Test: Matchande set för dam Image

Test: Juego de medias para mujer

El juego de pruebas Matchande es lo último que puedes llevar en el gimnasio. Nuestro panel de pruebas ha sido probado con productos Adidas, Nike y Better Bodies.

No es seguro que haya más de un conjunto a juego. Las camisetas a juego se convierten directamente en un conjunto perfecto y, por lo tanto, en una zapatilla con la que te sentirás cómodo cuando lleves tus camisetas a casa en un día estresante.

SHOPPA NU: Spana in våra träningsset

Prueba el conjunto de Adidas: ¡un gran regalo para tu día a día!

Adidas set

Más información: Adidas D2M CB Tank

Camiseta interior: Malla 7/8 Adidas D2M CB

Passar främst till: Träning

El panel de pruebas es correcto:

Sobremedida:

¡Hola, oversize! Esta malla es genial, ¡sin duda la mejor!

- Esto es lo que pasa con los niños, ya que el reyezuelo es muy pequeño. Si tienes una L en otoño y no tienes una S en tu ropa interior, no te preocupes.

Si Adidas ha elegido esta línea para su look, ha conseguido un diseño único.

- Ett linne som är djupt skuret i armhålorna, ända ned till revbenen, och skärningen i ryggen går ned till svanken på mig, säger en testare som är 1,68 lång.

Tyget är funktionellt och andas bra, så det är perfekt för dig som vill sätta stilen på ett svettigt danspass.

- ¡Glöm inte att bära en snygg bh under, för du kommer visa upp den för alla i rummet!

Por debajo:

Tightsen och linnet passar väldigt bra ihop i det här matchande setet. Los colores del lino y la televisión sobre la tela de las mallas son detalles de un color gris sobrio, que hace que el conjunto sea perfecto para quien quiera combinarlos, y también para quien no quiera utilizarlos.

- ¡Me encanta el té Matcha! Svärtan i det här tyget är perfekt, det går inte alls att se igenom. Personligen gillar jag att gå powerwalks i det här setet, säger en av testarna.

Las mallas son muy variadas en el mercado, pero las más destacadas son las mallas Nike y las Asics, que se probaron en la misma prueba. Las mallas Adidas se caracterizan por un corte redondeado, con una parte delantera que va desde el talón hasta el tobillo.

- De sitter för löst i magen, trots att midjan slutar precis under naveln där man är som bredast. Jag måste ibland drap tightsen när jag tränar. ¿Por qué no se ha pasado por alto el hecho de que no se ha estirado lo suficiente?

¡Test av set från Nike - underbart mjukt!

Nike matchande set

Más información: Nike Camiseta Yoga Luxe Rib

Ropa interior: Nike Malla Yoga Luxe Rib 7/8

Pasar de : Yoga

El panel de prueba está disponible :

Descripción

El dominio del panel de pruebas es: ¡Buenas, elegantes y perfectas para el yoga! Una mezcla perfecta de funcionalidad y tendencia.

- Ett ribbat linne som är av ett tyg som inte är bomull men som känns som det för att det är så mjukt. Trots att det är så mjukt så är det åtsittande utan att vara tight, så det åker inte av när du gör nedåtgående hund, kanske tack vare att det är så långt och figursytt. Linnet går ned over rumpan, säger en av testarna.

El panel de pruebas indica que los valores superiores e inferiores de Nike no son iguales, por lo que es un problema. Vissa tycker om att det bryter av lite, andra hade föredragit samma färg.

- Värt att notera är att linnet är stort i storlek. Är du mellan två storlekar bör du tveklöst ta den mindre, även du med stor byst. Jag gillar att linnet går högt upp i halsen, men är inte lika stort fan av att linnet är djupt skuret i armhålan, säger en person.

- Jag älskar att det är djupt skuret i armhålan, jag gillar inte när kläder sitter åt där, säger en annan.

Underdelen:

Mmm ... det här tyget känns som mjukis! Det är megamjukt, följsamt och mysigt.

- Högsta betyg för komfort, skönare än så här blir det inte, säger en testare.

