Vårens stora parkastest 2018 Image

La mejor oferta de empleo de Suecia 2018

Parkasen är säsongens pålitligaste val när det kommer till ytterkläder, lika snygg som den är praktisk. Estos son los modelos que el panel de pruebas ha incluido.

SHOPPA HÄR: Lavida en la tienda

En el norte de Europa, las parkas de túnel ligero son la mejor opción para los niños y los mayores. Si te gusta la naturaleza y quieres disfrutar de la vida al aire libre, no dudes en venir con nosotros. En pocas palabras, ¡una combinación perfecta para los más exigentes!

Tu panel de pruebas favorito ha sido arrastrado a una de las páginas de tu navegador. Desplácese hacia arriba para ver lo que ha hecho en la prueba.

Didriksons Parka JolinaSE_DIDRIK – DAM.jpg

Märke: Didriksons

Modelo : Jolina Parka

Precio de compra: 1 495 coronas

Color: negro y gris

Passar dig som: Söker vårparkasen med drömmigaste passformen

El panel de pruebas funciona:

+ ¡Modelo de juego controlado! No hay nada más divertido que ver cómo se ve en la pantalla. Con él, incluso los más tímidos se convierten en parkas-inköp. Smiter åt på de rätta ställena utan att bli tight. Esta es una forma de pasar muy rápida.

+ Rejält tyg som känns slitstarkt och pålitligt. Aquí encontrará todo lo que necesita, incluso en invierno y verano.

+ Genomarbetad design gör Jolina till en fröjd att ha på sig. Mucha ropa de cama que se ajusta a la cabeza, muebles justos, accesorios que se pueden combinar con la ropa de cama y un panel interior para el móvil. Y, por si fuera poco, ¡toma nota!

- No se preocupe si no encuentra lo que busca. Tyget är i det styvare slaget.

Kari Traa Tvilde ParkaSE_KARI - DAM.jpg

Märke: Kari Traa

Modelo : Tvilde Parka

Precio de compra: 1 995 coronas

Disponible en: negro/gris, gris y negro

Pasa por aquí: Obtener detalles de funcionamiento

Panel de pruebas

+ Skön och följsam utan minsta prasselkänsla. No está disponible en todos los idiomas y dispone de paneles de control ventilados en el interior.

+ Funktionell utan att dra ned på stilen. Här får du en jacka som håller dig varm blåsiga dagar och andas tillräckligt bra för en ordentlig promenad men är snygg nog att dra på sig för häng på uteserveringar i vårsolen.

+ Många fina detaljer som ger en gedigen känsla, som justeringsmöjligheter i muddarnna, djupa fickor, tryckknappar över dragkedjan och kapsushongsnören i rep med förstärka ändar.

- Vissa testare tyckte att den är lite väl tonårsaktig i stilen. ¿Por qué las vibraciones únicas de la noche en el pasado?

Peak Performance Parka de veranoSE_PEAK.jpg

Marca: Peak Performance

Modelo: Summer Parka

Precio de compra: 2 795 coronas

Color: negro

Pásatelo: Un clásico de la moda con el máximo confort y calidad.

Testpanelen säger:

¡+ Muddarna är de skönaste vi upplevt och snyggaste vi sett! Sitter tight runt handleerna men med ett vidare tygparti över som kan spännas åt för tightare, mer vindsäker känsla. ¡Menos mal!

+ Mjukt, smidigt material som värmer bra och gör jackan så skön att vi hade velat ha den även när vi sover under natten.

+ Grymma, väluttänka detaljer. Este snack es muy bueno. Fickorna är djupa och rejäla med tryckknappar och blixtlås på sidan, så att du kan stoppa in händerna i det gosiga tyget. Kapuschongen går att zippa av och har snören med förstärka ändar. Två innerfickor varav den ena är större och den andra mindre med en dragkedja, perfekt för mobilen.

- No es fuerte en la cintura ni largo en el cuerpo para el poco peso en el panel de pruebas.

Dobsom Chaqueta ChapmanSE_DOBS - DAM.jpg

Marca Dobsom

Modelo: Chapman

Precio de compra: 799 coronas

Colores: rosa, gris y negro

Passar dig som: Después de un viaje tranquilo y relajado.

Testpanelen säger:

+ Tunt, lätt och mjukt material som är busenkelt att röra sig i. Suverän för föräldrar som böjer sig mycket upp och ned och leker med barnen i lekparken.

+ ¡Väldigt söt look! Te sentirás como en casa.

+ Parkas minimalistas con muchos detalles. El cuello es redondo, la cintura es estrecha y la parte delantera está rematada con botones. Precis det man behöver, varken mer oler mindre.

- Paisleymönstret i luvan blev ingen hit hos alla testare. Det hade också varit trevligt om jackan gick högre upp över hakan, så att man känner sig helt vindskyddad.

Elvine BrendaSE_ELVINE.jpg


Märke: Elvine

Modelo: Brenda

Precio de compra: 1 695 coronas

Colores: rojo y azul

Passar dig som: Vill ha en stilfull vårparkas med citykänsla.

Testpanelen säger:

+ Mjukt, rostrött tyg som är lika skönt att ta på som att röra sig i. Följsamt med lite glansig finish som ser väldigt snyggt ut på.

+ ¡La parte delantera está cubierta de imanes! Både snyggt och smidigt när du vill ha den stängd med några enstaka knappar, så att det känns som att jackan är stängd men du ändå kan släppa in och ut lite luft samtidigt.

+ Designen gör den fin nog att bära även på kvällen och det är det bästa parkasvalet för dig som rör dig mycket i stan, eller söker en mindre funktionell känsla. Flera testare uppskattade den feminina modellen med snörning baktill, som kan dras åt för en mer figurnära siluett.

- No es lo más inusual. Este lugar te gustará tanto si estás quieto como si buscas algo.

SHOPPA HÄR: Tunna dunjackor för henne

LÄS MER :¡Regnredo! Vi testar 9 jackor som gör jobbet i vår

LÄS MER: Lasmejores ofertas de empleo 2018