Stort test: Halksäkra vinterskor med dubbar Image

Prueba de estado: La mejor forma de ahorrar dinero

No se preocupe por el tiempo que tarda en llegar a su destino: ¡hágase con un par de gafas de sol y un protector de pantalla! Vi har testat de bästa modellerna, här är det halkfria resultatet.

Det kan vara både svårt och jobbigt att vara ute och röra på sig under vintern, inte minst på grund av is och snö på vägen. Men frukta icke, nu kan du gå säkert med ett par halkfria promenadskor med enastående grepp. Vår testpanel har varit ute och spatserat på vinterunderlag och kommit fram till vilka vinterskor som håller måttet.

PARA HENNE

Rejäl sko för utomhusaktiviteter

Salomon_-_Shelter_Spikes_CS_WP_DAM.jpgModelo: Shelter Spikes CS WP

Marca: Salomon

Pasar algo: Es una zapatilla de deporte de repuesto.

Características: Gillar du promenader och skogsvandringar är det här skon för dig. Skon är ganska bred i passformen, och med god plats för tårna. Den är normal i storleken, så kör på samma du brukar ha i andra skor. Skons ovandel i softshell är helt vattentät och sulan har hårdmetalldubbar som gör att du står stadigt på isiga vägar och även i djupare snö.

Este modelo es ideal para el interior de los países en los que la barra de acoplamiento y el material tóxico que la compone te llevarán a cualquier parte. Si la madera no es dinámica, esto significa que no debe pasar desapercibida, que no debe renunciar a su modelo cuando esté en el bar, o que no debe entrar en una galería o en cualquier otro lugar de la ciudad. Du som vet med dig att du kommer tillbringa flertalet timmar ute i vinterlandskapet har hittat rätt modell. Flossad insida i en kontrasterande färg som värmer gott och är mysig och mjuk.


La nueva variante de la silla de paseo

Icebug_-_Ivalo3_BUGrip®_DAM.jpgModelo: Ivalo 3 BUGrip

Marca: Icebug

Pasarlo bien: Es una silla de paseo de alta gama.

Aviso legal: Este es un juego de carreras y carreras con una dinámica barra de dominadas. BUGrip, como su nombre indica, permite que la barra de acoplamiento entre en contacto con el suelo cuando éste se encuentra a una profundidad considerable, y que se mantenga en contacto con el suelo cuando éste se encuentra a una profundidad considerable.

- Jag har tidigare haft Metro2 från Icebug och det här är en variant av den skon, fast med högra skaft, säger en testare.

Ovandelen på kängorna är vattenavvisande, vilket gör att du utan problem kan promenera länge med hunden i snöblandat regn och ändå inte bli bli om fötterna. Skon är normal i storlek och relativt bred i passformen. Esto se debe a que los platos son más largos de lo normal.

Un clásico con una dinámica mezcla

Icebug_-_Metro2_M_BUGrip®_DAM.jpgModelo: Metro2 W BUGrip

Marca: Icebug

Pasarlo bien: Vill ha en trygg och säker promenadsko som värmer.

Descripción: En storfavorit hos testpanelen. Se trata de un clásico de Icebug que se caracteriza por su suavidad, ligereza y elegancia. Este modelo cuenta con una barra de dubbing dinámica que se activa al pasar por debajo de la superficie y se asienta de forma simultánea a la barra de dubbing. Esto no se aplica a todo el peso inferior. Modellen är rymlig i storleken och du får lätt plats med en extra socka om du skulle vilja. Tiene un ovalado en la parte delantera y una hendidura en la parte trasera.

- Sulan pekar lite uppåt framtill och passformen är ganska bred. Se trata de una piel y un pelo, pero aunque no es la piel más elegante, es una prueba.

Det bästa med skon är att den är riktigt varm och klarar flera minusgrader, samt sulans grepp. ¡Vinterns vinnare för kalla fötter!

PARA TODOS

Herraduras blandas favoritas

Merrell_-_Vego_Thermo_Mid_LTR_WP_HERR.jpgModelo: Vego Thermo Mid LTR WP

Marca: Merrell

Me gusta: Vill gå runt i stan under de allra halaste förhållanden och ändå inte stå på näsan.

Sammanfattning: Den här skon från Merrell är utrustad med den berömda Vibram Arctic Grip-sulan som greppar is, snö och klinkers utan minsta problem. Si no tiene ninguna duda, puede utilizarlas incluso en el bar y en el interior para repararlas. Se till att gå precis som vanligt så att du verkligen aktiverar alla delar av sulan, i stället för att trippa på tå. Si lo hace con las manos por debajo, el material no se puede utilizar como papel de lija. Ett säkert val för dig som vill något utöver det vanliga.

- De är ganska breda i passformen, så du får lätt plats med en extra strumpa i, säger en testare.

Skon anses passa perfekt både inne i stan såväl som på landet, så vida det inte är meterhögar med nysnö. Modellen är både stilren och snyggast i testet. ¡Lleno hasta los topes!

Más ligereza y comodidad con una dinámica barra de acoplamiento

Icebug_-_Metro2_M_BUGrip®_HERR.jpgModelo : Metro2 M BUGrip

Marca: Icebug

Pasarlo bien: No te preocupes si tienes algún problema en el camino.

Mapa del sitio: Klassikern från trygga och snygga Icebug är något stor i storleken och därför rekommenderas du ta en storlek mindre i den här modellen, alternativt ha en oler två extra sockor i skon. Metro2 es un coche clásico con un diseño fantástico. Skons sula är vattentät, så grunda vattenpölar är inget problem. Däremot är ovandelen i mocka endast vattenavvisande, vilket kan vara bra att tänka på. Kronan på verket är dubbarna som är dynamiska. Med andra ord blir de hårda på is och snö medan de blir mjuka och åker in i sulan när du går på hårda underlag som golv och asfalt.

- Perfekt för långa promenader, säger en entusiastisk testare som provat skorna i skog och isig mark.

Inget rubbar denna modell med dubbar

Salomon_-_Shelter_Spikes_CS_WP_HERR.jpgModelo: Shelter Spikes CS WP

Marca: Salomon

Pásate por aquí: Es un calzado muy cómodo para ciclistas y senderistas.

Características: Det här här en rejäl känga från Salomon för dig som vet med dig att utelek och promenader på halt underlag kommer ta upp din fritid i vinter. En combinación con la barra metálica, la barra Shelter Spikes CS WP es estable y flexible. Tänk däremot på att dubbarna inte går in i sulan när du exempelvis går på asfalt eller inomhus i en affär. Använd därför modellen där den gör sig bäst: i naturen. På plussidan hittar vi skons vattentäta ovandel och att modellen (bland annat tack vare fleecetyget på insidan) är väldigt varm och bekväm.

- Jag kommer definitivt inte frysa i de här skorna. Underbart! säger en testare.

SHOPPA HÄR: Vårt breda utbud av vinterkängor

LÄS MER:Gå säkert i dubbade kängor från Icebug

LÄS MER:Comprar gafas de sol - stor presentguide