Test av tennisskor för män 2018 Image

Prueba de tenis para hombres 2018

¿Quieres jugar al tenis en pista dura? Haz clic aquí para ver la prueba de tenis más reciente.

SHOPPA HÄR: Juega en esta nueva prueba de tenis

Prueba de: Nike Air Zoom Cage 3 Hardcourt

Nike

Precio de compra: 1 295 coronas

Finns i färgerna: vit/blå, /röd, grå/svart/vit, svart/vit, blå/grå/vit, beige/svart/turkos, vit/svart

Mapa del sitio: Stabil sko för den aggressiva spelaren.

Testpanelen säger:

Las Air Zoom Cage 3 Hardcourt de Nike son estables y cómodas, a pesar de todo. Du som spelar i dem får bra kontakt med underlaget och även du som är en snabb och aggressiv spelare får supporten du behöver av en tennisko.

- De här skorna ger dig bra balans och du känner dig alltid redo att röra på dig. Jag tycker att den passar en modern spelare som är rörlig på banan och behöver dämpning i sin sko men inte så pass att det blir svampigt, säger en av testarna.

Det sämsta med skorna är att de är lite varma, du får inte in så mycket luft i skorna.

- Skon är designad på ett sätt så att foten känns inlåst. Es muy fácil de usar cuando juegas y te diviertes. Puedes ver la lista en el mapa cuando juegues. Det gör däremot att skorna inte andas så bra. Extra noga med tennisstrumpor som transporterar bort svett alltså, säger en av testarna.

Test av: Asics Gel Court Speed

Asics

Precio de compra: 1 295 coronas

Colores: azul/blanco

Características: Perfectas para los amantes de las zapatillas Asics.

El panel de pruebas lo confirma:

Si eliges las zapatillas Asics, es mejor que elijas las zapatillas de tenis deras. Du får en lätt och slimmad tennissko, som samtidigt ger den där stabiliteten som efterfrågas.

- Jag tycker att det känns som att skon har ett hålfotsstöd, eftersom de sitter så anpassat efter foten. Es muy estable durante las paradas y los descansos, y ayuda a mejorar la calidad de vida de las personas que no se cansan de jugar al tenis después de un par de horas, afirma uno de nuestros expertos.

Skon uppfattas som skön och ventilerande av testpanelen, men trots att den är dämpad tyckte vissa att den kunde varit ännu mer uppbyggd.

- Det är bra dämpning i framfoten men jag skulle önska aningen mer i hälen. Det är inget som stör under spelet, men när jag plockar bollar känner jag att det är en komfort som saknas. Jag gillar när en sko är superresponsiv, säger en kille i testpanelen.

Test av: Adidas Novak Pro

Adidas

Precio de compra: 1 395 coronas

Color: azul

Características: Snygg och mångsidig tennissko.

Testpanelen säger:

Este es el tenis de Novak Djokovics , pero lo más importante es que juegues como quieras al tenis. Ahora puedes encontrar una silla de gran comodidad, que se sienta relativamente delgada, desde la parte superior hasta el marco, lo que le da un aspecto estable.

- Además, es muy estable y flexible en los desplazamientos. La parte inferior de la carcasa es muy gruesa, el suelo tiene un tacto suave y blando, lo que se traduce en una mayor resistencia en el panel de pruebas.

Skon har en ventilerande ovandel, men precis som i de flest andra tenniskor så blir foten varm efter en timme på banan. Alla i testpanelen uppskattar också hur tennisskon ser ut.

- Gillar färgkombon som ger en ganska neutral look men ändå stilren och snygg på samma gång. Por lo tanto, es una prenda muy cómoda, afirma uno de nuestros expertos.

Test av: Wilson Kaos 2.0

Wilson

Precio de compra: 1 295 coronas

Características: vit/svart

Características: Para aquellos que desean el máximo rendimiento.

Testpanelen säger:

Wilsons nya tennissko är i motsats till sitt kaosartade namn en stabil och bekväm sko. Den ger ett bra grepp utan att fastna i banan.

- Skon är lite stel och lätt lutad framåt, vilket uppskattas eftersom det hjälper spelaren att hålla sig på tå och spela ett aggressivt spel. La construcción con un sistema de ventilación interior permite que la parte superior de la cama tenga un espacio adicional en el suelo, lo que se traduce en una mayor comodidad.

Ventilationen var inte skons bästa egenskap, däremot lättheten. El diseño se ha convertido en un clásico con un toque moderno, perfecto para cualquier persona.

- Designen är basic men ändå lite kul, man undrar om Spindelmannen har besökt fabriken när skorna tillverkades? säger en testperson.

Test av: Babolat Propulse Fury

Babolat

Precio de compra: 1 495 coronas

Peso engramos: peso ligero

Características: Una raqueta de tenis de alta calidad.

Testpanelen säger:

Un tenis que se sienta bien en el suelo con una forma de paso muy alta y una gran estabilidad.

- Innerskon är som en helhet, som en strumpa, som gör att foten inte halkar omkring inuti skon. Skön dämpning på bakre delen av skon och en lite mer nära känsla fram som gör att skon känns skön utan att vara klumpig, säger en av testarna.

Sulan har ett bra stöd i kanterna som gör att du inte behöver vara det minsta orolig i snabba vändningar. Oavsett vilken riktning du förflyttar dig i ger de här skorna bra grepp. Dessutom har de de en väldigt bra hållbarhet, tack vare ett skal av hårt gummi som gör skon slittålig. Den känns genomarbetad och lyxig i sin helhet.

- Grym sko för alla oss som gillar lite mer moderna tenniskor med lite färg. I övrigt så känns skon som att den har bra förstärkningar på ställen som klassiskt slits, speciellt på hardcourt, säger en kille i testpanelen.

Test av: Nike Air Zoom Ultrafly Low Hc

Nike

Precio de compra: 1 495 coronas

Color: negro/beige

Características: Dämpning som ger en känsla av att gå på moln.

Testpanelen säger:

En väldigt stabil sko med låg profil och bra fäste, men som ändå går att glida lite på - vilket man ibland vill. Samtidigt har skon supermycket studs i sulan.

- Riktigt bra dämpning och nästan lite studsig när man spelar, och det uppskattas ju. Väldigt tightta skor inledningsvis, men spänningarna släppte efter några minuter och då satt skon helt perfekt, säger en testperson.

Tennisskon uppfattas som väldigt lätt trots den goda responsen i skon. Passformen är även här strumplik, vilket gör att den känns som ett med foten.

- Un tennissko otroligt väldesignad och modern med väldigt få saker att klaga på. Comodidad y funcionalidad son siempre bienvenidas

LÄS MER: La mejor prueba de tenis 2018