Testi: Teddyfleecet naisille ja miehille Image

Testi: Peluches para niños y adultos

¿Qué es lo que más te gusta de la ropa de abrigo? Siinä tapauksessa vastaus on teddyfleece. Testasimme lukuisia eri malleja ja kokosimme yhteen parhaat.

Teddyfleece on yksi mukavimmista vaatteista, joita voit käyttää kylminä kuukausina. Vaate toimii mainiosti alla, keskikerroksena tai vain ylimääräisenä lämpimänä puserona, kun kylmä iskee. Testiryhmämme tutustui teddyfleecejen maailmaan ja valitsi voittajat niin naisten kuin miesten malleista.

No se preocupe por el peluche:

Chaqueta y abrigo de peluche

DAM_WEARCOLOUR.jpgMalli: Chaqueta Boom

Merkki: Wear Color

Testiryhmä sanoo: Esta es una prenda de felpa de peluche de alta calidad, que se adapta perfectamente a cualquier tipo de piel. Mallissa on pehmeät hihansuut, jotka sulkeutuvat tiukasti ja lämpimästi, ja koska puserossa on myös korkea kaulus, se eristää hyvin kylmältä. Taskut ovat suuret ja tilavat ja ne saa kiinni vetoketjuilla, joten voit pitää arvoesineesi turvassa.

- Vasemmassa käsivarressa on pieni vetoketjullinen tasku, johon voit kätkeä pieniä asioita, mutta suurin syy sill on todennäköisesti silmiä miellyttävä yksityiskohta, yksi testaaja pohtii.

Testiryhmän mielestä design on erittäin siisti ja puhdas. Puseron sininen ja valkoinen versio olivat heidän mieleen.

Más información

DAM_HH.jpg Malli: Precious fleecetakki

Accesorios: Helly Hansen

Testiryhmä sanoo: El forro polar Koska es una materia prima de alta calidad que se utiliza para la confección de prendas de abrigo. Las tareas más complejas de los veterinarios están relacionadas con el uso de sintetizadores, por lo que no es necesario realizarlas. Todos los productos están diseñados para ofrecer un rendimiento óptimo. Kaulus on korkea ja pitää kylmän poissa.

- Tästä puserosta tulee mieleen jääkarhun halaus, eräs tyytyväinen testaaja hehkuttaa.

Monitoiminen unelma

DAM_PEAK.jpg Cuello Original Pile Neck

Características: Máximo rendimiento

Prueba de seguridad: ¿Esto no es un problema, porque no hay nada en el mercado que lo haga tan fácil? Voit lopettaa etsinnät. Tässä on suloinen teddyfleece, jossa on puolikas vetoketju. Puseroissa on pehmeät hihansuut ja kaksi stoca-taskua käsien lämmittämiseen. Kaunis vadelmanvioletti väri miellytti testaajiamme, mutta mallia saa myös kauniissa laivastonsinisessä sävyssä. Kuten aina, Peak Performance on ajatellut muotoilua. Rinnan kohdalta löytyy pieni logo.

- Olen löytänyt täydellisen takin, eräs testaaja sanoo.

Más información

DAM_EIVY.jpg Malli: Redwood Sherpa -takki

Productos: Eivy

Testiryhmä sanoo: Malli on aavistuksen ylisuuri. Tilavan istuvuuden ansiosta saat tilaa kerrosten alle. Se sopii myös tilavista malleista pitäville. Teddypaitaa saa kolmessa miellyttävässä värissä (musta, sammaleenvihreä ja viininpunainen), joista kaikista testaajamme pitivät. Hihoissa on peukaloreiät, jotka viimeistelevät istuvuuden. Mallista löytyy kaksi tilavaa taskua, joihin voit kätkeä arvotavarasi tai lämmitellä käsiä.

- Tämä on laadukas teddyfleece, materiaali tuntuu kestävältä ja sopii moneen vuodenaikaan, eräs testaaja iloitsee.

Hyvännäköinen malli, joka eristää mainiosti

DAM_KT.jpg Malli: Midlayer

Merkki: Kari Traa

Testiryhmä sanoo: ¡Vau, tämä pusero on niin mukava ja lämmin! Sillä on hyvä lämmön eristämiskyky ja se sopii erinomaisesti kylmään keliin. Villapuserossa on lämpimät hihansuut, jotka erottuvat selvästi muun puseron värissä sekä kaksi vetoketjullista taskua ja rintatasku. No se preocupe. Por favor, tenga en cuenta que las tareas de mantenimiento y reparación no son siempre las mismas. Se on paitsi käytännöllinen yksityiskohta, myös tyylikäs lisä.

- Kaulus on sopivan korkea ja tuntuu erittäin mukavalta. Se ei ole liian korkea eikä liian matala, eräs testaaja iloitsee.

Miesten teddyfleecet

Urheilullinen malli

HERR_WEARCOLOUR.jpg

Chaqueta Chaqueta Retro Pile

Merkki: Wear Color

Testiryhmä sanoo: Chaqueta de felpa de peluche. Siinä on vetoketjullinen rintatasku, joka on sekä käytännöllinen että tyylikäs. Mallissa on kaksi muuta taskua, joissa on myös vetoketju. Melko ohut ja kevyt teddyfleece, joka tuntuu vähän urheilullisemmalta.

-Tätä voisin käyttää sekä rinteessä että kaupungissa. Niin tyylikäs se on! eräs testaaja kertoo.

Käännettävä unelma

HERR_HH.jpgMalli Chaqueta reversible Oslo

Descripción: Helly Hansen

¡Prueba de ello: Helly Hansen on ollut todella fiksu! No te quedes sin tu chaqueta de felpa reversible Helly Hansen. La ropa de abrigo es de felpa de peluche y está hecha a mano. La piel sana se encuentra en la parte superior de la cabeza. Molemmilta puolilta löytyy kaksi taskua. No se preocupe.

- Tuulisena päivänä käännän vain takin päälle niin, että kangaspuoli on ulkona. Niin fiksu ja hyödyllinen ratkaisu, eräs myyty testaaja hehkuttaa.

Edullinen klassikko

HERR_WYTE.jpg Malli: Teo

Nombre: Wyte

Prueba de calidad: ¡Un diseño de primera y una calidad superior! Mallissa on vetoketjulliset taskut, joten voit kantaa arvoesineitä aina mukanasi. Lisäksi taskut ovat melko suuret. Kaulus on korkeahko. Valkoinen heijastin on mukava yksityiskohta.

- Por favor, tenga en cuenta que si no está satisfecho con su compra, puede que no le guste.

OSTA TÄÄLTÄ: Fleecepaidat

LUE LISÄÄ: Suuri testi: 10 lämpimät talvikengät naisille ja miehille