TEST: Varma underställ i ull för herr och dam Image

TEST: Varma underställ i ull för herr och dam

Cuando te sientas como en casa, de pie o de pie en el trabajo, tienes que entenderlo todo para no perderte. Vi har testat säsongens första lager som håller dig varm i vått och torrt.

Ullunderställ utmärks genom sin höga värmande förmåga, även när materialet blir vått. Si bien se trata de un material natural, es antibacteriano y no endurece. Vi har testat våra absolut populäraste ullunderställ, varav vissa är renodlade underställ i merinoull medan andra är skapade i en materialblandning av ull och syntet. ¿Ha encontrado su favorito en esta prueba?

COMPRÉNDALO USTED MISMO:

Mönstermani

KT_DAM_2.jpg

Märke: Kari Traa

Modelo: Rose LS y Rose Pant

Material: 100% merino.

Forma de paso: Normal i storlek med generösa ärmlängder och normala benlängder. Plus för att tröjan går ned en bit på rumpan. Midjan är medelhög och kan uppfattas som lite för låg baktill, menar delar av testpanelen.

Comodidad: "Väldigt bekvämt underställ, det följer verkligen alla rörelser jag gör", säger en testare nöjt och de andra stämmer in. Så vida du inte är supernojig över att klä dig i ett naturmaterial, som kan klia lite grann, älskar du den här modellen.

Diseño: ¡Un solitario 10:a! Un diseño de tendencia en el que la cintura se convierte en un extra.

Diseño: El rosa es uno de los colores más populares y el más popular por su diseño moderno y elegante. Kari Traa es un ejemplo de un hombre para otro hombre, y se convierte en realidad cuando se trata de pasar de un lugar a otro. El modelo Understället se adapta perfectamente al cuerpo y dispone de espacio suficiente para un uso intensivo y un peso ligero para que el modelo se adapte a él. Nackdelen med ett underställ helt i ull är att det kan komma att kli lite på känslig hud. Vet du däremot med dig att du inte är speciellt känslig av dig är det här en stor favorit. Varmt, bekvämt, följsamt och extremt fint - Rose är helt klart en vinnare bland ullunderställ.

Bola en burdeos

WYTE_DAM.jpg

Märke: Wyte

Modelo: Flora Merino LS y Flora Merino Pant.

Material: 75% merino y 25% poliéster.

Forma de paso: Väldigt stor i storlek så du kan med fördel välja en mindre storlek om du velar mellan två. I övrigt en figurnära passform där tröjan når övre delen av rumpan.

Comodidad: Bekvämt underställ som sitter bra på kroppen. El suelo está provisto de un tronco que se adapta a la anchura de las piernas. "Extra plus för att tröjans halslinning inte är supertight utan faktiskt ger utrymme för att andas", säger en testare som tycker att många modeller är för tighta vid halsen.

Diseño: Discreto, fino y ligero en el centro.

Equipamiento: La mezcla de materiales es muy sencilla, ya que el más fino de los materiales es el mejor y el que más le gusta es el que más le gusta. Ärmarna är generösa och har hål för tummarna, vilket är perfekt för att se till att du inte får en glipa mellan jackärm och vante när du åker utför. Precis som du ser på bilden ovan är även benlängderna generösa i det här udnerstället från Wyte, perfekt för dig som har långa ben och annars har svårt att hitta ett underställ som inte slutar vid anklarna. Det bästa med det här understället är att det är tunt och därmed väldigt ventilerande. Så det gör inget om du råkar bli lite väl svettig i understället i skidbacken, materialet släpper ut överskottsvärmen så du håller en behaglig temperatur.

Para más información

helly hansen ny

Marca: Helly Hansen

Modelo: Lifa Merino 1/2 Zip och Lifa Merino Pant

Material: 100% merino.

Forma de paso: Normal i storlek med en zip som värmer halsen och långa ärmar. El cuello está un poco más largo que la cintura y se cierra con un cordón en la parte superior e inferior. Byxorna är försedda med en bred resår som sitter bekvämt på kroppen.

Comodidad: Förutom att vissa sömmar kan kännas något när du precis sätter på dig understället, är materialet superskönt. "Ovanligt skönt för att vara ull", säger en testare som är positivt överraskad.

Diseño: ¿Mujer y rosa? Delar av testpanelen gillar kulörerna och hur de rimmar med varandra, medan andra är något trötta på att se damkläder i rosa. Som tur är finns understället även i blå/rött.

