Test av Salomon Speedcross 5 Image

Prueba de Salomon Speedcross 5

Salomon La Speedcross 5 es más robusta, estable y tiene un mejor agarre en su parte delantera. Gracias a su diseño elegante, el panel de pruebas puede utilizarse en todo tipo de terrenos.

LaSalomon Speedcross es una bicicleta de montaña de gran calidad que se adapta a todo tipo de terrenos. Ahora Salomon ha lanzado una nueva versión de su popular zapatilla, la Speedcross 5. A pesar de la diferencia de rendimiento con respecto a las versiones anteriores, el modelo ha sido actualizado y ha sido sometido a un panel de pruebas durante el otoño. Acceda aras (o desplácese directamente a la página de inicio)

Prueba de: Salomon Speedcross 5

Salomon Speedcross 5

Los colores son: blanco, verde y lila/naranja.

Los colores disponibles son: Rojo, negro, azul y verde.

Användning: Passar både träning och tävling.

Terräng: Lerig och mjuk i första hand, men egentligen all teknisk skog. Passar inte på asfalt.

Peso: 330 gramos.

Estuche: Gå gärna upp 2/3 i storlek mot vad du har i sneakers. Las bolsas son compatibles con Nike y Adidas, por lo que si tienes un par de pares de Adidas o Nike puedes usar la misma bolsa en el Speedcross 5. (¡Consejos! Si tienes alguna pregunta sobre el almacenamiento en el Reino Unido o en la UE, puede que te resulte difícil encontrarlo)

Gestión de residuos: Mångsidig, stabil och dämpad trailsko som passar allla underlag och sträckor. Prisvärd Riktigt och dessutom snygg.

Panel de prueba completo:

Allmänt

Testpanelen tycker att det här är en riktigt bra terrängsko som passar bra för både långa och korta rundor i skogen, eller ute på hala klippor i skärgården där du behöver extra grepp. Hay muchas cosas que hacer, pero no todas son buenas.

- Al igual que las zapatillas de trail más ligeras, las Speedcross 5 son muy fáciles de usar cuando se pedalea sobre ellas. Skorna nästan ber en att springa nere i diket i stället för på trottoaren. En kilometer på asfalt på väg till skogen är helt okej ändå, vilket får ses som ett gott betyg för en trailsko, säger en av killarna i testpanelen.

Skon är riktigt slittålig och klarar av att få stryk och verkligen användas. Faktum är att den är utmärkt även som promenadskor om du har hund och gillar att gå i skogen, för den står emot väder och underlag på ett annat sätt än vanliga sneakers.

- Jag upplever 5:an som en ganska rejäl uppdatering från Speedcross 3 och 4, även om den är trogen samma grundkoncept som en stabil, dämpad och mångsidig trailsko. La mejor característica es que se adapta a todas las condiciones, con un tacto agradable en todos los terrenos, como el snö, el slask, el blöt sten, el gräs, el grus, el lera y el så vidare, lo que la convierte en una prueba perfecta.

Passform

Las transformaciones básicas son más comunes que las tradicionales, pero no son definitivas. En esta categoría encontrarás un calzado más cómodo, elástico y suave que en las otras variantes de la Speedcross. Väl på foten känner du igen dig även om utseendet skiljer den här mot tidigare. Testpanelen noterar att Salomon har slimmat ned modellen, vilket gör att skon känns lättare i allmänhet och vandringskänga-feelingen vissa hade med 4:an är borta.

- Storleksmässigt upplever jag som har ganska små och smala fötter att den är true to size. Jag vet att många andra kan uppleva modellen som smal, så har du lite bredare fötter bör du nog gå upp en storlek, säger en av tjejerna i testpanelen.

- Passformen är liknande tidigare modeller, fortfarande något liten så gärna upp en storlek. Möjligen lite mer plats i tåboxen i den här än i föregångaren, vilket säkert välkomnas av de med lite bredare fötter, säger en av de manliga testarna.

Löpkänsla

Precis som tidigare modeller i serien har skon ganska hög drop med sina 10 millimeter, så den kvalificerar sig knappast som en minimalistisk trailsko. Con este resultado, el panel de pruebas ha demostrado que no hay diferencias de marca ni de peso.

- Jag har sprungit trail i några år nu, testat många modeller genom Sportamores testpanel och jag gillar verkligen Salomons modeller som jag nu testat en del olika av. Speedcross 5 är absolut en av mina favoriter eftersom den har väldigt bra fäste och ändå känns flexibel och följsam. Den ger bra känsla i löpningen och samtidigt bra grepp. Jag tror att den här skon skulle passa även dig som inte är en så van löpare men som vill testa trail, säger en av kvinnorna i testpanelen.

