Stort test av underställ i ull Image

Prueba rápida de comprensión

Mmm... ¡merino! Ull håller värmen, andas utmärkt och luktar inte illa. El merino es el más vendido en la prueba.

El Merinoull es un material de tendencia, pero no por ello menos importante. Es el material ideal para todas las estaciones Es fantástico comprar un paño de algodón negro, ya que es naturalmente antibacteriano y agradable al tacto. Además, es muy suave y tiene un tacto muy agradable.

SHOPPA HÄR: Todo lo que necesitas saber


No hay actividad más intensa que la que puedes realizar, ya que un material más sintético es lo que necesitas en tu ropa, desde el momento en que la llevas y la ventilas hasta el final. Men om du håller på med till exempel alpin skidåkning, där du är aktiv en kort period, och sedan går ner i intensitet, då är värmande ull helt perfekt.

Merinoullsunderställ är också givet om du inte vill klä dig i klassiskt trelager, utan bara vill ha två lager. Por eso es tan importante combinarlo con una silla de ruedas, ya que es un ejemplo de cómo se puede disfrutar de un paseo en bicicleta o en bicicleta de montaña.

Para que puedas disfrutar de la mejor calidad de merino de Sportamores, hemos creado un panel de prueba que muestra los mejores modelos para caballos y cabras. ¡Espero que le ayude!

Ropa interior de lana para invierno

Rompehielos

Icebreaker_herr.jpg

Överdel:
Zone LC crewe, precio normal 899 coronas.
Underdel: Everyday leddings w fly, ordinarie pris 599 kronor.
Opciones de compra: Ventilerande, värmande och tåligt.
Testpanelen säger:

Icebreaker är en riktig storfavorit. Ingen i testpanelen hade i princip något negativt att säga, trots att vi försökte få fram åtminstone någon nackdel.

- Jag hade höga förväntningar och jag blev inte besviken. Det här merinounderstället är hårdtestat, jag hade det när jag cyklade, klättrade och som ett baslager till vardags. Jag höll mig varm när det var kallt ute, men blev inte svettig när temperaturen höjdes, säger en av testarna som är väldigt nöjd.

Los tejidos probados son 100% merino y 96% merino y lycra ligera. Båda delarna känns tåliga, stretchiga och som att de är gjorda av ganska tjock ull.

- Precis som man förväntar sig börjar inte merino att lukta på samma sätt som syntetunderställ. Att det är lite lycra i påverkar inte över huvud taget när det gäller lukt, utan tillför bara lite bättre känsla och komfort. Vissa merinounderställ känns lite ömtåliga, men inte det här, som är robust och bra, säger en av de andra testarna.

Tanto los modelos superiores como los inferiores tienen pequeños detalles. Por ejemplo, en el caso de las heces, el tejido es más grueso, y en el caso de los ovarios, más grueso. Los resultados de los paneles de prueba demuestran que se trata de una comprensión sencilla con un logotipo discreto.

Incluso las transformaciones pasajeras se producen cuando el cambio de una etiqueta a otra se convierte en un obstáculo y se convierte en un obstáculo. Tight mot kroppen, utan att det känns instängt.

- Vi hade snöstorm och jag cyklade till jobbet, vilket i stället för en kvart, som det brukar ta, tog en hel timme. Jag cyklade där det gick, men fick leda eller bära min cykel ofta, ibland i knähög snö. Trots att jag inte ens hade ett vattentätt ytterlager på benen så blev jag inte blöt enda gång. Jag är därför extremt nöjd med hur det här understället andas. Det här understället checkar allla boxar, jag är helt såld på det och kommer använda det hela vintern. Comprar

Wyte

Wyte_herr.jpg

Överdel: Glacier top, precio normal 499 coronas.
Underdel: Pantalón glaciar, 499 coronas.
Equipamiento: Billigt, fräscht och skönt.
El panel de prueba está vacío:

Med tanke på att understället från Wyte är så billigt i förhållande till de andra märkena, trodde testpanelen att det kanske inte skulle vara av bästa kvalitet - men Wyte överraskade allla. Det är i 100 procent merino, och det enda de inte gillade var att tröjan var tight i halsen och att understället inte hade något extra som stack ut, som till exempel tumhål.

- Jag använde det här understället dagligen i en vecka, och det höll formen väldigt bra och framförallt höll det sig fräscht. Perfecta! säger en av testarna.

- Understället känns väldigt tunt och fint, så jag blev nästan lite förvånad över hur pass mycket det värmde. Dock utan att jag kände mig svettig eller klibbig. Väldigt mjuk och skön känsla mot kroppen, säger en annan av dem.

Alla i testpanelen är överens om att passformen är jättebra. De upplevde att både över- och underdel sitter där de ska, och att inget knölar sig eller glider ned.

- Byxorna satt som en smäck, nästan så jag glömde bort att jag hade dem på mig. Snyggt med resårkanten. Passar även dig med långa ben. Designmässigt tycker jag att understället har den perfekta blåa färgen. ¡Allt som allt skulle jag utan tvekan rekommendera detta underställ!

