Test: Vinterns varmaste kängor Image

Prueba: Los peores peligros del invierno

Gå säkert och håll fötterna varma i vinter. Estas son las mejores ofertas para el invierno 2017 para hombres y mujeres.

SHOPPA HÄR: Todo para ti

Regalos para el hogar

Test av: Kamik, Alborg Waterproof

kamik

Precio de compra: 1 295 coronas

Características: Gafas de protección hasta el cuello

El panel de pruebas lo confirma:

Esta es la mejor opción para aquellos que desean evitar las temperaturas extremas, incluso si la temperatura no supera los 50 grados bajo cero.

- Kamik-kängan är vattentät och fodrad och kapslar in värmen runt foten. Jag hade på mig den under en skotertur och frös inte det minsta, säger en person i testpanelen.

Det är oundvikligt att inte jämföra den här kängan med Sorel. När det gäller passformen är den här kängan inte stelare, men å andra sidan har den ett lägre pris.

- Es el lugar perfecto para aquellos que son jóvenes y tienen un presupuesto ajustado. Om du bor i södra Sverige eller undviker att vara ute så mycket i snön och bara behöver den här typen av varma kängor några dagar per år kan det också kännas omotiverat att lägga en förmögenhet på ett par supervarma vinterskor, säger en annan testare.

Los paneles de prueba están fabricados con materiales ligeros y un diseño clásico. Designen gör dock att det här inte är en känga du går långa promenader i, utan något du har på dig när du står stilla i kylan en längre tid.

- El tipo más común de kängor no es el jättegraciösa, ya que le da trabajo cuando está en la calle y no puede comer ni beber nada.

Aquí tienes el Kamik-kängorna.

Test av: Merrell, Thermo Vortex 6" Waterproof

merrell

Precio de compra: 1 695 coronas

Características: La mejor protección para las piernas activas.

El panel de prueba funciona:

Una gama completa de productos para el cuidado de la salud, el bienestar y el bienestar de las personas mayores. Si no te apetece irte de vacaciones y quieres disfrutar de un paseo por la ciudad, ésta es una buena alternativa.

- Su cuello es muy grueso y puede que esté hecho de un material muy resistente. Esta es una de las cosas que más te gustan y que más te gustan. Du går tryggt i dem oavsett terräng, säger en av testarna.

El panel de control es de un diseño elegante y discreto y ofrece una gran variedad de opciones. Testpanelens föräldrar tycker att den här skon är jättebra.

- Jag har testat de här skorna när jag har skottat och varit ute i pulkabacken med barnen. De funkar finfint. Skorna har kraftigt räfflad sula och är väldigt stabila, så du kommer inte ramla i första taget. Gillar också att man kan snöra åt ordentligt, så att passformen blir bra, säger en annan testare.

Aquí tienes las botas Merrell.

Prueba realizada por: Sorel, Caribou Wool

Sorel

Precio de compra: 1 795 coronas

Características: Skön vinterklassiker som håller.

Testpanelen säger:

Este es un vinilo un poco grueso. Den är också stor i storleken, så är du mellan två storlekar kan du behöva gå ned en storlek, om du inte vill ha raggsockor eller väldigt mycket luft i skon (vilket värmer).

- De här kängorna är ju bautastora, så det är ingenting du går längre sträckor i, utan mer något du vill ha när du frusit fast vid muren i Game of Thrones eller står utomhus och kollar på bandy för den delen, säger en testare.

Skornas utseende hyllas av testpanelen. Si se trata de un producto robusto y de gran tamaño, se recomienda utilizar todo el diseño. Por lo tanto, es muy versátil y muy funcional para que pueda satisfacer las necesidades de todos los usuarios.

- Es muy fácil de usar y se adapta a todas las condiciones de la prueba ¡Och så varma! Jag stod still i 20 minus i fyra timmar i de här skorna med en vanlig bomullsstrumpa på mig förra året och frös inte det minsta. Extra plus för att det inte fastnar skräp under sulan.

Aquí tienes el Sorel-kängorna.

Prueba realizada por: Icebug, Detour M Bugrip GTX

Icebug

Precio de compra: 2 295 coronas

Características: Gore-Tex-skor med dubbar för halt underlag.

El panel de pruebas lo confirma:

Este pantalón tiene una capa protectora, por lo que es muy grueso y tiene una gran resistencia a la humedad.

- Oavsett om du ska gå ut med hunden eller gå ut och motionspromenera i snabbare takt så gör de här kängorna jobbet. Tiene una inteligente interfaz de usuario que le permite trabajar con fotos en un entorno muy agradable, como es el caso de una de nuestras probadoras.

De håller värmen och därför andas de inte jättebra, men är trots det ett bra val för dig som lever ett sportigt liv även på vintern. Designmässigt är det här ingen fullträff enligt testpanelen, men å andra sidan är det ingen modevisning att gå i skogen eller ute på isen.

