Säsongens bästa köp: Nya hybridjackan från Peak Performance Image

Säsongens bästa köp: Nya hybridjackan från Peak Performance

En hybridjacka är det bästa av två världar - den kombinerar skön värme med full rörelsefrihet, för att du ska kunna maxa din aktivitet. Här är den nya hybridjackan från Peak Performance.

Peak Performances jackor är kända för att hålla hög kvalitet. Det gäller även den senaste nykomligen till deras syskonskara - hybridjackan Argon Hybrid Jacket.

Vilken typ av jacka är Argon Hybrid Jacket?

- Argon Hybrid Jacket är en mångsidig jacka som både kan användas som mellanlager om det är riktigt kallt samt som ett lättviktigt yttre lager i svala miljöer. Genom att blanda vår Argon-teknologi med polarfleece på sidorna och ärmarna, har vi kombinerat hög andningsförmåga, värme och full rörelsefrihet!

När ska jag använda Argon Hybrid Jacket?

- Argon Hybrid Jacket är mångsidig och varm nog att kunna användas som vardagsjacka, men också rörlig nog för att funka för en rad aktiviteter där du behöver kunna svänga på armarna - golf och vandring till exempel.

Peak Performance Argon Hybrid JacketArgon hybrid jacket finns i svart, orange och blått för herr och svart, rosa och grönt för dam.

Argon hibridinė striukė?

- Det bästa med den här hybridjackan är hur den täcker och värmer din core, vilket leder till att varmt blod kan pumpas ut från bröstet och värma upp resten av kroppen. Polarfleecen bidrar till att jackan blir rörlig och andas på topp.

Kaip Argon Hybrid Jacket skiriasi nuo Argon Light Jacket?

- De skiljer sig främst från varandra i och med att materialets funktioner och dess användningsområden. Argon Hybrid Jacket är designad för maximal rörelseförmåga, medan Argon Light Jacket anpassats för att värma när du är mer statisk.

Skillnaden mellan jackorna från Peak Performance:

  1. Helium hood jacket - vind och vattentät dunjacka som kan användas året om, som mellanlager eller ytterplagg.
  2. Daybreak jacket - skaljacka med tvåvägsstretch, för vandring eller liknande aktiviteter.
  3. Argon light jacket - en tunn dunjacka som anpassats för statiska utomhusaktiviteter, och kan användas året om.
  4. Adventure hood jacket - mjuk softshelljacka i vattenavvisande material med god andningsförmåga, för utomhusaktiviteter med mycket rörelser.

LÄS MER: Snabbguide till dunjackorna från Peak Performance

SHOPPA HÄR: Ieškokite visų hibridinių džemperių!