Atención al cliente: ¿Es usted un enfermo mental? ¡Räddningen är här! Lifa Merino es la más amplia gama de productos Helly Hansen, fabricados a mano y de alta calidad. Es una prenda muy resistente que, junto con otros productos, se adapta muy bien a las actividades más exigentes. Det är en given vinnare under vinterns kallaste aktiviteter och sitter både bra och förvånansvärt bekvämt på kroppen. Testpanelen gillar att det är en halv dragkedja på tröjan i och med att kragen värmer halsen samtidigt som du kan dra ned dragkedjan om du vill släppa ut överskottsvärme.

Si lo desea

PEAK_DAM.jpg

Märke: Rendimiento máximo

Modelo: Magic Half Zip y Magic Long John

Material: 50% merinoull, 46% poliéster y 4% elastán.

Forma de paso: Normal i storlek med normallånga till något långa ärmar och benlängder. Modellen passar därför de flesta. Däremot saknar modellen tumhål vid ärmsluten.

Comodidad: Superskönt underställ. Några i testpanelen tycker att vissa sömmar märks av när du precis tagit på dig understället, medan andra inte hittar något alls all klaga på. ¡Komforten är på topp!

Diseño: Back to black: un diseño limpio que no pierde detalle. No se trata sólo de un diseño limpio, sino también de una base sólida.

Labatalla por el conocimiento: El mejor de todos los mundos se basa en su comprensión del Rendimiento Máximo. Una de las estrategias favoritas de muchos en el panel de pruebas. Lo que más me gusta es lo bueno y lo bueno que se entiende, ya que se siente como un beso y es fácil de entender. Men du ska inte luras av syntetmaterialet i modelen, det här understället värmer minst lika bra som om det enbart var tillverkat i merinoull. "Du måste nästan testa det här understället självt för att inse hur bekvämt det är", säger en testare.

COMPRENDER HASTA EL FONDO:

Där två världar möts

BULA_HERR.jpg

Märke: Bula

Modelo: Camo Merino Wool Crew och Camo Meriono Wool Pant

Material: 60% merino y 40% poliéster.

Forma de paso: Normal en la cintura con una forma de paso poco pronunciada. El modelo se ajusta perfectamente a la cintura y a la espalda.

Comodidad: Modelo robusto y elegante.

Design: Diseño muy elegante. Testpanelen gillar camo-detaljerna samtidigt som de vill slå ett slag för att understället inte är helt i camo. Un diseño perfecto para combinar con otras prendas.

Laatención al cliente: Esta camiseta, con una mezcla de materiales de lana y algodón, tiene un tacto muy agradable. Är du däremot superkänslig för kli kanske det här inte är ditt förstaval. Men om du vet med dig att du inte är helt emot ull funkar den här modellen fint. Den sitter bra på kroppen, följer dina rörelser och är framförallt väldigt snygg. Merinoullen på yttersidan av understället värmer även när plagget är fuktigt samtidigt som polyestern på insidan bidrar till en ökad slitstarkhet. Por lo tanto, es importante que comprendas que puedes utilizar este tipo de actividades cuando estés cansado. Extra plus för de platta sömmarna som inte alls känns när du har på dig understället.

Komfortdröm

WYTE_HERR.jpg

Märke: Wyte

Modelo: Arvid Sweater och Arvid Pants

Material: 75% merino y 25% poliéster.

Forma: Fiel a la talla con un corte ajustado. La prenda es muy corta para los testarines más jóvenes, pero también tiene sinónimos con las pasamontañas.

Comodidad: Material de alta calidad que se adapta perfectamente al cuerpo. Plus för tumhålen vid ärmsluten som håller modellen på plats och undviker en glipa mellan jacka och handske.

Diseño: Full poäng. Ibland är verkligen det stilrena att föredra och testpanelen är helt eniga här - ett underställ i den perfekta blåa kulören går hem hos allla.

La experiencia Sammanfattning: Arvid es el nuevo favorito de la mayoría de los participantes en el panel de pruebas. La comprensión de los conceptos básicos y de la sintaxis es muy importante. Så pass att överdelen till viss del påminner om en vanlig långärmad t-shirt. Las camisetas de manga corta son muy parecidas a las camisetas de manga corta, pero no son tan bonitas como las de manga corta. Understället värmer dessutom, men är inte supervarmt, utan du kan med fördel ha den både till och från jobbet så väl som när du åker utför. Lo que más me preocupa es que este modelo no se adapte a todas las circunstancias

Diseño moderno

MONS_HERR.jpg

Marca: Mons Royale

Modelo: Olympus 3.0 LS och Olympus 3.0 Legging

Material: 93% merino y 3% elastán.

Forma de paso: Normal i storlek med en lite rymligare passform. Sólo hay un poco más de grosor en los brazos y las rodillas, lo que hace que el modelo pase por las rodillas más estrechas. Genösa ben och ärmlängder med tumhål på den sistnämnda.

Comodidad: Något av det bästa med understället är att det inte alls sticks, som ull ibland har en tendens att göra.

