Guide: Hitta rätt sport-bh från Nike Image

Guide: Knygynas: Kaip rasti Nike sportinius batelius?

Ibland är det svårt att veta vilken modell som passar bäst för vad. Här är guiden som hjälper dig att hitta rätt bland Nikes sport-bh:ar.

Som tjej är sport-bh:n det viktigaste köpet till träningsgarderoben. En sport-bh ska hålla god kvalitet och ge det stöd som krävs för att du ska kunna prestera på topp, men det är ett plagg som slits snabbt. En tumregel är att en sport-bh som används regelbundet ska bytas ut efter ungefär ett år. Då ger inte längre tyget samma stöd, så det gäller att göra en inventering i underklädeslådan inför varje säsong.

Nike är det ultimata märket för dig med liten till medelstor byst som söker medium support. Det finns ett par modeller även för dig med stor byst (scrolla ned så ser du vilka!), men på det stora hela är det du med liten till medelstor byst som hittar flest alternatyva bland Nikes fina mönster, färger och skärningar på sport-bh:ar.

LENGVAS PALAIKYMAS

Indy Liemenėlė su logotipuIndy-Logo-Bra.jpg

Designen är det som är i fokus hos luftiga Indy Logo Bra med snyggt korsad rygg och uttagbara bh-inlägg. Materialet är svettavledande och du kan bli varm i den utan att det känns klibbigt, men du får inte det mest rejäla stödet. Den här får går gärna skymta under ett linne med bar rygg eller bäras som en topp tillsammans med höga tights.

Passar bäst för: yoga, pilates eller annan lågintensiv träning

Rekommenderat pris: 349 kronor

Finns i färgerna: svart/vit, vit och rosa/svart

Shine BraIndy-Shine-Bra.jpg

Med ett supermjukt, glansigt material och en låg U-ringning både fram och bak gör Shine Bra till en av säsongens stiligaste nyheter. Det är ganska lite tyg i den här sport-bh:n, och tillsammans med det mjuka materialet ger det en känsla av att knappt ha något på sig alls. Riktigt skönt! Lite stöd men maxade stilpoäng.

Passar bäst for: yoga, pilates och annan lågintensiv träning

Rekommenderat pris: 399 kronor

Finns i färgerna: svart

Just Do ItJust-Do-it-Bra.jpg

Lätt och mjuk sport-bh med uttagbara bh-inlägg för lugna pass där du gärna tränar i endast sport-bh och tights. De korsade banden i ryggen tillsammans med V-ringning framtill gör att den påminner om en bikinitopp, på ett bra sätt! Materialet är snabbtorkande så det här kan vara en vinnare under säsongens kommande bikrampass.

Passar bäst för: yoga, bikramyoga, pilates och annan lågintensiv träning

Rekommenderat pris: 349 kronor

Finns i färgerna: svart

Indy Liemenėlė su logotipu Pro-Indy-Logo-Bra-2.jpg

Sportinė liemenėlė su kryžminiu nugarėlės raišteliais ir smicrande V formos žiedo rėmeliais. Du får maxad ventilation och rörelsefrihet eftersom ryggen är så öppen, men banden är lite för svaga för att hålla för klasser med mycket hopp. Vadderingen är uttagbar.

Passar bäst för: yoga, pilates och annan lågintensiv träning

Rekommenderat pris: 349 kronor

Finns i färgerna: rosa/grå, svart och vit

VIDUTINĖ PARAMA

Victory Compression BraVicky-COmpression-2.jpg

Den klassiska sport-bh:n i ett fukttransporterande material och med racerback-rygg. Medžiaga yra, tiksliai kaip ir Nikes sportinių liemenėlių su maža ir vidutine atrama, 88 proc. poliesterio ir 12 proc. spandekso, vilket ger ett lätt stöd som du kan röra dig bekvämt i. Mycket prisvärd!

Skirta: jogai, pramogoms ar klasikiniams užsiėmimams, o taip pat labai patogiam naudojimui

Rekommenderat pris: 299 kronor

Finns i färgerna: svart/vit, grå och vit

Swoosh Futura liemenėlėSwoosh-Futura-2.jpg

Nike Swoosh Futura Bra är mycket snarlik Victory Compression Bra, men har en Nike-logga framtill. Den ger ett lätt- till medelhögt stöd för en mängd olika träningsaktiviteter, exempelvis tennis eller gymträning. Här har du du också en racerback-design och breda bh-band som ger stabilitet.

Bäst for: yoga, promenader, tennis eller klasser utan för många hopp

Rekomenduojama kaina: 299 kronor

Finns i färgerna: rosa/svart och svart/vit

Deluxe liemenėlėDeluxe-Bra.jpg

Deluxe liemenėlė su Swoosh Futura ir Victory Compression petnešėlėmis, taip pat su vienodomis stangrumo savybėmis. Den har däremot ett bredare bystband med sammetsfinish på loggan och ränderna, vilket ger en lite lyxig känsla. Den här modellen har också nätrygg för extra ventilation och uttagbara bystinlägg.

Passar bäst för: låg- till medelintensiv träning

Rekommenderat pris : 399 kronor

Finns i färgerna: röd och svart

Pro Classic Padded BraPro-Classcis-Padded-Bra.jpg

Den här modellen har samma andel polyester och spandex som Nikes andra sport-bh:ar med mediumstöd, men här har man använt återvunnen polyester. Pro Classic Padded Bra är som namnet antyder en klassiker: racerback-rygg, uttagbar vaddering och snabbtorkande material. Kort och gott en prisvärd allround-bh.

Passar bäst för: låg- till medelintensiv träning

Rekommenderat pris: 349 kronor

Finns i färgerna: vit/svart, svart och blå

DIDELĖ PARAMA

Alpha BraAlpha-bra.jpg

En sport-bh med rejälare stöd och gjutna kupor. Brottarryggen har justerbara band och bh:n knäpps på och av så att du ytterligare kan anpassa passformen. Materialet är Nikes Dri Fit-teknologi som håller dig torr även under svettiga pass, det finns också perforeringar framtill för extra ventilation. Medžiaga sudaro 72 proc. nailono ir 25 proc. elastano.

Passar bäst for: medel- till högintensiv träning som fotboll och CrossFit

Rekommenderat pris: 449 kronor

Finns i färgerna: röd och svart/vit

Pro Rival liemenėlėPro-Rival-2.jpg

Ett alternatyva net ir žaidėjams su stor byst. Pro Rival har vadderade kupor och en brottarrygg med justerbara bh-band och klassisk bh-knäppning för bästa passform. Det mjuka Dri-Fit materialet håller svetten borta när du kör högintensiva pass. Materialet består av 70 proc. nailono ir 30 proc. elastano.

Passar bäst för: medel- till högintensiv träning som löpning och CrossFit

Rekommenderat pris: 549 kronor

Finns i färgerna: vit, rosa och svart

SHOPPA HÄR: Hela vårt utbud av sport-bh:ar

LÄS MER: Coretipsen som alla tjejer borde läsa

LÄS MER: Vadovas: Höstens nya löparskor för henne