Si lo desea, puede cambiar el idioma en las versiones anteriores, pero no podrá hacerlo. Man märker att Salomon har jobbat för att göra skon stabilare.

- 5:an har ännu mer dämpning i framfoten tycker jag, så den passar bättre för längre och hårdare stigar. Det betyder inte att den är så pass mjuk att den är bra för varierande underlag när du springer både på asfalt och i skogen, utan den är specialutformad för skogslöpare, säger en av killarna i panelen.

Grepp

Greppet är ännu bättre än på föregångaren, man märker att Salomon har jobbat med med sulan. Todo esto ha sido un gran éxito en Speedcross, ya que su gama de productos es muy amplia.

- Skons grepp är oklanderligt bra när du kommer ut på det ojämna underlaget. Tittar du under skon och jämför med 4:an så ser det ut som att Salomon ökat på dubbarnas längd en aning. Esto se debe a que este modelo, que es completamente seguro, tiene un color de fondo gris, un color de fondo claro, un color de fondo oscuro y otros defectos tipográficos de OCR, que son algunos de los problemas que se han detectado en el panel de pruebas.

Just greppet är förstås något av det allra viktigaste för en trailsko. Trots att ovandelen är mer dynamisk än tidigare är det fortfarande en ganska stel sko om man jämför med många andra och du känner hur foten är inkapslad och stabil, det i kombination med det fina greppet gör att du kan lita på skon när du är ute och springer.

Diseño

Utseendemässigt är skon mer enfärgad, ton i ton och mer solid i sitt uttryck än föregångaren. Todo ello integrado en una sola pieza y con una etiqueta adhesiva. Trenden generellt på skor vår 2019 är att sulan står i centrum, och i den här skon är det både en stabilitetsfunktion och en snygg utseende-feature.

- Con el fin de conseguir un OCR de calidad, he probado la Speedcross 4 durante un breve periodo de tiempo en el marco de la última prueba de Salomons. Una vez más, después de haber probado los karts, me encontré con un diseño frágil. La Speedcross 4 de Salomón es un modelo de gran calidad, que ha sido diseñado para un uso intensivo en carretera y en carretera, y que ha sido diseñado para un uso en carretera y para un OCR robusto. Este modelo es muy útil para los usuarios finales. Desde el más sencillo hasta el más rápido, no dude en ponerse en contacto con nosotros. De påminner faktiskt om en tuff fotbollssko och jag tänker att om Zlatan skulle vara med i Tough Viking, så skulle han bära dessa, säger en av killarna i testpanelen.

Trailskor no es la mejor variante de esquí, pero los diseñadores han descubierto que se trata de crear un esquí que sea superfuncional y divertido.

- Designmässigt så är den snygg för att vara en trailsko. De monokroma färgskalorna, som helrött oler helsvart, ger ett fint intryck. Jag kommer att bära dem även när jag inte är ute i skogen, säger en av kvinnorna i testpanelen.

Snörning

Muchas personas prefieren no llevar gafas de sol, pero el sistema Quicklace de Speedcross es más sencillo

- Las gafas de sol son muy cómodas, por lo que no tardarás mucho en probarlas y disfrutarlas en la foto. Snabbsnörning är också superbra när du är kall om fingrarna men vill justera snörningen utan att stanna upp för länge - bara att dra åt, säger en av kvinnorna i testpanelen.

Si te vas de excursión, podrás disfrutar de un ajuste perfecto después de la fotografía cuando te vayas de excursión. No es necesario que la fotografía sea rápida, ya que proporciona una imagen estable.

- Las gafas de sol suelen estar diseñadas para un uso intensivo cuando se utilizan durante el día. Puede detener el snörena i plösen para que no aumente ni disminuya. Los snabbsnörningen är superenkel att använda, det är omöjligt att göra fel, säger en man i testpanelen.

Mapa del sitio

Skon är en fullträff och ett givet köp om du är på jakt efter en läcker trailsko med utmärkta egenskaper. La Speedcross 5 tiene un precio muy asequible. Vill du ut och springa i skogen är det här rätt köp för nästan alla.

- Si lo que buscas es una solución después de haber utilizado un teclado de alta calidad, como los que se utilizan para las aplicaciones de OCR, puedes encontrar la mejor alternativa para tu trabajo, según los consejos de un experto en el panel de pruebas.

Precis som Speedcross 4 är det i stort en mycket bra trailsko, de är lika på många sätt men femman har ännu bättre grepp och stabilitet. Du kan springa obehindrat på vått och lerigt underlag utan att behöva oroa dig för att fötterna ska glida iväg, vilket ger fantastisk frihetskänsla.

- Lämna stan, stick ut i skogen, spring och njut! säger en tjej i testpanelen.

TIENDA : Másinformación sobre Salomon Speedcross

DESCUBRE : ¿Cómopuedes probar tu Speedcross 5?