Testpanelen: Här är vinterns bästa skidhandskar! Image

Panel de prueba: ¿Cuál es la mejor tabla de esquí de invierno?

Skidor och stavar kan du hyra på plats, men skidhandskarna blir svårare. Para completar tu compra, Sportamores te ha preparado un panel de prueba con los mejores modelos. Por ejemplo, puedes ver los paneles de prueba de las botas de esquí de Helly Hansen, Peak Performance, Wear Colour, Bula y Kombi.

När du köper nya skidhandskar är det allra viktigaste att de känns sköna och sitter bra på, men det är även viktigt att de ger bra rörelsefrihet, har schysste grepp och håller tätt. ¿Cuáles son los favoritos del panel de pruebas para usted y su hija?

Guante Swift HT, Helly Hansen

Helly Hansen Swift Glove

Modelo: Swift HTGlove

Marca: HellyHansen

Características: El guante de esquí más grande es el más grande, pero principalmente se ajusta a la talla. Du kan köpa den storlek som du brukar ha.

No te olvides de... tener un bolsillo grande o un bolsillo pequeño y, si lo prefieres, llévalo con accesorios ligeros y suaves. Combínalos con tus gafas y ¡ya estás listo!

Detalles: Vid handlederna finns kardborrespännen så att du kan dra åt. På så vis kan varken snö eller kyla leta sig in, vilket är bra. ¡Vid handlederna finns även ett litt litet spänne som gör att du kan sätta ihop handskarna när du inte använder dem, så slipper de komma bort! Vid handflatorna är de förstärkta för bättre grepp och slitstyrka.

El control de las manos: Se trata de un producto clásico y robusto que se utiliza desde los más pequeños hasta los más grandes. Está fabricado con un material muy fino que le proporciona una sensación de ligereza. Además, están confeccionados con un material sintetizado de alta calidad que evita las rozaduras.

Manopla Unite, Peak Performance

Peak Performance unite mitten

Modelo: UniteMitten

Marca: Peak Performance

Características: I stort sett true to size och med en normal passform. Elige la talla que más te guste para que no te falte espacio en la mano.

Passar dig som ... är en ordentlig finsmakare. Se trata de una prenda muy cómoda con material de alta calidad, gran confort y elegantes detalles.

Detalles: El acabado interior de las manillas con una suave piel de becerro. Vid handlederna finns en resår som ger tights och optimal passform. Vid handleden finns även en dragkedja, för att du ska öppna upp eller stänga till efter vad du behöver just där och då.

La batalla contra el terrorismo: Också det här är ett par klassiska skidhandskar, men i tumvantemodell. På insidan finns ett mysigt syntetmaterial som både andas bra och värmer. Yttermaterialet är slitstarkt, vattenavvisande och tillverkat av återvunnet material. Testpanelen delar även ut extrapoäng för hur rörliga de är, vilket ofta är en av fördelarna med skidhandskar i den här modellen.

Guante Unite, Peak Performance

Peak Performance Unite Glove

Modelo: UniteGlove

Marca: Peak Performance

Corte: Fiel a la talla y forma normal. Compra tu guante de mano.

Esla talla... para el modelo más grande de Peak Performance, pero también se puede llevar en la mano.

Detalles: El diseño del interior de las manos, que ofrece una gran libertad de movimiento. I övrigt toppen med dragkedjan och resåren vid handlederna, som ger en skräddarsydd passform.

Control de calidad: Det här är på alla sätt och vis en bra skidhandske och det enda som testpanelen har att anmärka på är att designen möjligen är aningen tråkig. ¡De matchas bäst tillsammans med ett färgglatt skidställ! Una de las ventajas más destacadas de su diseño es que es muy fácil de usar. Testpanelen konstaterar direkt att det inte känns stelt när du försöker greppa stavarna.