Mons Royale

MonsRoyale_herr.jpg

Överdel:
Coreshot raglan LS, precio normal 899 coronas.
Underdel: Shaun-off 3/4 long john, precio normal 799 coronas.
Camisetas: Pequeño, ligero y resistente.
Testpanelen säger:

Mons Royales underställ är gjort i mellantjock ull, i 100 procent merino. No hay ningún tipo de actividad física que se le resista, y el panel de pruebas es pequeño, ligero y de gran calidad.

- Jag använde det i trädgården där jag fixade det sista inför vintern och kände mig hela tiden väldigt smidig. Det värmde skönt och transporterade bort fukten effektivt. Även om jag var lite fuktig på ryggen efteråt så kände jag mig varm och torr och det är ju själva syftet med merinounderställ, säger en av testarna.

- När jag testade det var det ordentligt mycket snö, och jag pulsade fram i skogen i flera timmar i meterhög snö. Jag frös inte, förutom om fötterna, men det är ju inte underställets fel. Det sitter skönt mot kroppen, kliar inte alls och känns supermjukt och skönt. Hela setet var perfekt i storleken och satt lagom tight på kroppen, berättar en annan testare.

Alla i testpanelen gillade hur understället såg ut.

- Det är ett väldigt bra ullställ som jag kan rekommendera. Fin resår i midjan och min sambo gav mig komplimanger för designen och färgerna, säger en av testarna.

Det som testpanelen tycker drar ner betyget är det höga priset. De ifrågasätter om det är värt att lägga extra pengar på att få extra bra design.

- Esto es muy difícil de entender y, por lo tanto, no se puede apostar por la calidad total, ni siquiera por el diseño. Självklart är det bra att det sitter som gjutet på kroppen. Men helt ärligt vet ingen av oss i testpanelen varför det skulle vara smart med trekvartslånga ben. Byxorna slutar mitt på vaden, och det stör inte men vi förstår inte poängen heller.

Ropa interior merina para niños

Mons Royale

MonsRoyale_dam.jpg

Överdel: Rocker raglan LS, precio normal 899 coronas.
Ropa interior: Malla Christy, precio normal 799 ¤.
Ropa de marca: Dyrt, sportigt och coolt.
Testpanelen säger:

Mons Royale hemos conseguido una prenda con un 100 por ciento de merino que sigue siendo perfecta, según el panel de prueba. Men smakar det så kostar det, och det enda testpanelen protesterar mot är priset, som är i högsta laget. El resto de los costes son elevados.

- Understället kändes toppen från första sekund när jag tog upp det ur kartongen. Underställ i ull uppfattar jag ibland som stickiga och obekväma, men så var verkligen inte det här understället. Det var så skönt att ha på sig att jag inte har velat ta av mig det, så det fick även agera som myskläder hemma på kvällarna, säger en av testarna, som får medhåll av en annan:

- Jag tycker att understället fungerat klockrent när jag använt det. Det har hållit mig helt lagom varm. Det värmde mig mycket mer än jag trodde, vilket blev tydligt eftersom jag frös de dagarna jag inte hade det på mig. När jag blivit varm har jag dock inte blivit svettig, utan understället absorberar fukt på ett bra sätt. Jag har kunnat känna på understället att jag har svettats, men det har inte gjort mig det minsta kall eller obekväm.

Testpanelen är också nöjda med att Mons Royale-understället håller sig fräscht (till och med fräschare om du inte har deodorant) - det luktar ingenting trots att du använder det en hel vecka.

Även passformen hyllas, den är väldigt bra, utom ärmarna, som kunde varit lite smalare och mer åtstittande. Byxornas resårkant är jätteskön och gör att byxan sitter väldigt bra. Benen är ganska korta, men det kan ju vara ett plus i till exempel en snowboardsko, där du inte vill ha för mycket tyg runt fotlederna. Una gran ventaja para los niños, ya que les permite llevar una tabla de snowboard en la mano para que puedan disfrutar de su tiempo libre.

¿Qué pasa? Jo, det föll också samtliga testpersoner i smaken. De tyckte att det var perfekt med ett underställ i färg, men som inte är skrikigt.

- Esto es divertido y deportivo, y es bueno saber que un buen entendimiento de las madres puede ser beneficioso. Jag kan verkligen rekommendera Mons Royales underställ, både för funktionen och för utseendet. ¡No se lo pierda! Helt klart en ny favorit, säger en av testpersonerna.

Kari Traa

KariTraa_dam.jpg

Överdel:
Rose LS, precio normal 749 coronas.
Por debajo: Rosa pantalón, precio normal 749 ¤.
Características: ¡Tjockt, varmt och lyxigt!
El panel de prueba está disponible:

Sportamores testpanel fullkomligt älskar Rose-understället från Kari Traa. Me encanta que haya un bote lleno en la prueba Debes pagar más de 1.500 coronas para poder comprarlo, ¡porque no es así! Du får ett underställ i 100 procent merinoull, den allra mjukaste sorten.

- ¡Nu har jag förstått varför alla snackar om underställ från Kari Traa! Det är superskönt material, och det andas sjukt bra trots att det endast innehåller ull. Under mina löppass absorberas svetten jättebra och det räcker att bara ha en tunn löparjacka över tröjan trots att det är snö och kallt. Tröjan andas jättebra och gör så att jag har en behaglig temperatur under hela passet, säger en av testarna.

