Minitest! Så bra är nya spinningskon Nike Superrep Cycle Image

¡Minitest! Så bra är nya spinningskon Nike Superrep Cycle

¡Atención! Después de probar su nuevo ciclo Nike Superrep Cycle, usted no podrá hacer spinning en ningún otro sitio.

Nike hemos comprado nuestra primera máquina de spinning y esta es Superrep Cycle. Vi lät vår testpanel, innehållandes både nybörjare och erfarna spinnare, testa skon. Störst skillnad blev det för de som aldrig cyklat i spinningskor tidigare. ¡Ta del av testet här nedan!

¡SNABBFAKTA!

Test av: Superrep Cycle, Nike

Damskon finns i färgerna: Grå/rosa, vit/svart och svart/silver.

Herrskon finns i färgerna: Vit/svart och svart/grå.

Passar: Inomhuscykling för både nybörjare och elit.

Beslag: SPD y SPD-SL.

Nike Superrep Cycle

Nike Superrep Cycle es la mejor bicicleta de montaña del mercado. Skon har en tight passform med breda meshpaneler för optimal ventilation. La mayor parte de las bandas de cardán de los ovarios se colocan en el suelo.

- Skon är hårdare än en vanlig träningssko vilket kommer märkas för dig som kör din debut i spinningskor. I början irriterade jag mig lite på den hårda kanten som skar in något på ovansidan av foten, vid ankeln. Det gav däremot med sig efter några minuter, säger en testare.

Así es Superrep Cycle en la foto

Storleken är något mindre än andra skor från Nike, samtidigt ska en spinningsko sitta väldigt tight och inte lämna speciellt mycket rum framtill vid tårna. Bli därför inte avskräckt om den känns tightare än en löparsko.

- Jag har 39 i vanliga fall och ligger mellan 39-40 i Nike. Jag tog 40 i de här skorna och mina tår är typ hela vägen fram. No te preocupes, ¡te sientas a la perfección!

Testpanelen hyllar även ventilationskanalerna som ser till att du aldrig blir obehagligt varm i skorna. ¡Buena suerte!

Comprar otros productos de ventilación

Una de las razones por las que no se puede comprar en el mercado de la ropa deportiva es que no se puede disfrutar de un buen descanso en la calle. En el caso de que no pueda mantener el pie en su sitio o no pueda pisar el pedal, puede hacerlo con una palanca de cambios y levantarla. Det gör att du får ett bättre rull och på så sätt aktiverar både baksida lår och rumpa.

- Jag som ofta får mjölksyra i framsida lår när jag kör spinning noterade att det var mycket jobbigare för just baksida lår. Samtidigt är jag inte lika slut i framsidan efter spinningpasset, jag trodde först jag förbättrat min kondition men insåg snabbt att det var skorna som gjorde jobbet, säger en testare och en annan fyller i:

- Eftersom du inte kör slut på framsida lår lika snabbt kommer du att orka köra både i ett högre tempo och längre pass med ett par spinningskor, jag är positivt överraskad.

Sammanfattningsvis

Esto es un gran trabajo en el extranjero Du kan fästa klossar för både SPD och SPD-SL pedaler vilket är ett stort plus. Pero no te olvides de que todos los pedales te ayudan a mejorar. Uno de los consejos que nos han dado en el panel de pruebas es que busquemos un vídeo de instrucciones para que podamos ver lo que hacemos en la pista.

- También es posible que le resulte difícil encontrar la forma de utilizar las cuchillas en el spinning, ya que si no lo consigue con la primera pasada, no podrá realizar la prueba ni las pruebas:

- För att fästa skon ska du närma dig pedalen med tårna och sedan "klicka i" skon genom att trycka ned hälen. För att få av skon (och det var det här som var det luriga för mig), vrider du hela foten så att tårna börjar peka utåt.

LÄS MER: Descubre más sobre spinning con spinningskor