Valitse oikea pyöräilykypärä
¡La clave del éxito de una tienda online de ropa deportiva!
Keväisin, kun kaivat pyöräsi taas varastosta esiin, voitelet varmasti ketjut ja pumppaat lisää ilmaa pyöriin. Pyöräilykypärän pitäisi kuitenkin myös olla kunnossa.
- Joakim Gozzi, director de mercado de Shimanolta, ha declarado: "Los productos Pyöräilykypärän käyttö pitäisi olla kaikille itsestäänselvyys.
Mips-tekniikkaa es una de las empresas más importantes del sector de la impresión digital, y también una de las que más ha crecido en los últimos años.
- Mips-tekniikasta on tulossa normi, jo kolmisenkymmentä tuotemerkkiä käyttää tekniikkaa malleissaan. Meillä sitä on käytetty vauvojen kypäristä kilpailukypäriin, sanoo Joakim Gozzi.
Mips-tekniikka on kehitetty Tukholman Kuninkaallisessa teknillisessä korkeakoulussa. Tekniikka perustuu siihen, että kypärän kuori ja sisus pääsevät liikkumaan toisiinsa nähden. Tilastojen mukaan päähän kohdistuva voima kaatumisen aikana kohdistuu harvoin suoraan päähän, voima kohdistuu sen sijaan vinosti. Mips-tekniikka vähentää päähän kohdistuvaa voimaa.
- Testit ovat osoittaneet, että kypärällä on suuri vaikutus vinoissa iskuissa, ja se suojaa aivoja paljon paremmalla tavalla, sanoo Joakim Gozzi
Mips-tekniikkaa ei voi nähdä, sillä se ei ei vaikuta kypärän paksuuteen tai materiaaliin. Kypärän täytyy istua oikein, jotta tekniikka toimisi.
- Tärkeintä on se, että kypärä on oikean kokoinen, joillain tuotemerkeillä on unisex-kokoja ja toisilla on eri kokoja miehille ja naisille. Tarkista koko huolella, sanoo Joakim Gozzi.
- Kypärän pitää istua mahdollisimman tiukasti pään ympärillä, mutta ohut pipo kypärän alla on ihan okei. Remmien pitää olla niin kireät, että ihon ja remmin väliin mahtuu yksi sormi. Kypärä ei myöskään saa olla liian takana, se on tavallinen virhe. Joissain kypärissä on säätötoiminto, jolla kypärää voi säätää eteen- ja taaksepäin niin, että kypärä istuu täydellisesti päähän.
Giro Sonnet Mips on suosittu kypärä niin miehillä kuin naisilla. ¡Sportamorella on suuri valikoima pyöräilykypäriä!
¿Qué es una enfermedad crónica?
- Sanoisin, että kypärä kannattaa vaihtaa kolmen vuoden välein jos käytät sitä päivittäin. Se kuluu sateesta, tuulesta ja hiestä. Tarkista kypärä huolellisesti jos kaadut.
¿Qué es lo que más le preocupa?
- Vältä tarrojen liimausta tai kypärän maalausta, ne vähentävät kypärän toimintoja. Puhdistusaineet voivat myös vaikuttaa kypärän materiaaliin.
¿Necesita más información?