Test: De 5 bästa gummistövlarna för kidsen Image

TEST: Las 5 mejores gomas de mascar para niños

Vår och regn hör ihop. No es necesario que busques las mejores gomas de mascar para niños. Aquí hemos seleccionado 5 gomas de mascar finas para que los niños puedan comerlas sin problemas.

De ska tåla hopp, klättring, spring och framför allt vattenlek. Con ello se consigue flexibilidad y comodidad. Estamos hablando de las mejores gomas de mascar que los niños pueden tener ya en casa. Nuestro minipanel incluye 5 modelos finos que se adaptan perfectamente a las necesidades de los niños que quieren alcanzar un nivel superior

Test av: Crocs,Bota de lluvia Handle it

CrocsPrecio de compra:349 coronas.

Finns i färgerna: gul, mörkrosa, mörkblå, blå, grön, ljusrosa

Material: Crocs egna crosslite-material som påminner om skumgummi i kvaliteten. El suelo está recubierto de goma.

El panel de prueba no está disponible:

Den här lysande stjärnan från Crocs är en väldigt lätt och ofodrad stövel som tack vare sina handtag är enkla att både ta på och av samt bära med sig om ni ska iväg. Vattentäta och med greppvänlig sula, samtidigt som de är slitstarka. Esto no puede ser. Testpanelen är väldigt nöjd med att storleken är true to size och att det är en rätt flexibel stövel när du väl fått på den på foten, även om du som förälder får hjälpa till vid påklädning eftersom den inte är lika flexibel just i skaftet.

A menudo, cuando se trata de una silla de ruedas, su calidad es la misma que en Crocs, pero ¿a qué tipo de silla de ruedas se refiere? Sin embargo, hay un tipo de chaqueta que no es tan pequeño y lo que puedes hacer es aumentar la capacidad de almacenamiento para que tu gato tenga más calcetines. Ett litt minus med modellen är att skaftet känns lite kort, vilket gör att du kanske behöver ha ett regnställ över som går ned hela vägen vid kraftigare regn. Däremot får stöveln toppbetyg av testarna för snygg design och för att de känns enkla att tvätta av när de blir smutsiga. ¡Färgen känns också härlig att matcha med en gul regnjacka nu i vår!

Test av: Tretorn,Basic Mid

TretornPrecio de compra:299 coronas.

Colores: blanco, negro y rosa.

Material: 100% PVC natural.

Tipo de panel de prueba:

Un clásico y deportivo gummistövel de Tretorn que es perfecto para el autobús y para pasear por la ciudad Skaftet är medelhögt och testpanelen tycker att det passar bra eftersom barnen har möjlighet att röra sig fritt. Det gör det bekvämt och skönt utan att det skaver onödigt mycket mot smalbenet. I och med att gummistöveln är rätt rymlig upptill så funkar det alldeles perfekt att få in både regnbyxor eller vanliga byxor innanför skaftet. Har ni däremot regnkläderna utanpå kan det nästan bli lite för mycket utrymme vid benen och då kan ni behöva säkra upp med ett par extra strumpor i stället.

I övrigt är passformen på foten riktigt bra och tack vare den mjuka sulan blir det lite extra dämpning som gör det skönt och mjukt för den lila foten att gå på. Un favorito de la familia que puedes probar cuando quieras, ¡hasta que encuentres a tu madre!

Probado por: Aigle,Lolly Pop

AiglePrecio de compra:549 coronas.

Colores: rosa, negro, azul y rosa oscuro.

Material: Madera natural de sula y stövelskaft.

Panel de prueba:

¡Färgen är fantastisk tycker en av våra minitestare! Den här lätta och ofodrade gummistöveln frånAigle är en bra stövel på våren och sommaren eftersom sulan känns lätt och tunn. No es un modelo en el que se pueda confiar. La flexibilidad de la cintura hace que sea flexible y permite saltar y girar cuando se desea. Modellen är åt det smalare hållet och på en av fyraåringarna går den upp högt på benet vilket kan vara bra om barnet ska hoppa i de djupaste vattenpölarna.

De här stövlarna blir inte på något sätt klumpiga trots det höga skaftet. Materialet känns tåligt, men ska ni ut i de hårdaste väder och terränger rekommenderas en stövel som också har lite mer grepp undertill. Reflexen på den lilla klacken är ett stort plus! ¿Estás cansado de la rutina y el estrés familiar? ¡Ahora te toca a ti!

Test av: Tretorn,Active Kid

TretornPrecio de compra:399 coronas.

Disponible en: rosa, rojo/gris, negro, azul/violeta, azul/gris, rosa.

Material: PVC-fritt naturgummi.

Tipos de paneles de prueba:

Stöveln blev en direkt favorit för kidsen i testpanelen och funkade perfekt i lekparken utan att kännas klumpiga eller tunga- Den här färgglada stöveln från Tretorn är utrustad med riktigt bra grepp undertill och gör också att den går att använda även i det geggigaste och kladdigaste underlaget, som oftast brukar vara lite halt. Perfecta para las personas que quieren saltar y caminar para que su cráneo se mantenga en su sitio y no se caiga de la blanda capa inferior.

Testpanelen ger höga betyg for både design och komfort som tack vare sitt mediumhöga skaft gör att stöveln går att ha lika bra med regnbyxor som utan. Den här stöveln andas kvalitet och med sina båda förstärkningar (vid tåpartiet och hälen) så känns det som att den här stöveln kommer att hålla länge utan uppenbar risk för att bli sliten. Un clásico para este tipo de negocio es cuando se trata de encontrar la última solución para la salud y el bienestar. El reflejo de la luz en la parte superior le da un plus adicional

Probado por: Tretorn,Kuling Neopren

TretornPrecio de compra:399 coronas.

Colores: blanco y azul.

Material: PVC-fri yttersula i greppsäkert gummi och gummi även i ovandelen. Skaftet är tillverkat i neopren.

El panel de prueba está vacío:

¿Desea reducir el nivel de llenado de varios recipientes? Este modelo de tecnología avanzada, con pequeños detalles y un diseño genómico, permite que su nave tenga un nivel de resistencia que le permite soportar temperaturas de hasta -10 grados y bajas temperaturas. Los reflectores, el vinterfodring y el techo de cristal hacen que este espacio sea un lugar ideal para el descanso y la relajación. I och med att skaftet går att justera genom att vika ned det så går det att anpassa hur högt upp på benet det ska gå. Es perfecto, ya que puedes ver lo que se hace sólo para ti

Testpanelen ger tummen upp för det mjuka skaftet som dessutom inte ger några skavsår och att det tål regn finfint. Däremot behöver du hjälpa till för att få på stöveln eftersom det inte fungerar att bara stoppa i foten lika lätt som i hårda skaft. Sulan är rejält räfflad och ger bra grepp. Esta gran ciudad puede ser un buen punto de partida para una escapada familiar

SHOPPA HÄR: Hitta jackor till barnen

LÄS MER: TEST:Regalos infantiles para niños