mundo.

SHOPPA HÄR: Este es el mejor modelo de tenis para niños. Aquí encontrarás una selección de modelos de tenis para damas

Prueba de: Adizero Ubersonic 3, Adidas

adidas

Precio de compra: 1 295 coronas

Disponible en varios colores: Naranja, azul y verde

Pasar por: Hardcourt (allla underlag förutom grus)

Descripción del producto: Piel fina para pieles sensibles

El panel de prueba está disponible:

Un par de zapatillas de tenis muy finas y ligeras, perfectas para los partidos de tenis más rápidos. Unas zapatillas muy cómodas y divertidas para muchos otros jugadores de tenis, que tradicionalmente se han utilizado para jugar al tenis.

- Su tenista se sienta firmemente encima de su cámara y otro modelo que he probado desde el principio, con la espalda inclinada y el cuello en alto, lo que le da un aspecto más juvenil. Trots det tycker jag inte alls att den känns mindre dämpad än klumpigare varianter. Den här ger skön dämpning och har bra med utrymme framme i tåboxen, säger en av testarna.

El sistema de ventilación de la parte superior es muy cómodo y no se ve tan mal como en otras raquetas de tenis. Está fabricado con plástico de alta calidad. Aporta una estabilidad adicional y se adapta perfectamente a su pie cuando juega, especialmente cuando se desplaza lateralmente. Däremot är känslan ovan i början.

- Det kändes lite skumt precis när jag hade snörat på mig skon, men jag ser den detaljen som ett stort plus eftersom skon blir inkapslad och stabil i bak samtidigt som den är flexibel där fram. El tejido es muy elástico, como la goma de mascar. ¡Du kan dra åt snörena ordentligt och skon känns som ett med foten!

Test av: Rush Comp, Wilson

Wilson

Precio de compra: 999 coronas

Finlandés de origen: Lila

Pasar por: Hardcourt (todas las categorías)

Características: Perfecta forma de pase que se adapta a la fotografía

El panel de prueba está vacío:

¡Snygg sko i sommarens finaste färg, ljuslila! Fantástica forma de pasar la foto para sentarse delante de ella.

- Sitter bra direkt, skön komfort. Har hittills inte testat en sko med bättre passform. Däremot behövde jag spela några gånger i skon och gå in den innan jag fick den där känslan av att den satt som gjutet, säger en av testarna.

Observera att skon är något liten i storleken, så testpanelen rekommenderar en storlek större än normalt. Se till att beställa hem fler storlekar så att det blir rätt om du blir osäker.

- Jag är väldigt nöjd med den här skon. Den ger stöd vid intensiva rörelser i sidled och är skön vid snabba stopp. Du får väldigt bra och stabilt grepp på underlaget. En snygg och slitstark sko med bra ventilation på fotens ovansula. ¡Lo recomiendo a todos!

Test av: Propulse Blast W, Babolat

Babolat

Precio de compra: 1 095 coronas

Finns i färgerna: Vit

Pasar por: Hardcourt (todos los colores)

Características: Máxima estabilidad y resistencia

El panel de prueba responde:

Är du ute efter bra fäste, skönt stöd och en stötdämpning som gör att knän och höfter tar mindre stryk på tennisbanan är det här ett bra val för dig.

- Rätt stela skor men det passar min stil bra, skulle ha svårt med för mjuka skor då jag skulle ha svårt att lita på fästet då. Foten känns fixerad i skon och bättre stabilitet än så här får du inte i ett parnisskor, säger en av testarna.

Tyget andas på ett väldigt bra sätt, men använd funktionsstrumpor i skorna så att du får maximal komfort i dem. Y lo mejor de todo es que las chaquetas son ligeras y elegantes para los días más calurosos.

- Snygg sko och jag gillar de minimalistiska detaljerna på sidan. Avskalad design, som gör att fötterna ser mindre ut än de är, vilket kanske är fåfängt men jag har stora fötter, så jag uppskattar det. Jämfört med tidigare skor andas skorna bättre, vilket gör att man känner sig fräschare både när man spelar samt när man tar av sig skorna, säger en annan av testarna.

