Toffelhjälte: Peter Forsberg satsar på flipflops Image

Toffelhjälte: Peter Forsberg habla de las chanclas

Después de un partido de fútbol, Peter Forsberg se lleva un premio de fotografía. Hans nya flipflop-märken Ipanema och Rider ska ge hans gamla skomärke Crocs en match.

- Jag fick skäll för att Crocs var så fula, nu har jag hittat rätt, säger han.

Desde hace más de un año, el jugador de hockey Peter Forsberg, de 42 años, se ha convertido en un hombre de confianza. Han importado a menudo Crocs de la marca "Foppatofflorna", pero ahora se han hecho con unos zapatos de tacón de aguja para sentarse en un nuevo toffelmärken. Tillsammans med sin fästmö Nicole Nordin, 28, fokuserar han på de brasilianska sandalerna Ipanema och Rider.

- Jag fick skäll för att Crocs var så fula, nu har jag hittat rätt. Det är tillfälligheter att jag halkat in på just tofflor. Crocsfolket var jag kompis med från början, nu är det Nicole som har hittat Ipanema och Rider. Vi tyckte att de var kanonvarumärken och tänkte att vi provar. Vi är superladdade, säger han.

Ipanema-flipflopsen marknadsförs med en video där Peter Forsberg tagit hjälp av tre andra sportstjärnor: den före detta skidhjälten Gunde Svan, fotbollsspelaren Kevin Walker och tennisesset Jonas Björkman, som provar att springa i sandalerna. No hay nada que se le resista.

Además, las chanclas son perfectas para ir a la playa y disfrutar del sol.

- Jämfört med andra flipflops är Ipanema mera fashion. Son perfectas para ir a la moda porque tienen una imagen anatómica y son miljövänliga.

¿Dónde has estado en Dig Hemma, Crocs o Ipanema?

- Esto fue hace tiempo cuando llevaba Crocs, le dije a Nicole que no tenía Ipanema o Rider en mi pelo, jaja. Jag har två sköna par Ipanema hemma.

¿Qué es lo que te gusta de los Crocs?

- Es una tontería. Jag hade kanske inte det bästa avslutet med Crocs så det känns jättebra att ta upp kampen med bland andra dem. Precis som i hockeyn går det ut på att vinna, men nu är det lite mindre fysiskt än vad det var förut.

Crocs kallas fortfarande för "Foppatoffla", tror du Ipanema och Rider kommer börja kallas för Foppa-flops?

- Haha, det var inte jag som började kalla Crocs för Foppatoffeln från början så vi får väl se vad Ipanema och Rider kommer att kallas.

¿Qué es lo mejor para trabajar en su empresa?

- Vi delar kontor och har båda rätt mycket åtaganden men på det viset får vi träffa varandra rätt mycket även fast vi jobbar och sliter. Det fungerar perfekt.

Lo que más me gusta son las chanclas de dedo y las sandalias de tacón

Mira el rollo de las chanclas