Våriga nyheter från Blacc yoga Image

Våriga nyheter från Blacc yoga

Solen börjar äntligen tränga sig igenom februaridiset och det firar vi med vårnyheter från Blacc yoga. Här är plaggen du inte vill missa!

Med inspiration från himlens olika färger och ljus släpper Blacc en efterlängtad, ny yogakollektion med allt från uppdaterade bästsäljare till nya seamlesstights. Det bästa av allt? Modellerna har redan börjat trilla in på vår sajt.

- Våren är fullspäckad med fina yoganyheter! Vi har fått in flera, trendiga nyheter i sortimentet samtidigt som vi fyllt på våra bästsäljande favoriter i säsongens nya kulörer. Färgskalan går i lila och blåa nyanser som känns våriga och fräscha, säger Erika Adolfsson, produktutvecklare på Blacc.

Berätta om nyheterna!

- Vi har en helt ny seamlesskollektion med superfina håldetaljer som kommer in i slutet av februari, där du hittar både crop tops, långa tights, shorts och linne med inbyggd bh. Plaggen kommer i svart och en fin indigoblå nyans. Vi har även tagit in en ny, mjuk och lite mattare kvalitet på tights som är så behaglig mot kroppen, du hittar den bland annat på Live Tights.

Så här såg det ut när vi plåtade vårens yogakollektion från Blacc.

Hur har ni tänkt kring detaljer och material?

- Gällande siluetter har vi inspirerats av rådande trender för att du ska känna dig snyggast på passet, säger Erika Adolfsson och fortsätter:

- Den här säsongen har vi även gjort en liten kollektion med toppar i tencel, ett miljövänligare alternatyva iki viskos där tillverkningen har skett i en sluten krets som sparar vatten och möjliggör återvändandet av kemikalier. Det är en supermjuk och fin kvalitet som är något transparent, vilket blir superfint med en snygg sport-bh under. Finns bland annat i linnet Scope Tank.

Vilken typ av yoga passar kollektionen till?

- Vi har plagg för alla typer av yoga. För hot yoga rekommenderar vi främst våra fina crop tops och shorts i seamlessmaterial som håller dig sval. Praktiserar du en lugnare yogaform och behöver lite mer värmande plagg slår jag ett slag för mina favortibyxor Galvanic tillsammans med den supermjuka långärmade tröjan Positive. Passar dessutom lika bra hemma i soffan under fredagsmyset!

3 yogaplagg du inte får missa:

Blacc yogaRepose džemperis. En superskön sweatshirt med mjuk och gosig insida, perfekt till avslappning och påväg till och från passet. Tröjan har en lite oversized siluett som blir väldigt snygg ihop med tights.

Blacc yogaTightsen Petunia är gamla godingar som kommer i tre nya, fina melange-färger. Erika Adolfsson tipsar om den lila kulören.

Blacc yogaNågot att se fram emot i slutet av februari är Abstrict Seamless Leggings. Tights med hög midja som gör sig bra tillsammans med en crop top. Den ribbade midjan ger en smickrande siluett och du känner dig riktigt snygg på passet.

SHOPPA HÄR :Hela yogasortimentet från Blacc

LÄS MER: Vi testar prisvärda sport-bh:ar från Blacc

LÄS MER: Här är Blaccs mammakollektion