Test av: Gel Resolution 7, Asics

Asics

Precio de compra: 1 495 coronas

Disponible en España: Vit

Pasar por: Hardcourt (todos los colores)

Asistencia técnica: Micket support och hög hållbarhet

El panel de prueba funciona:

Un cómodo panel con gran confort y gran pantalla. El interior con memory-foam es muy suave y blando. Su estructura y su base proporcionan una gran estabilidad y soporte para la fotografía.

- Además, su diseño compacto y su tungsteno hacen que sea fácil de transportar. Extra plus att det är förstärkt i tån, vilket gör att skon håller även om du släpar fötterna mycket när du spelar, till exempel i serven, säger en av testarna.

Si ha jugado a una versión anterior de este modelo, podrá seguir jugando. Esta versión es estable y fácil de usar, pero a veces es más pesada. Inténtalo con otra persona.

- ¡Något som slog mig var att skosnörena var av grym kvalitet och håller rosetten på plats hela träningen, du behöver aldrig knyta om skorna! Así pues, se trata de un diseño elegante y deportivo que se adapta a las tenistas clásicas y vistosas con un diseño moderno y deportivo.

Test av: Air Zoom Vapor X HC, Nike

Nike

Precio de compra: 1 395 coronas

Disponible en varios colores: Gris/blanco, gris/coral, naranja y blanco

Diseñado para: Hardcourt (todos los colores)

Características: Un papel de respuesta que está iluminado en la historia

El panel de prueba responde:

Är du en tennispelare som gillar att springa fram på nät snarare än att stå y slägga från baslinjen är det här en bra sko för dig. Den är lätt och har en responsiv dämpning, som känns lite studsig. Med den här skon får du tillbaka energi för varje steg du tar.

- Riktigt bra stabilitet i hälen som ligger skönt mot foten utan att trycka på. Skon har ett mycket stadigt grepp på hardcourtbana. Upplevelsen i början var att skon tog stopp för att fästet var så bra på hardcourt men det är något som under tiden blev lätt att hantera och vänja sig vid. Det går att förflytta sig snabbt då skon är nätt i designen, säger en av testarna.

Testpanelen upplevde skon som liten i storleken, vilket då gör att tårna kläms åt, så rekommendationen är att gå upp en storlek större.

- Los puntos débiles son la falta de espacio en los modelos. Är skon för liten begränsar den rörelsemönstret, så prova noggrant. Gillar att skon andas bra, den har en genomtänkt framdel som skapats för att det ska vara bra luftventilation. ¡Plus för att skon är modern och snygg!

Test av: Rush Pro 2.5 Clay, Wilson

Wilson

Precio de compra: 1 395 coronas

Colores disponibles: Turco

Apto para: Grus

Características: Para el tenis de mesa de verano

El panel de pruebas es:

Jugar al tenis en grupo en la liga de tenis es una buena idea, ya que te gusta jugar al baloncesto y jugar en grupo. Då förstör du heller inte dina vanliga skor, som blir rödgrusiga och fula efter att du spelat i dem utomhus. Si está interesado en alguna de las pistas que se utilizan para jugar al fútbol, póngase en contacto con "Clay" en su nombre, ya que le indicará que está listo para jugar al tenis o al pádel.

- Hay una chica que pasa de todo, incluso con un marco ligeramente corto. Har du däremot väldigt smala fötter kan hälgreppet kännas lite löst om du föredrar en sko som verkligen kramar om, säger en av testarna.

Skon är uppbyggd så att den känns stabil, utan att för den sakens skull bli dämpad och svampig. Du får alltså väldigt bra kontakt med underlaget och står stadigt och får bra balans i slagen, men känslan blir lite "plattfot".

- De andas bra och du blir inte supersvettig och instängd som i vissa skor, även om du såklart blir varm även i dessa. De är överraskande lätta för att vara stabila tennisskor. Muy cómodo y fácil de usar

LÄS MER: Encuentra el mejor tenis