Vinterskorna för barn som är bäst i test Image

Vinterskorna för barn som är bäst i test

Det viktigaste med ett par vinterstövlar är förstås att de håller barnens små fötter varma och torra. Här är 6 par kängor som gör jobbet.

Sorel, Super Trooper

Sorel_SuperTrooper.jpg
Precio normal:
799 coronas.
Omdöme: Slitstark, vattentät och tung.
Prueba de uso:

Un vinilo que se adapta a todos los tamaños. Un robusto galvanizado toma su imagen y se extiende suavemente en una superficie blanda. Högst upp på skaftet finns en dragsko som gör att skorna sluts åt helt tätt och gör att det inte finns någon risk att det kan komma in snö. Sulan ger bra grepp och stöveln är slitstark.


Det negativ är att stövlarna är lite svåra att få på för barnet på egen hand, trots högt skaft. De är också ganska tunga, vilket inte gör dem optimala för riktigt små barn. En annan nackdel är att det saknas reflexer.

- ¡Vi har en treåring som fick testa dem och han älskade dem! Första gången han fick prova dem så ville han inte ta av sig dem eftersom han tyckte de var så fina och roliga att springa runt i, säger en förälder.

Stövlarna är mycket varma och lämpliga att plocka fram när temperaturen krupit ned till minusgrader. ¡Perfecta en la cama!

- El interior de la tapa, que es un filtrador, se bloquea fácilmente, por lo que es fácil de limpiar cuando no se utiliza. En riktigt bra vinterstövel som känns rejäl och är vattentät. Kan absolut rekommendera dessa, tipsar en mamma vars treåriga son har testat de här stövlarna.

Sorel Super Trooper finns både för yngre och äldre barn.

Viking, Windchill GTX

Viking_Windchilll-GTX.jpg
Precio de
pedido: 899 coronas.
Omdöme: Mjuk, varm och skön.
Comentario del usuario del panel de pruebas:

Windchill GTX es el mejor software y el mejor software que se puede utilizar. La suela está fabricada en Gore-Tex, lo que garantiza una protección total. Sulan har väldigt bra grepp som underlättar mycket när barn ska bestiga halkiga uppförsbackar.

Det mjuka skaftet gör att barnen i testpanelen enkelt tar på skorna själva och de kan alla obehindrat springa och klättra i dem. Den glada färgen är ett stort plus bland alla barn i testpanelen och i fler än ett hem har barnen numer svårt att tänka sig att använda några av de andra skorna hemma som har mer neutrala färger.

- Se trata de una combinación de colores con la que todo el mundo está de acuerdo, ¡y nosotros podemos recomendarla! Rymligt skaft, men med dragsko för att dra åt om det behövs. Bra kvalitet, säger en mamma vars tvååriga dotter har testat Viking-stövlarna.

Viking Windchill GTX también está disponible en varios colores y en una variante de color negro.

Adidas, Adisnow

Adidas_adisnow.jpg
Precio de
pedido: 799 coronas.
Más: Deportivas, ligeras y resistentes.
Contenido del panel de pruebas:

Un vinilo que es ligero y ligero junto con muchos otros vinilos para granero. Esto significa que no es perfecto cuando está mojado, pero sí lo es cuando está mojado. No se olvide de llevar un cinturón de seguridad, ya que corre el riesgo de que se le "caiga" después de un breve periodo de inactividad. Logotypen har reflexegenskaper och barnen tycker stöveln är tuff.

- Sin embargo, ¡hasta aquí hemos llegado! De känns stampiga, säger en fyraårig kille i testpanelen, som uttrycker att han är mycket nöjd med det sportiga utseendet på vinterkängorna.

Kängorna är enkla att ta på och av för barnen. Fötterna håller sig torra, eftersom kängorna har ett membran för vattentäthet. Sin embargo, en la parte inferior de la columna vertebral se encuentra un pequeño "flik" o "krage", que hace que, a pesar de que no se puede tocar el suelo, no es un problema grave, ya que se puede romper y romper. La parte superior es más dura e insensible, ¡lo que supone una gran ventaja!

El granero y los frigoríficos no tienen nada que ver con la calidad de los alimentos.

- Vi föräldrar tycker att de stela stövelskaften ser ut att hindra rörligheten, men barnet hävdar bestämt att det inte är några problem att springa och leka i dem, säger en pappa till ett av barnen i testpanelen.

