Stort test av träningstights Image

Pruebas de rendimiento más recientes

¿Medias largas, largas o largas clásicas? Nuestro panel de pruebas ha analizado los resultados de las pruebas realizadas a usuarios de Adidas, Nike, Better Bodies, Blacc y Kari Traa.

Vi vet känslan - oavsett hur många tights man äger så känns det alltid som att man har för få. ¡I det här testet har vi därför pressat in sex snygga par träningstights på liten yta! Esto es todo lo que necesitas saber sobre el transporte de mercancías, la ropa y la forma de pago en los mejores comercios ahora mismo

¡COMPRE DIRECTAMENTE AQUÍ!

Prueba: Mallas Toss Print, Nike

nike

Para: Gimnasio, cirkelpass, HIIT y entrenamiento

Más y menos:

+ Las mallas son lo que más impone. Sus mallas tienen un silencio increíble

+ El confort interior no es un problema para los hackers, ya que son muy cómodos.

+ Nike-tightsen får också plus för designen. ¡Más ligeros que los de Nike!

- Las mallas son un problema, ya que es lo único que te impide encontrar la malla perfecta incluso para el uso diario.

El panel de pruebas no funciona:

Justo después de haber probado sus medias altas, espere a que las medias bajas le hagan efecto. ¡Esto puede ser un buen comienzo!

- Jag är riktigt imponerad av de här tightsen. Om vi börjar med det bästa så är det benlängderna, som är tillräckliga även för dig som är över medellängd, säger en av testarna.

Unas medias largas y unas medias cortas no suelen imponerse en el panel de pruebas, ya que no se pueden colocar en su sitio. Trots att tightsen slutar strax under naveln och att midjebandet bara är fyra centimeter faller det testarna i helt smaken.

- Dels så har materialet lite kompression som håller in, så även om midjan är smal skär den aldrig in och korvar sig inte heller, berättar en testare och fortsätter:

- ¡Jag behöver inte justera midjan en enda gång, oavsett om jag styrketränar eller springer!

El material es una mezcla de poliéster y elastano, muy elásticos, como los de nuestro panel de prueba.

- El material superstretchiga es incluso más suave que otras mallas que he probado de Nike, y además tiene un acabado muy suave.

Prueba: Mallassin costuras Rib, Better Bodies

rib seamless

Disponible en todos los colores: rosa, gris y negro

Apropiado para: Gimnasio y entrenamiento anual intensivo

Más y menos:

+ Alto y bajo peso medio para una óptima transformación del paso.

¡+ Grym följsamhet, vilket möjliggör för allt från sumosquats till djupa utfallssteg utan risk för att spräcka sömmarna!

+ Oslagbar komfort - testpanelen är faller pladask för den breda linningen i midjan.

- Tyvärr visar de här tightsen från Better Bodies starka tendenser till att bli genomskinliga i de djupaste av good mornings. Det kan vara värt att vara noggrann i valet av trosor.

El panel de pruebas está lleno:

- Supersköna och följsamma tights, som ändå känns stabila. Te sientan bien y se ajustan bien a la cintura, según el panel de prueba, después del primer paso con los leggings Rib Seamless.

I övrigt anser panelen att tightsen från Better Bodies är normala i storlek och benlängden. Stort plus också för den höga midjan. Däremot är fukttransporten inte helt hundra.

- En sak jag lade märke till är att det blir rätt tydliga svettfläckar, säger en testare som sedan får medhåll:

- Ja, fast jag kan tycka det är ganska nice. ¡Det finns inget bättre kvitto på att jag tagit i under ett pass!

På det hela är testpanelen mycket nöjda med tightsen (och vad annat finns att förvänta när de är från Better Bodies?), men tygets tunnhet sticker vissa i ögonen.

- De är ganska genomskinliga och lappen syns igenom. Däremot tror jag inte att de andra färgerna som tightsen finns i är lika odiskreta. Jag skulle därför helt klart rekommendera tightsen, fast i en annan färg.

Sist men inte minst får de pluspoäng för att de är följsamma och trots att de inte innehåller någon kompression ger det ribbade tyget viss stadga.