Ett problem många märker av med ull är att det kliar, men ingen i testpanelen upplever att det är ett problem för Rose från Kari Traa.

- Det är jätteskönt och kliar ingenting. Materialet är mjukt och skönt mot kroppen och passformen är tight på både byxa och tröja. Skön resår i midjan på byxorna gör att de sitter uppe utan att åka ner under termobrallan i pulkabacken, säger en annan av testarna.

La tercera parte de las pruebas que se realizan en su laboratorio se realizan en el hospital.

- Jag gillar hela setet men byxorna är kanske snäppet bättre, de är verkligen grymma. Understället från Kari Traa håller mig varken för varm eller för kall under kalla dagar. Älskar färg och form på de här plaggen också, jag blir glad av färgerna och jag känner mig faktiskt snygg i det här understället. Recomiendoras a todos los que buscan una prenda perfecta de merino

Wyte

Wyte_dam.jpg

Överdel: Glacier top, precio normal 499 coronas.
Underdel: Pantalón Glacier, precio normal 499 ¤.
Equipamiento: Asequible, de pago y de préstamo.
El panel de prueba es:

Glacier es una de las mejores empresas para comprar a un precio asequible en Wyte.

- Vi tycker om att det är hundra procent merinoull, trots att priset är lägst av allla i testet. Understället andas, korvar sig inte och skaver ingenstans, säger en av testarna, som får medhåll av en annan:

- Jag har använt understället både ute och inne och blev varken för varm eller kall. Det sitter tight jämt över hela kroppen och är elastiskt och behagligt så att det inte ens känns att jag har det på mig. Esto es lo mismo que prestar dinero.

Passformen på understället är bäst för dig som är i medellängd. En av testpersonerna är ganska kort, och hon tyckte att ärmar och ben var aningen för långa. Är du däremot kurvig kan du behöva gå upp en storlek, eftersom passformen är ganska smal. Vid påklädning kan understället kännas lite stumt, men det känns skönt när det väl är på.

- Fue una experiencia muy gratificante para nosotros, pero también muy gratificante para los demás. Även halsen var lite trång, jag väljer ofta underställströjor med lite vidare urringning så att jag kan ha dem under vardagskläder utan att de syns, eller med högre hals om jag ska ha det för utebruk i ordentlig kyla. Trots det var det bekvämt och praktiskt, och passar utmärkt om träningsunderställ utomhus, säger en av testpersonerna.

- Jag gillar de tighta muddarna på understället som gör att du verkligen håller värmen i det, säger en annan.

Designen får stora plus. La base es de bloque, por lo que resulta muy ligera y frágil cuando hay más de una superficie de apoyo.

- ¡Jag älskar designen med färger i stora sjok! Trendigt, utstickande utan att vara tokigt och väldigt figursmickrande. Fick en kommentar om att understället såg lite Star trek-inspirerat ut, vilket jag kan hålla med om. ¡Loggan är snygg och jag känner mig fin i understället!

Röhnisch

Rohnisch_dam.jpg

Överdel: Åre polo, ordinarie pris 699 kronor.
Ropa interior: Mallas de Åre, precio normal 699 coronas.
Equipamiento: ¡Mjukt, färgglatt och after ski-vänligt!
El panel de prueba está disponible:

Röhnisch Åre-underställ innehåller 70 procent ull och 30 procent polyamid. Esto se debe a que usted utiliza los mismos ingredientes activos que los sintéticos.

- När jag blev varm så kände jag inte att jag blev svettig, det absorberades bort jättebra av tyget. Det finns små perforeringar i tyget som gör att du får riktigt bra andningsförmåga, säger en av testarna.

Men det är inte bara andningsförmågan som gick hem hos testpanelen. Även utseendet och känslan mot kroppen fick höga betyg.

- Lo primero que pensé cuando empecé a entenderlo fue ¡qué tal es! Unas gafas de alta calidad y un diseño elegante. After-ski vänligt underställ kanske man kan säga, uttrycker en av testpanelens deltagare.

- Materialet är väldigt mjukt och kliar inte alls, utan känns bekvämt hela tiden. Det är mycket stretch i materialet men det sitter ändå tight mot kroppen hela tiden, säger en nöjd testare.

Lo que hace que esta prenda no sea tan cómoda es que el passformen no es perfecto para todas las pruebas.

- Det kändes som att byxorna var lite korta i benen. På de testare som är ganska korta så satt de bra, men jag är lång och därför var byxorna lite för korta. Är du lång rekommenderar jag att du går upp en storlek, säger en av testarna.

Överdelen var väldigt skön och alla i testpanelen älskade att det finns en liten krage som skyddar halsen.

- Jag hade gärna sett att kragen var ännu lite högre, för det hade inte skadat med ännu mer värme och skydd för halsen. Sin embargo, todo lo que he entendido es muy bueno, ¡y no dudaré en volver a recomendarlo!

LÄS MER: La comprensión de los sintetizadores es la mejor prueba