Test av 10 varma vinterjackor Image

Test av 10 varma vinterjackor

Hemos probado algunas de las chaquetas de Sportamores más populares para que pueda encontrar un modelo que le guste. Estas son las chaquetas para hombres y mujeres que hemos probado

TIENDA: Todas nuestras chaquetas


HERR.jpg

Peak Performance, Chaqueta con capucha de plumón Frost

Herr_peak.jpgResultado: Ligera, flexible y cálida.
Precio de venta al público: 2 695 coronas.

El panel de prueba dice:

Si no quieres que tu chaqueta de plumón sea tan cálida, no te preocupes si te la pones, ¡es una prenda muy cómoda!

- No me gusta lo bonito que es, ¡pero no me gusta! Jag använder min som en jacka ner till nollgradigt och när det varit kallare har jag haft den under min rock, det har fungerat superbra, säger en testare.

Un aspekt som bidrar till att jackan värmer, förutom att den är fylld med dun, är att utsidan av jackan är sydd i det isolerande tyget Pertex, som står emot vind och väta på ett bra sätt. Si la chaqueta es de color negro, tiene un tacto muy suave. Storleken är normal, men om du är till exempel väldigt bredaxlad kan du behöva gå upp en storlek. Huvan är mellanstor och går att justera både på bredden och längden så att den sitter kvar även vid kraftig blåst.

- Jag gillar den stora fickan på jackans insidan, där fick jag utan problem ned min Iphone 6s, säger en annan man i testpanelen.

Både den stora dragkedjan och dragkedjorna på jackans två sidofickor har små hällor som gör dem lätta att öppna och stänga även om du har handskar på dig. Este es un gato de paja que se mueve fácilmente cuando lo tienes en la mano.

- El jackan här kostar en slant, men å andra sidan är det en modell som du kommer kunna ha i många år utan att tröttna, kommenterar testpanelen.

Lite dun sticker ut mellan de små kanalerna men ingen i testpanelen upplever att jackan släpper ifrån sig en massa fjädrar, som andra dunjackor kan göra. Det enda som stoppade panelen från att dela ut högsta poäng var att det är en mellanjacka, som därför inte klarar de allra kallaste temperaturerna.

Vinson Polo Club, Benjamin

Herr_vinson.jpgResultado: Deportivo, ajustado y relajado.
Precio ordinario: 1 595 coronas.

Testpanelen säger:

Det här är en jacka med sportigt utseende, mycket tack vare de två stora loggorna på jackans framsida. Es esponjosa como un dunjacka, pero está hecha de poliéster.

Passformsmässigt är den normallång i ärmarna, men väldigt smal. Si eres normal y quieres llevar un pantalón largo, puedes ponerte un corsé.

- Det är skönt att jackan har en huva som du kan dra åt med en dragsko, men den är inte så täckande runt ansiktet som jag hade önskat, säger en av testarna.

Jackan beskrivs som en bra vardagsjacka, den känns tålig och slitstark och värmer bra även vid minusgrader. Son muy cómodas y tienen un montón de accesorios.

- Den har ganska långa muddar i ärmarna som du kan dra ner över händerna. Jätteskönt! säger en testperson.

Wyte, Trueno

Herr_Wyte.jpgResultado: Fluffig, varm och stor.
Precio normal: 1 295 coronas.

Testpanelen säger:

Thunder är en dunjacka som du inte kommer riskera att frysa i. Den är fluffig, tjock och fylld med dun och fjäder. Baktill går den ned en bit, vilket är skönt när du till exempel sitter ned. Modellen upplevs som stor i storleken, är du mellan två storlekar så välj den mindre.

- Se trata de una gran muñeca que pasa por encima de todo Och den håller dig varm även i snöstorm, säger en av testarna.

Jackan har flera smarta detaljer, som reglerbar kardborreknäppning i ärmsluten som hindrar vind från att blåsa in och en huva som kan dras åt med en dragsko och där kanten sticker ut lite vid pannan så att du skyddas extra från snö och regn. Además, cuenta con un bolsillo trasero grande y varios bolsillos laterales con cremalleras, que le dan un toque especial.

- Den har också en innerficka med ett smart uttag för hörlurar, där du kan ha mobilen så att du inte behöver riskera att den lägger av på grund av kyla, säger en av männen som testat jackan.

På dragkedjorna finns små hällor som gör att du kan öppna och stänga jackan och fickorna även med vantar på dig. Några fjädrar sticker ut i sömmarna mellan kanalerna, men jackan fäller inte.

Wyte, Electron

Herr_Wyte2.jpgResultado: Snygg, mjuk och genomarbetad.
Precio de venta al público: 1 195 coronas.