Prueba: Icon Clash Pro 7/8, Nike

nike icon

Passar till: Styrketräning, gruppträning och pilates

Más y menos:

+ La comodidad de sus mallas es máxima. A pesar de que las mallas son ideales para entrenamientos de larga duración, como el pilates.

+ Transporte de ida y vuelta sin coste adicional para que pueda disfrutar de un billete sencillo con un salario mínimo.

+ ¡Una gran experiencia, tan precisa como la clásica Nike Pro-tights!

- Aningen begränsade i sina användningsområden, då de inte ger särskilt mycket stöd och funkar därför inte för till exempel löpning.

El panel de pruebas está vacío:

De här tightsen är ett par riktiga klassiker i utbudet från Nike. Si tienes unas mallas planas de la misma serie, no te olvides de llevarlas puestas, incluso si tienes Nike Pro. Para que te sientas como en casa y no tengas que preocuparte por el peso.

- Nike Pro-tights son unas mallas más ligeras que la mayoría de las mallas Nike y, además de su versión estándar, incluyen un testarín y un anillo de sujeción:

- Är du mellan två storlekar så kan du välja den mindre storleken i de här tightsen, de är nämligen rymliga, speciellt i magen, och du vill inte behöva gå och drap upp dem hela tiden.

Un stor fördel med tightsen är det breda och bekväma midjebandet och att de är så mjuka och sköna. Mjukheten gör dock att de inte ger musklerna så mycket support vid tuff träning.

- De ger inte riktigt tillräckligt med stöd för hård HIIT-träning och jag saknar en dragsko i midjan som hade kunnat göra att de även skulle vara bra för löpning.

Designmässigt får de inte riktigt full poäng, men snudd på.

- Jag tycker om att de är klassiskt helsvarta men ändå har det cool blommönstret, som gör att de sticker ut, anser en testare, som däremot hittat sin favoritegenskap hos tightsen i dess kvalité.

- Una de las mejores ventajas deNike Pro es que la calidad es excelente. Puede detenerlo en cualquier momento hasta que las mallas estén listas para su uso.

Prueba: Mallas sin costuras Abstract, Blacc

abstract leggings

También en invierno: svart

Pasar por: Gimnasio, entrenamiento intensivo, yoga

Más y menos:

+ La buena comida de mediodía es una gran ventaja

+ Delvis tack vare midjan, men främst materialet, är tightsen otroligt sköna på.

+ Dessutom går designen hem hos alla i testpanelen. ¡Cuidado!

- La ventilación no es suficiente para evitar que se produzcan daños en el panel de prueba. Existe el riesgo de que se produzcan fugas.

Los paneles de prueba no funcionan:

Por favor, no se olvide de llevar mallas finas, con la parte superior de láser, que reducen la fatiga de la piel. Si te enfadas, te sentirás como en casa, ya que puedes combinarras con cualquier cosa que se te ponga por delante.

- De sitter som en smäck och jag fick direkt komplimanger för hur snygga de är på, säger en testare.

- ¡Ja, jag älskar den höga midjan med bred kant! Den är väldigt klädsam och bekväm, men gör också att de sitter som limmat.

Materialet är däremot inte det stretchigaste. Det gör att de kan upplevas lite svåra att få på och som att storleken är liten. När du väl får upp dem sitter de däremot klockrent. Det gäller att inte ge upp i påklädnadsfasen, då de är kampen värda.

- Un buen ejemplo de lo que se trata es que no se trata de una enfermedad genómica grave, sino de un problema de salud mental.

Trots de rekommenderas de främst till gymträning och inte högintensiv träning, eftersom de inte är flexibla nog. Materialets squatsäkerhet gör de däremot perfekta för leg day! Ingen squat är djup nog för att du ska råka ut för en troschock i de här Blacc-tightsen.

Prueba: Louise Tights, Kari Traa

louise

También disponible en los siguientes colores: negro, lila, negro/rosa

Pasa por: Gimnasia, relajación y entrenamiento intensivo

Más y menos:

+ Vid bensluten finns dragkedjor som gör att det lättare att komma i, vilket är super då tyget åt det stramare hållet.