Nike kan ibland vara lite små i storlekarna, men de här är true to size, även om tightsen är snäppet stora i midjan och snäppet små över rumpan (inte optimalt om du har timglasform).

- På mig blir de här tightsen lite genomskinliga, så man ser trosorna. Men de är så sköna med den där höga midjan och mjukt åtkramande tyget. Älskar också detaljerna längs benen, som på mig slutar strax över ankeln, säger en annan testare.

Färgen är dovt senapsgul, alltså aningen mattare i färgen på bilden på sajten. Kvinnorna i testpanelen konstaterar att det är en svårburen färg för vissa.

- Esta es la razón por la que me gustaría que me conocieran como una persona mayor. Jag har väldigt ljus hud och blont hår, så det här klär inte mig, de i testpanelen med mer färg och mörkare hår däremot var fina i det här setet, säger en testare och skrattar.

Pruebe el juego de Blacc: ¡el juego perfecto sin costuras!

blacc

Más información: Sujetador sin costuras Blacc Neoma

Por debajo: Mallas sin costuras Blacc Neoma

Passar främst till : Lågintensiv träning

El panel de pruebas es correcto:

Mallas:

Snygg rygg - det är allla i testpanelen överens om.

- ¡Busca las pequeñas bandas en la ropa! Jag tycker också om att toppen har pads, men tygets stickning gör att du inte får något direkt lyft. Vi i testpanelen tycker att överdelen sitter bäst på de med liten till medelstorbyst, har du stor byst behöver du mer stöd när du tränar än vad den här toppen ger, säger en av testarna.

El material sin costuras de Tack vare sienta bien a la parte superior de la prenda.

- Skön, mjuk och bekväm mudd runt kroppen. Tycker också om att halsringningen är hög, då behöver jag inte oroa mig för att något ska "falla ut" när jag tränar. Det enda jag har som minus är att toppen går lite för djupt i armhålorna, hade den varit lite annorlunda skuren där hade man fått bättre support, säger en annan person i testpanelen.

La combinación de color rosa y sin costuras es una de las características más destacadas. Vissa älskar det, andra inte.

- Jag är äldst i testpanelen och jag tycker det här setet ger lite väl ungdomlig känsla. Jag kanske är för otrendig för att känna mig helt bekväm i det, haha.

Underdelen:

Underdelen och överdelen passar verkligen bra ihop, kombon av ganska lång topp och höga tights gör att glipan vid magen blir precis lagom. Cuando uno compra una prenda cara por Internet y se da cuenta de lo que es, ¡se convierte en un buen presupuesto!

- ¡Jag känner mig snygg i det här setet! Älskar seamlesstightsen, för de är supermjuka, vilket så klart är väldigt comfy. Setet känns precis lika gosigt som ett underställ, men är mycket snyggare. Un último detalle es la ventilación de las mallas, una de las pruebas más importantes.

Tightsen passar till all typ av träning och går till och med att springa med utan att de halkar ned. Es fácil de llevar y te sugiere que te mantengas alejado de las rodillas cuando caminas.

- Se adapta perfectamente a todo tipo de pieles, no corre ningún riesgo de sufrir camelitis y es totalmente genómica. Jag tycker det är skönt med tights som går ovanför naven och ger lagom stöd. Passformen är perfekt, de formar rumpan snyggt och på mig är tightsen perfekt hellånga, säger en testare som är 1,68.

¡Test av set från Better Bodies - syrénlila dröm för selfies!

better bodies matchande set

Más información: Better Bodies Sujetador sin costuras Astoria

Ropa interior: Better Bodies Mallas Rockaway

Passar främst till : Träning och selfies

El panel de prueba está disponible:

Mallas:

Färgen är magisk. Tyget är magiskt. Y su entorno no se siente bien en la cocina.

- Si le da a su hijo la oportunidad de hacer deporte, entonces es un buen momento, y si le da la gana de volver a casa, entonces es un buen momento. Toppen åker ned där uppe och rullar upp där nere tyvärr. Jag tycker det är en topp som är perfekt att ha på sig när du vill ta en bild i spegeln och skicka till en kompis, men inte lika perfekt när du ska träna, säger en av testarna.

