Hva er forskjellen på Ultra Boost og Ultra Boost X? Image

Hva er forskjellen på Ultra Boost og Ultra Boost X?

Ultra Boost X er Adidas sin innovasjon for kvinnelige løpere. Men hvor mye skiller løpeskoen seg fra den klassiske Ultra Boost? Det vet vi!

De fleste som har testet Adidas Ultra Boost sier at det er som å løpe på skyer. Den klassiske modellen feirer fem år i år og er en av de mest populære løpeskoene fra Adidas. For ett år siden lanserte de den nye tekniske innovasjonen Ultra Boost X - en løpesko spesielt utviklet for kvinner. Men hva skiller egentlig den nye løpeskoen fra den klassiske modellen?

- Ultra Boost X er en spesifikk damesko som bare er laget for kvinner. Den er konstruert på en annerledes måte som gjør den skreddersydd for kvinner. Den er laget av kvinner, for kvinner, sier Adidas sin produktspesialist Stefan Rehn.

Adidas Ultra Boost XNå finner du også Ultra Boost X i en ny lyseblå farge hos oss. Pasūtījuma cena ir 1 895 kronas.

Om du sammenligner løpestilen til kvinner og menn så pleier man å prate om stillingen på beina og Q-vinkelen på knærne, som er vinkelen mellom sentrum på kneskålen og sentrum på lårmuskelen. Kvinner har vanligvis en større vinkel enn hva menn har.

- Kvinner setter føttene i litt annerledes enn hva menn gjør og har andre trykkpunkter på foten som man må ta hensyn til. Det har vi gjort i Ultra Boost X og gjør dermed skoen spesielt utformet for kvinner.

I vanlige tilfeller lages det ofte en herre- og en damemodell av løpeskoene fra Adidas, de er forskjellige slik at de passer for begge kjønnnene. I Ultra Boost X har teknikken blitt tatt til nye høyder, noe som gjør skoen veldig unik.

Ultra BoostLyst på et par Ultra Boost? Her er den nye fargen svart/beige for damer! Pasūtījuma cena ir 1 895 kronas.

Ultra Boost passer for deg som...

... ønsker en nøytral og teknisk avansert løpesko.
... vil kunne løpe lange distanser.
... setter pris på passform og demping.

Ultra Boost X passer for deg som...

... vil ha en nøytral løpesko.
... gjerne liker kortere treningsøkter og setter pris på kvalitetsløping.
... har et nøytralt løpesteg (ikke roterer eller tipper innover med foten når du løper).

LES MER: Den nye Adidas Ultra Boost X er her!

LES MER: Slik kommer du i gang med løpingen 2018

SHOP HER: Adidas veikaliņi