+ Tightsen har lätt kompressionsförmåga. Det innebär att de funkar för löpning och annan träning där du vill få visst stöd.

+ Vid fållen längst ned finns en rand av silikon, som ser till att de hålls på plats. ¡Inteligente!

- Midjebandet är något åt det smalare hållet, vilket inte faller alla i smaken.

El panel de prueba está vacío:

Si utilizas las mismas mallas en la calle o en el gimnasio, las mallas más duras se encuentran en Kari Traa. Bland alla tights i testet är det dessa som ger absolut mest stöd.

- Jag blir direkt väldigt förtjust i de smarta lösningarna med dragkedja längst ned, men också silikonbandet. Para que no se corra al saltar, es necesario realizar una prueba.

Las correas de sujeción son ligeras y fáciles de usar, pero también son ligeras y fáciles de transportar. Incluso la banda de silicona me resulta cómoda en el gimnasio, aunque sea para actividades intensas.

- Jag tränar mycket med miniband och kan ibland provoceras av att tightsen åker omkring när minibandet sträcks. Esto hace que la cinta de silicona sea muy cómoda - ¡un pequeño detalle que te ayuda a mantenerte en forma incluso en el gimnasio!

I övrigt har Louise Tights en lite utstickande design som är stilren, men aldrig tråkig. Las mallas están confeccionadas con un tejido de alta calidad, incluso con detalles reflectantes. Esto hace que las mallas sean perfectas para el uso en exteriores. Una desventaja de este producto es que no se adapta a todos los tipos de piel.

- Jag som har breda höfter och smal midja får dem inte att sitta som de ska. Jag hade velat se att midjan var högre för att jag ska kunna dra åt dragskon ovanpå höfterna, där midjan smalnar av.

De testare med rakare kroppstyper upplever däremot inte alls samma problem.

- Storleksmässigt är de true to size, så köp din vanliga storlek, tipsar en testare.

Prueba: Speed 2, Blacc

speed 2

También disponible en colores: rosa, negro

Pasa por: Gimnasio, entrenamiento ligero

Más y menos:

+ Este pequeño accesorio permite utilizar todos los colores

+ ¡At de är så sköna och bekväma!

¡+ Här får designen full poäng, inte illa!

- Väldigt synd att de här tightsen saknar en ficka. Los anuncios que han llegado a su fin son los paneles que más te gustan.

Los paneles de prueba no funcionan:

Las mallas más altas no son adecuadas para los jugadores que quieren mejorar sus habilidades de juego y bloqueo. El Speed 2 de Blacc es discreto, pero no es lo suficientemente bueno como para ser un clásico. Hay muchos paneles en la malla.

- Jag som i vanliga fall inte gillar när det blir för mycket älskade att det hände något på tightsen utan att det tog över, säger en testare som snabbt får medhåll av andra i panelen:

- ¡Jag var lite skeptiskt mot meshpanelerna första, då jag var rädd att jag skulle se ut som en kassler, men icke! Esto no es nada bueno.

Storleksmässigt anser panelen att de är normala i storlek. De testare som är under medellängd tycker att benlängden är lite väl lång, men eftersom passformen är tight kan tightsen dras upp och stannar då där.

- Den höga midjan bidrar också tillt de sitter där de ska och inte glider ned. El resto de la casa es de color rojo y marrón, ¡precisamente lo que me gusta!

Därtill är tightsen squatsäkra, trots ett inte alltför tjockt tyg. Med det sagt så är materialet inte tillräckligt tunt för att de ska kunna matchas till högintensiv träning.

- Den enda nackdelen är att de är aningen för varma för passet jag körde. Jag testade dem först under ett konditionspass och det kommer jag nog inte göra igen. De å å andra sidan grymma att ha undert ett styrkepass eller mer lågintensiv träning, så du inte blir kall mellan seten.

SHOPPA HÄR: Todas lastendencias

LÄS MER :¡Consejos de expertos! Apúntate a esta lista si quieres practicar deporte