Design: El diseño de este producto es el más popular en el panel de pruebas para probarlo. Loggan längst med ärmarna är kaxig och gör så att modelen sticker ut.

Sammanfattning: Mons Royale har tänkt till när de skapade det här underställt. Det finns inga onödiga sömmar som skaver, materialet är stickfritt och modellen känns överlag väldigt bra på kroppen. Trots att det nästan är 100 procent ull i understället värmer det på en medelhög nivå och är inget för de superkalla dagarna i Alperna. Precis som du kan förvänta dig av ett underställ i ull är det däremot ventilationen som kommer på efterkälken, se därför till att du använder modellen rätt - det vill säga vid lågintensiva aktiviteter när det är ett par minusgrader. Plus för den coola designen som gör att tröjan är så pass snygg att du skulle vilja ha den även till vardags.

Hasta el frío

CRAFT_HERR.jpg

Märke: Artesanía

Modelo: Merino 240 Zip y Merino 240 Pants

Material: 51% lana, 36% poliéster y 13% poliamida.

Forma de paso: De normal a muy ligero. No hay ningún problema si quieres llevarla en el bolsillo. Passformen är figurnära men inte tight.

Comodidad: Extremt skönt underställ, så pass skönt att du vill glida runt i det i fjällstugan dagarna i ända.

Diseño: Un diseño vanguardista con un ligero diseño en la parte inferior que se mantiene en pie. Esto es Craft:igt.

Sammanfattning: ¿Esto está bien? ¿Por qué no te pones Merino 240 de Craft? Este modelo es supervitaminado y tiene un dobladillo muy fino en la parte delantera - ideal para que puedas disfrutar, ir a la playa o dar un paseo en bicicleta. El uso de la silla de ruedas es muy práctico y práctico, ya que puedes usarla para conseguir una mayor comodidad. Något av det bästa med understället är att det är riktigt bekvämt. Se siente bien, hasta que te pones tenso, y se siente bien. Men det bästa är ändå att modellen är stickfri och väldigt slitstark.

Un clásico de Peak

Underställ Peak

Marca: Rendimiento máximo

Modelo: Magic Half Zip y Magic Long John

Material: 50% merinoull, 46% poliéster y 4% elastán.

Forma de paso: Normal i storlek med normallånga ärmar och benlängder. Si eres mayor, deberás ponerte la prenda más larga. I övrigt en tight passform.

Komfort: Material de alta calidad Det tunna tyget känns mjukt mot huden och det dig, tack vare elastanen, god rörelsefrihet när det vankas utförsåkning.

Diseño: En snyggare version av ett basic-underställ, säger en av testarna om designen på Peak Performance modell.

Características: Peak Performances Magic-set es un juego de construcción clásica. Se trata de una gran combinación con y sin arrastre de fuerza, que se combina a la perfección con el peso y el tacto. Vissa föredrar en liten krage med dragkedja för att värma halsen med andra tycker att dragkedjan får understället att mer likna ett mellanlager. Understället är tillverkat i en materialmix, och det är verkligen magi - för mjukare än så här blir det inte. Underställt sitter bra, känns tunt och svalt men har en hög värmande förmåga. Du får en smickrande passform och den är som gjord för utförsåkning. En cualquier caso, si te quedas en casa, o si quieres ir a After Skiin, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Juego básico

craft ny ny

Märke: Craft

Modelo: Merino 180 Set

Material: 47% poliéster, 42% lana y 11% poliamida.

Forma: Este pantalón tiene el mismo tipo de forma que un pantalón corto con las mangas e hombros estrechos. Si usted es mayor de edad, por favor, póngase en contacto con nosotros para obtener más información.

Comodidad: ¡Esto es increíble! No se preocupe por el tiempo que pasa sin que usted se dé cuenta de lo que está haciendo, pero no se preocupe por lo que está haciendo.

Diseño: Elegante y claro. Det här är en modell för de som verkligen inte vill ha ett utstickande underställ utan ett enfärgat. Craft får lite extra poäng för att färgen är något melerad så det ändå händer något, utan att det blir skrikigt.

Lasolidaridad: Det här understället är tillverkat i både ull och syntet, samt är väldigt tunt. Det värmer på en medelnivå under de kalla månaderna, men behöver kompletteras med mellanlager och eventuellt ett par till underställsbyxor om du är och åker skidor i Alperna. Du får både byxa och tröja i ett och samma set, vilket dels är praktiskt vid köp men även snällt mot plånboken. Tack vare det tunna materialet ventilerar understället förvånansvärt bra för att vara ull.

SHOPPA HÄR: Todo lo que necesitas saber

LÄS MER:Hur tvättar jag mitt underställ?