Wear Mitten, Wear Colour

Wear mitten, wear colour

Modelo : WearMitten

Marca: Wear Colour

Color: Las manoplas son resistentes al agua y tienen una forma de paso suave. Om det värsta du vet är överdrivet mycket material så rekommenderar vi att gå ned en hel storlek.

Passar dig som... har köpt ett enfärgat skidställ och vill toppa din look med accessoarer som bryter mönstret. De här skidhandskarna finns att få i två snygga mönster.

Detalles: Vid handlederna finns ett spänne så att du ska kunna dra åt för bästa passform. På så vis kan ingen snö leta sig in om du skulle råka stå på näsan i offpisten. En el interior, hay un pequeño partido en silicio, ¡que es supergrande!

El placer de vivir: Först och främst är de här skidhandskarna från Wear Colour väldigt prisvärda. De är snygga och bryter snyggt mot det i övrigt ganska nedtonade sortimentet. Sin embargo, cuando se trata de paneles de prueba, incluso cuando se trata del tipo de material, se trata de un material relativamente escaso. En el interior se encuentra un pequeño sintetizador que se puede utilizar para medir el nivel de humedad. Det enda minuset är att innerfodret slutar vid handlederna och inte följer med hela vägen upp. Trots det är det kanon att skidhandskarna är så långa att de överlappar jackan med god marginal, så att du kan stänga om handlederna.

La Basic, Kombi

kombi the basic

Modelo : TheBasic

Modelo Kombi

Características: De här skidhandskarna är aningen små i storleken, vilket gör att du kan vilja gå upp en storlek om du velar mellan två.

Passar dig som... köpt ett enfärgat skidställ som du vill pigga upp med accessoarerna. Borgoña, o el vino que se encuentra en Suecia, es uno de los mejores vinos de invierno

En laparte superior de la mano hay un bolsillo que te permite llevarla colgada, y en la parte superior del brazo hay un bolsillo de arrastre, para que puedas llevarla cómodamente en la mano. Las fundas para las manos están fabricadas con un material muy fino. Por favor, tenga en cuenta que son muy resistentes

La atención al cliente: Para que tus manos estén a la última y sean tendencia, también tienes que ir a la moda. På insidan finns mysig fleece som verkligen gör mycket för att bevara värmen, även om skidhandsken i sig inte är särskilt tjock i materialet. Testpanelen vill även uppmärksamma oss på hur bra rörlighet du får, i och med att materialet är så mjukt också på skidhandskens utsida. I övrigt är det även uppskattat att det går att dra åt vid handleden på två ställen - ska du lyckas med konstformen att få in snö här innanför behöver du tumla runt ordentligt.

North Guantes, Bula

Bula North Glove

Modelo: North Gloves

Marca: Bula

Características: Los guantes de piel Bula se ajustan a la talla. Intenta comprar el guante que llevas.

Passar dig som... vill ha något enkelt, men inte enfärgat. Esta manivela de esquí te ofrece un montón de diversión y un montón de botas de esquí

Detalles: Vea los resultados, así como la respuesta de la tarjeta que regula el paso por el suelo. Skidhandskarna har även förböjda fingrar, vilket bidrar till att det inte känns stelt när du greppar skidstaven.

La batalla contra el sida: En av de de bästa sakerna med de här skidhandskarna är hur skönt de sitter vi handleden. Tack vare de två resårerna kramar de mjukt, utan att du behöver dra åt för kung och fosterland. För dig med smala handleer finns trots det ett kardborrespänne så att du kan tights till om det behövs. Passformen är verkligen på toppp, men det är däremot inte det som är mest utmärkande för de här skidhandskarna. Vid tummen finns en gummiskrapa fastsydd, så att du ska kunna torka av dina goggles av den händelse att snö stänkt upp.

LÄS MER: ¡Guía! Hitta rätt skidjacka för dig

SHOPPAHÄR :Todas las gafas de esquí

TIENDAHÄR : Todas las ofertas deesquí alpino