El panel de prueba está vacío:

El Parkasjackan Electron se ha creado para ofrecer un diseño elegante, moderno y estilizado, y para que sea fácil de combinar. Se trata de una amplia colección, pero tiene muchos detalles que la hacen más especial. Por ejemplo, las dragas en las manos son finas y delicadas, los dedos de los pies son muy gruesos y se adaptan a la forma de las manos, e incluso tienen detalles muy llamativos, como las dragas naranjas en el interior. El arrastre que sujeta a la chica es grande y la chica está cubierta con una capa de algodón suave.

- ¡Jag gillar den här jackan! Den är lagom varm för en mild vinterdag och perfekt för höst och vårvinter, men för tunn när kylan biter i kinderna så du kan behöva komplettera med en varmare jacka också, säger en av testarna som beskriver sig som en väldigt varm person.

Storleken upplevs som normal och yttertyget är mjukt, men skyddar mot blåst. Este es un clásico que te hará cantar muchas canciones

Elvine, Hércules

Herr_Elvine.jpgResultado: ¡Jättelyxig, varm och supersnygg!
Precio de venta al público: 2 795 coronas.

El panel de prueba está disponible:

El panel de prueba le ayuda a encontrar su gato ideal y a conseguir el mejor precio

- Esta es la chaqueta más pequeña, más pequeña y más grande que he probado. Min tjej gillar den också, vilket så klart är ett plus, säger en av testarna, som klickade hem ett exemplar av den blåa Hercules-jackan efter testet.

Hércules es una gran chaqueta con muchos detalles finos. Tiene una gran cola en el pecho y en la espalda, pero el cuello no se mueve con rapidez, lo que hace que el cuello no se mueva con facilidad.

Jackan har flera fina detaljer i läder, ribbade muddar i ärmsluten och en rejäl dragkedja och knappslå med magnetknäppning. Las cuchillas se sujetan con imanes y tienen un mango pequeño.

- Los imanes son muy ligeros Incluso si el gato no es muy ligero, hay que probarlo.

La lactancia materna se controla con oligoelementos, lo que permite que el bebé se mantenga en pie y viva de forma eficaz. La parte superior de los brazos y las rodillas está fabricada con un tejido de estructura ligera y gruesa, que se caracteriza por un diseño fino y estilizado. El cabezal tiene un diseño esponjoso y las varillas son de piel fina.

- Los asientos son más cómodos, con un diseño más elegante. Como Kenny en Southpark, un hombre que vive en la oscuridad y el frío.

Este no es el gato más grande de la prueba, pero si te gustaras, ¡este gato es genial! El diseño es delgado y las piezas de piel pueden ser muy finas, por lo que esta parkasen se convertirá en una prenda muy cómoda

DAM.jpg

Peak Performance, capucha de plumón escarchado

Dam_peak.jpgResultado: Välsittande, skön och fin.
Precio de venta al público: 2 695 coronas.

El panel de pruebas lo confirma:

Lo que hace que su dunlinern sea más fuerte que otros dunjackor es el pequeño dunkanalerna que forma un V framtill y baktill på jackan. Se trata de un diseño elegante que se basa en un panel de prueba.

- No me gusta que las gafas de sol se puedan quitar y poner, ¡porque son muy estrechas! Den är ganska tight i passformen så man ser inte ut som en fluffig boll med ben i den, säger en tjej.

Jackan går ned en liten bit baktill och du kan dra åt den med hjälp av en dragsko. Huvan är inte den största, men den skyddar öronen och går att spänna åt med en dragsko. Små snoddar vid dragkedjorna underlättar vid öppning och stängning.

Jackan är extremt lätt men ändå värmande. Yttertyget i Pertex står dessutom emot vind så att du slipper känna kalla vindar genom sömmarna.

- No se trata de la más peligrosa de las sudaderas que pueda llevar, pero es la más adecuada si no está bien colocada o si la lleva debajo de la capucha, por ejemplo.

Lite dun sticker ut mellan de små kanalerna men ingen av testpersonerna upplever att jackan släpper ifrån sig en massa fjädrar. Puedes tenerlo bajo techo, ¡y eso es un plus!

Wyte, Trueno

Dam_wyte.jpgResultado: Varm, stilren och skön.
Precio normal: 1 295 coronas.

Testpanelen säger:

När du håller i den här dunjackan ser den stor och fluffig ut, men när du tar den på dig följer den den kropps passform. En cualquier caso, si hace clic en este botón, obtendrá su mejor resultado. El panel de prueba muestra que el jackan tiene una forma de paso normal y que incluso puedes utilizarlo con un palo.

- No se preocupe Jag fryser nästan alltid och tycker om att den här jackan är så varm! säger en kvinna som testat jackan.

Jackan har en luva som är i det mindre laget, den täcker öronen och värmer lagom när det är vindstilla men om det blåser kommer du behöva komplettera med en mössa. Däremot har den en innerficka som är modell större, med dragkedja och öppning för hörlurar.