Toppen har pads som syns igenom, så de vill man helst ta ut. Då ser man däremot bröstvårtornas konturer i stället, vilket inte heller är bekvämt. Därför gillar testpanelen toppen främst bakifrån, med de tre fina banden i ryggen.

- Para una persona normal, esta es la mejor opción, pero si desea obtener más información, puede utilizar el panel superior para obtener más información. Vi i testpanelen rekommenderar den främst till dig med liten or medelstor byst, för har du stor byst behöver du mer support när du tränar.

Själva "kupan" upplevs som ganska liten i storleken, så du kan behöva gå upp i storlek. Una ventaja adicional es el precio más bajo y el hecho de que la parte superior está disponible en más de una unidad

Por debajo de la media:

Låt dig inte luras av bilderna, både tights och topp är exakt samma pastellila färg. De är väldigt fina att matcha ihop. Omdömet för tightsen är splittrat, de är väldigt sköna, men passformen är inte perfekt.

- Jag har storlek L, men det betyder inte att jag är 2,20 lång. De här tightsen är superlånga och omkretsen runt ankeln är enorm. ¿No crees que las mallas altas son más apropiadas para alguien que no tiene mucho peso? Busca una de las chicas en el panel de pruebas.

Los paneles de prueba indican que las mallas se sientan a media pierna, pero que los valores de costura se reducen después de un tiempo, por lo que se forman. De känns också bra över rumpan, men det ser inte så bra ut.

- Precis som man ser på bilden så är de genomskinliga. Trosorna syns igenom rejält mycket. Men eftersom tyget är så skönt mot huden och bekvämt att träna i kan jag ändå inte låta bli att gilla dem. Jag har ganska långa ben och de sitter perfekt på mig, säger en annan testare.

Pruebe el set de Asics - ¡una maravilla!

asics

Más información: Asics Tokyo Tank

Underdel: Asics Tokyo Highwaist Tight

Pasar antes de: Comprar

El panel de prueba ha terminado:

El cuadro de mandos:

Este conjunto es perfecto para los que no quieren lucir un look sofisticado, pero también para los que prefieren los colores vivos. Las funciones son excelentes

- No hay duda de que los mejores modelos de Asics se encuentran en el mercado. Es muy sencillo. Samtliga i testpanelen tycker det är ultralätt, superventilerande och jätteskönt, säger en av testarna.

El lino es muy largo, por lo que es un poco más largo que el rumano. Det upplevs också ganska generöst i storleken, välj den mindre storleken om du tvekar mellan två olika (gäller även dig med större byst). La ropa no es tan barata como la de la mayoría de los demás fabricantes, que también practican deporte.

- Se trata de un material blando que se utiliza mucho en la cocina. Linnets utformning tillåter armarna att pendla fritt när jag springer och det håller mig torr tack vare god fukttransport. ¡Abajo!

Underdelen:

¡Wow, de perfekta löpartightsen!

- Efter att ha sprungit i de här tightsen vill jag inte springa i några andra. De har ingen dragkedja längst ned som många andra löpartights har, men det tycker jag är bra för då kan jag ha dem på gymmet också, säger en av testarna.

Tyget är helt perfekt, med god funktion som suger bort fukten från kroppen och bra svärta som gör att de inte är genomskinliga. Las formas de paso se encuentran en el panel de pruebas. Son perfectas para el almacenamiento, así que no dude en utilizarlas.

- En la foto es de 7/8 de longitud, pero en mi caso, que es de 1,65, es muy grande y se mueve con precisión por encima del ombligo. De känns skräddarsydda för mig, jag har lite av en timglasfigur, och de sitter som en smäck. Även de andra i testpanelen med bredare höft och rumpa men smalare midja tycker att de här är grymma, säger en av testarna.

Testpanelen älskar den breda bekväma midjan och att de har snörning att dra åt, så att de sitter uppe när du springer.

- ¡Exakt så här ska kläder för löpning kännas! Por ejemplo, los detalles más llamativos de la ropa de baño y los reflejos. Asics, ¡te queremos!

SHOPPA HÄR :¡Pantalones y mallas!

LÄS MER: Tre hemmaträningspass för hela kroppen