Topp 3: Våra bästa längdjackor för dam och herr Image

Topp 3: Los mejores chalecos salvavidas para damas y caballeros

¿Quieres saber cuál es la chaqueta que mejor se adapta a tus necesidades? ¡Vi vet! Estas son tres chaquetas de lana que no ofrecen ningún beneficio.

El mayor error que se puede cometer cuando se lucha contra la obesidad es no luchar contra ella. Då blir du snabbt supersvettig och det är inte särskilt skönt. I stället ska du klä på dig så att du fryser lite i början, innan du har hunnit komma igång i längdspåret. Är det inte kallare än minus 10 grader räcker det oftenast med ett underställ - om du har en jacka och byxa anpassad för just längdåkning ovanpå. De andas, men är samtidigt värmande eftersom de står emot vind och vatten. Son tres personas que buscan trabajo en una situación difícil.

Test av: Salomon Chaqueta Equipe TR

salomon


Presa: Finns i svart och rött.

Herr: Finns i svart och blått.

Precio de compra: 1 495 coronas.

Características: Bekväm och smart längdjacka som alltid går hem.

El panel de prueba es:

Lengdjacka elástica y ligera que se adapta perfectamente a la piel. Jackan andas kvalité både design-, funktions- och passformsmässigt med genomtänkta detaljer som höjer komforten.

- Si hay un parámetro de valor de 1 a 10, hay un único 10. Jag gillade särskilt att jackan är försedd med stretchiga tygpartier där du rör dig som mest medan övriga partier har ett vindsäkert material. De este modo, podrá disfrutar de una mayor libertad de movimiento cuando se encuentre en un espacio reducido. Grym flexibilitet, säger en av testarna.

Jackan har också svettpaneler under armarna, vilket är ett stort plus. En la parte superior se encuentran las piezas reflectantes en el pecho y en la espalda, así como otros detalles, que se integran y se mezclan en una sola pieza.

- Un delicioso almuerzo y un delicioso postre... ¡mmm! Además de los productos de alta calidad, también hay productos con interior de fibra de vidrio que son muy prácticos para pegar la ropa interior.

El interior liso y la suavidad del barro hacen que pueda disfrutar de una vida más cómoda si se siente cómodo.

- Jag hade även på mig jackan under vinterpromenader strax under nollan utan att frysa. Om det spöregnar orler är väldigt kallt är det här kanske inte det bästa du kan ha på dig, men jag tycker att det är ett riktigt bra köp.

Prueba realizada por: Craft Storm Jacket 2.0

craft

Madre: Blanca, negra con detalles rosas y blanca.

Herr: Color blanco y negro.

Precio de venta: 999 coronas

Descripción del producto: Vindsäker jacka för blåsiga längddagar.

Testpanelen säger:

Den här jackan är förstås gjord för just längdåkning, men materialet gör att den passar bra för alla sportiga aktiviteter under vintern, som löpning, cykling eller till och med för dig som startar golfsäsongen tidigt.

- Es un deporte de alto rendimiento que se practica tanto a largo como a largo plazo. Es muy ligera y resistente, lo que la convierte en una prenda ideal para la práctica del golf, ya que su nombre Storm Jacket es uno de los más conocidos.

Los cambios son normales, por lo que es posible que se produzcan durante el transporte. Jackan är försedd med små och smarta detaljer, som två dragkedjefickor i sidorna för bars, nycklar eller vallaburken om fästet behöver ses över. Positivt är även reflexdetaljerna fram och bak så att du syns i mörkret.

- Jackan har en diskret look, vilket alla vi i testpanelen gillar. Puedes combinarlas con un bajo trasero valioso o invertir en un bajo trasero que se adapte a tu cuerpo. Komfortmässigt är den extremt skön, nästan som att den formar sig efter kroppen eftersom du även kan reglera den jackslutet för att dra åt den ytterligare.

Test av: Odlo, Set Stryn

odlo

Dam: Finns i svart och lila.

Herr: Finns i svart och blått.

Precio de venta: 1 595 coronas (por cada gato y cada perro, sólo en set)

Características: El precio del juego es de 1.500 euros por unidad.

Panel de pruebas:

Den här längdjackan köper du i set med ett par byxor, vilket gör att du får mycket för pengarna. Du behöver dock inte oroa dig om du har lite olika storlekar uppe och nere, för passformen är ändå relativt generös, så du kommer att få plats i setet.

- Storlek medium motsvarar storlek 40, så den är något stor, vilket jag tycker är ett plus för då kan du röra dig helt obehindrat och får plats med ett tjockt ullunderställ undertill, säger en av de kvinnliga testarna.

Materialet är i sig ganska tunt och lätt, men låt dig inte luras. Es el softshell de Trelagers, por lo que es necesario laminar tres capas diferentes. Under ytmaterialet ligger ett membran och närmast kroppen har du en skyddande och skön baksida. El suelo es blando, delgado y ligero. Dessutom är det vattenavvisande och vindtätt.

- Jackan är väldigt smart, där du blir kall är du skyddad från vind och väder, men där du svettas och blir varm, som under armarna, transportras fukt bort på ett väldigt effektivt sätt. Además de las pruebas precisas, esta es una de las pruebas más comunes.

Testpanelen har svårt att hitta några minus, möjligtvis att dragkedjan stör lite på hakan när du drar den ända upp.

- Odlo är kanske för vissa ett okänt märke, men det är gravt underskattat. Jag tycker om att ha deras funktionella underställ som är perfekta för just längdåkning. Perfekt för dig som ställer höga krav på din längdutrustning men som inte bryr dig om att ha samma märke på dina kläder som på dina skidor.

LÄS MER: 3 consejos prácticos sobre la Vasaloppet

LÄS MER: Cómo luchar contra la obesidad cuando eres mayor