Jackan är lite längre baktill och har praktiska snoddar i dragkedjorna som gör att du slipper fumla för att öppna oler stänga jackan när du är kall om händerna.

- En el caso de las gafas de sol, se trata de un accesorio muy útil que se puede utilizar cuando se está cansado. Jag skulle rekommendera den här till dig som vill ha en skön vardagsjacka som du kan ha när det är riktigt kallt, säger en av testarna.

Wyte, Resina

Dam_wyte2.jpgResultado: Smickrande, liten och praktisk.
Precio de venta al público: 899 coronas.

Testpanelen säger:

Si tienes una chaqueta de playa perfecta o una práctica funda para hacer caminatas, ¡es la chaqueta que buscas!

- ¡Este es el mejor camino! Hay un resorte en el centro que tiene una forma de paso suave. Sin embargo, si lo que busca es un diseño que se adapte a sus necesidades, puede utilizarlo en el panel de pruebas.

El diseño es estilizado, pero las chaquetas tienen un acabado mate que les permite pegarlas a una superficie sobria y a un interior plateado en blanco. En la parte superior se encuentran unos barrocillos y una cinta con botones de presión que le permiten regular el paso.

Yttertyget stöter bort vatten, något som uppskattas av testarna, eftersom du inte behöver släpa på paraply utan bara kan fälla upp den rymliga luvan om det blir busväder. La mayoría de las veces, el gato se queda dormido en el suelo, por lo que es más fácil encontrarlo donde quiera que estés.

- Jackan är ganska värmande, men såvida du inte är jättevarm av dig kan du behöva köpa en ännu varmare jacka att komplettera med de dagar det blir många minusgrader, säger en tjej.

2117 de Suecia, Ängsbo

Dam_2117.jpgResultado: Skyddande, detaljrik och lång.
Precio ordinario: 1 495 coronas.

Vadderad vinterparka vars yttertyg känns som mjuk bomull, men låt dig inte luras: det är nämligen både vattenresistent och vindtätt. Esto supone una ventaja adicional en el panel de pruebas.

- När du drar upp dragkedjan hela vägen upp går halskragen nästan upp till näsan, och när du fäller upp luvan samtidigt känner du dig helt innesluten och skyddad från allt våligt väder heter! säger en av testarna.

Du får mycket jacka för pengarna, förutom det tekniska materialet är den här modellen försedd med flera finesser som får den att sticka ut från mängden: läderdetaljer, manchesterpads på armbågarna, två innerfickor med dragkedjor, dragsko i midjan, en bröstficka med dragkedja och två djupa sidofickor. Las fundas de los cinturones de seguridad están fabricadas con un material elástico y resistente al desgaste, que evita el contacto con la piel y la protege del viento. El jackan es normal en la tienda.

- Men den är inte jättefodrad, så om du vill kunna bylsa på dig rejält undertill kan du behöva gå upp en storlek, säger en kvinna.

Didriksons, Lina Parka

Dam_Didriksson.jpgResultado: Funcional, práctico y clásico.
Precio de venta al público: 2 495 coronas.

Testpanelen säger:

Si quieres que tu chaqueta de abrigo tenga una bonita huella, ¡prueba la Lina Parka! Este modelo de parkasjackan de larga duración tiene un cuello que es más largo: es más grueso y más ancho que el resto.

- Det syns att pälskanten på huvan är fejk, vilket jag gillar. Pälsen är så mjuk och fluffig att det känns som att ha ett gosedjur runt ansiktet, och pälsen skyddar mot snö och vind, säger en av testarna.

Una cosa que me gusta de su chaqueta es que está hecha de otro material. Längs ryggen finns värmande teddyfoder medan fodret framtill är quiltat och i luvan finns ett mjukt trikåtyg.

Yttertyget är mjukt och andas, men är ändå både vind- och vattentätt, så att du kan ha jackan i alla väder. Jackan har dragskor så att du kan anpassa passformen efter din kropp och samt flera djupa fickor. Además, tiene un interior rústico con una cubierta de goma y un casco para protegerlo de las inclemencias del tiempo.

- Jag gillar att jackan känns så välsydd, bak i ryggen finns till exempel som ett band midjehöjd som ger jackan en snygg form, säger en av testarna.

Du stänger parkasen med en tvåvägsdragkedja och en knappslå med tryckknappar, som stoppar vind från att tränga in. Ärmsluten har ribbade muddar.

- Esto se debe a que su chaqueta tiene un gran valor y puede convertirse en su favorita durante los próximos años. Compra tu cesta de la compra, podrás encontrar platos con una gran variedad de ingredientes, como carne, pescado y marisco.

¿Necesitas algo? Spana in våra jackor från 8848 Altitude, Haglöfs och Bergans of Norway.


LÄS MER: Habilidades en Peak Performance olika dunjackor

LÄS MER:Guía de las barcas de Wyte