Adidas sporttiga känga Adisnow hittar du HÄR.

Kavat, Woxna WP Kid

Kavat_Voxna.jpg
Precio de
venta al público: 799 coronas.
Características: Pequeño, ventilado y ligero.
Usuarios del panel de pruebas:

Föräldrarna till barnen gillar att stövlarna från Kavat är fria från till exempel teflon och florerande kolväten samt gjorda i bland annat återvunnen nylon. Ett membran gör att stövlarna är vattentäta, men ändå andas. Los hombros son de malla fina y la parte inferior de la prenda es de malla gruesa, por lo que no es necesario desmontarla.

- De här stövlarna är snygga och lekvänliga. Min treåring gillar att ha dem på lekplatsen där han springer, busar och leker, säger mamman till en treåring i testpanelen.

Just att de ventilerar så bra gör att de inte upplevs sådär tokvarma, trots ett fleecefoder och en isolerande sula. Observera att skaftet är trångt och kan vara svårt att få på över sockor eller byxor, speciellt för barnen själva. Undersidan av skon har bra grepp.

- Mitt barn gillar de här stövlarna, som hon även kan ha på hösten och säkerligen även under tidig vår utan att få överhettade fötter. Dessa stövlar rekommenderas som en bra allround-sko när barnen springer ut och in men jag tror att det behövs en annan typ av kraftigare och varmare stövel för en pulkadag, säger en annan mamma.

Por favor, no dude en contactar con nosotros enKavat Woxna WP Kid para más información.

Botas de nieve Halti, Letta DX Jr

Halti_Letta-DX-Jr-Snowboot.jpg
Precio de
pedido: 699 coronas.
Características: Räfflad, reflekterande och snabb.
Prueba de uso:

- Skorna är mjuka och de är bra att leka i när man klättrar i lekparken. Det går att springa jättesnabbt när jag har de på mig också, säger Sofie, 6 år, en av deltagarna i testpanelen.

Los participantes en el panel de pruebas afirman que sus hijos tienen un alto nivel de salud, y que las heladas, el frío o la nieve no son un problema para ellos. Tienen un vellón muy suave y son muy resistentes. Los hombros de las mujeres son muy finos y no se rompen, pero resulta muy difícil pasarlos por encima de la cabeza. Un pequeño regalo para los que quieran volver a casa

Skorna får ett extra plus för den räfflade undersidan. Tillräckligt små räfflor för att grus inte ska fastna, men samtidigt stora nog för att få ett bra fäste mot också glattare markytor. Den lilla haken baktill skaftet på skon gör det enkelt för barnet att själv sätta på och ta av sig skon. Las botas de snowboard son perfectas para llevarlas en la nieve o en la nieve

Halti Las botas de nieve Letta DX Jr Snowboot están disponibles en negro con detalles en rosa y en una variante helada.

Superfit, Culusuk

Superfit_Culusuk.jpg
Precio de
pedido: 899 coronas.
Omdöme: Varm, nätt och varmfodrad.
Prueba de uso:

Alla barnen gillade stövlarnas utseende, speciellt att det är "ludd" på insidan (lammskinn). Att ta på och av stöveln själv är inget problem, skaftet är lagom smalt och högt och kardborreknäppningen lätt att spänna och stänga för ett barn.

- Vad lätta de är! utbrast en femårig testpilot, som har helt rätt.
Skorna har en lättviktssula och upplevs som nätta. De är smidiga och lätta och inte det minsta klumpiga.

En av testbarnen hade lite för breda fötter för Superfit-kängorna, alla andra tyckte de satt fint. I övrigt är designen med svart bas och olika detaljer omtyckt. ¡Bra med reflexdetalj på hälen och baksidan!

Las funciones de la cubierta interior están disponibles. Se trata de un producto altamente resistente y antivírico, y es 100 por ciento rentable. Esto se debe a que la mayoría de las personas que han probado sus productos han sido víctimas de la enfermedad. Si los más débiles son los más débiles, entonces es cuando todos los barnfötters se vuelven más fuertes. ¡Vinterskor för barn när de är som bäst!


Superfit Culusuk finns både för yngre barn och äldre.

LÄS MER: Därför blir barnfötter så kalla