- Den här skon är perfekt även för den lite äldre herren som har problem med balansen på halt underlag. Son ligeros, resistentes y de alta tecnología para que te sientas seguro y cómodo.

Aquí tienes tu Icebug-skorna.

Condiciones de uso

Probado por: Merrell, Snowbound Mid Waterproof

merrell

Precio de compra: 1 295 coronas

Características: Calzado práctico para el invierno.

El panel de pruebas lo confirma:

Un curso para personas que tienen una vida activa y que no están preparadas para el futuro. I den här kängan håller du fötterna varma och torra, eftersom skon är vattentät och fodrad med något som känns som fleece.

- Este producto es todo lo que siempre he soñado. Den är praktisk, skön och varm och sitter skönt på foten. Jag kan långt i kallt väder utan att få skavsår eller frysa om fötterna, säger en av testarna.

När det gäller passform är den snäppet stor i storleken, men sitter som gjutet på foten om du har rätt storlek.

- Un buen lugar para los que quieren relajarse con las bajas temperaturas. Klarar av tuff terräng och är enkel att tvätta av. Por ejemplo, no se puede utilizar en una moqueta pequeña. Kraftigt räfflad sula och ger bra grepp på halt underlag, men är även en vinnare vid slaskigt väder, säger en annan testare.

Här hittar du Merrell-kängorna.

Test av: Sorel, Caribou

caribou

Precio de compra: 1 695 coronas

Condiciones: Tus botas en el bolsillo.

Testpanelen säger:

Este es un vinilo clásico que está muy bien en el modelo, pero es valioso cuando es muy pequeño. ¡Den är varm och skön och helt underbar! En mjuk och bekväm känga som du bara stoppar ned foten i.

- Eftersom den är så klassisk kan du ha den här modellen år efter år. Jag har haft mina i fem år och de ser ut att vara helt nya, säger en av testarna.

Kängan glappar lite och är lite klumpig att gå i eftersom modellen är rejält stor, men du känner dig trots det snygg i den här vinterskon.

- Jag älskar de här stövlarna och rekommenderar dem till alla. De är inte så sköna om du ska gå långa promenader, men jag tar alltid med dem när jag åker till fjällen. ¡Caribou klarar verkligen låga temperaturer! Por lo tanto, es una gran oportunidad para disfrutar de la naturaleza en verano. Sluta tveka, du kommer inte ångra det här köpet och du kommer kunna ha dem i en evighet, säger en annan testare.

Här hittar du kängorna från Sorel.

Test av: Canada Snow, Toronto

canada snow

Precio de compra: 2 995 coronas

Características: Curlingkänga Lyxig.

El panel de prueba dice:

Su jefe ha dicho que "es la solución perfecta para el cuidado del cabello" y esto es precisamente lo que es.

- Es una rizadora de gran calidad que se sujeta con una cremallera en el hombro. Mucha espuma en el interior, suave en el interior y suave en el exterior. Precis som andra curlingkängor så glappar de lite i hälen, men du vänjer dig snabbt vid det, säger en av testarna.

Esto es lo que pasa: si te gusta, te cuesta. Du får se kängorna som en investering, och Canada Snow skickar till och med ett par extra sulor som du kan lämna in till skomakaren och få dem omsulade med.

- Toronto-kängan har en hel kork-kil inuti sulan vilket är mycket värmeisolerande. Med en ullsocka i den här skon är värmen perfekt även en iskall vinterdag, säger en annan testare.

Su cuerpo es muy elegante en su género y tiene un diseño clásico que le da un toque de lujo y elegancia.

- No lo dude, ¡es un gran valor! Till och med greppet är perfekt. Jag tycker de är värda sitt pris.

Här hittar du Canada Snow-kängorna.

Probado por: Icebug, Glava BUGWeb

icebug

Precio de compra: 1 795 coronas

Características: Flexibel dubbsko med praktisk design.

El panel de prueba funciona:

Si le gusta la comodidad, es muy delgada. Es más común en las tiendas, como por ejemplo Canada Snow-kängan, y se puede usar una tienda de campaña para sentarse cómodamente.

- Por debajo de la nieve se encuentra la nieve, pero puede disfrutar de ella. Los Dubbarna se asientan sobre una goma de mascar que se puede comer en cualquier momento. La broddarna är dock magiska på halt underlag, ett måste när det är halt utomhus om du vill undvika halkolyckor, säger en av testarna.

En todos los modelos probados, la superficie era más gruesa. Även hälgreppet var fint och bra, så de får höga poäng gällande passform. ¡Muy práctico!

- De har ett luddigt foder som värmer fint, och du kan gå långt i dem. Kängorna känns lätta. Fungerar bra även i regnet eftersom de är vattenavvisande. Perfekta skon att ha i stadsmiljö under vintern, om du frågar mig.

Aquí encontrarás el Icebug-kängorna.

LÄS MER: Vinterskorna som greppar halt underlag