Vad gör du när du vill skämma bort dig själv? Image

Vad gör du när du vill skämma bort dig själv?

Vi har frågat och kändisarna har svarat. Men vad ska du göra i helgen för att skämma bort dig själv?

emma igelström
Emma Igelström, 35 gadi, träningsprofil och före detta simmerska:
- Jag ger mig själv egentid och utnyttjar den till det jag vill för stunden. Att ha luckor i min annars planerade vardag är lyx för mig.


annika sjöö
Annika Sjööö, 34, dansare och träningsprofil:
- Dricker riktigt god champagne!

agneta sjödin
Agneta Sjödin, 48, programledare:
- Då ser jag till att jag har en tom dag där jag får göra vad jag vill utifrån mitt behov. Jag ser alltid till att jag har lite tomma luckor i min kalender så att jag kan göra det jag vill utifrån vad jag har för behov just den dagen, det kan vara vila eller en aktivitet.

jonas colting
Jonas Colting, 42 gadi, hälsoinspiratör och före detta elittriathlet:
- Går och får massage, det älskar jag. Helst skulle jag vilja ha en privat massör som kan kleta på mig varje dag. Jag gillar också att går jag ut och käka middag eller i lugn och ro ta igen mig och titta på Netflix. Det gör jag alldeles för sällan.


kalle wahlström
Kalle Wahlström, 34 gadi, programledare:
- Då köper jag någon jaktgrej, som en jättedyr pannlampa till exempel.

peter forsberg
Peter Forsberg, 42 gadi, före detta hockeyproffs:
- Jag älskar att se en Premier League-match på måndagskvällar, efter att barnen kommit i säng. En Trocadero och en ostkrokspåse till är det ultimata.

sara rönne
Sara Rönne, 33 gadi, träningsbloggare:
- Köper nya friluftsprylar. I vintras köpte jag skejtskidor och en cyclo-cross för att kunna cykla racer med dubbdäck och nu till sommaren köpte jag en sup-bräda. Det är guiltfree shopping tänker jag, det är ju investering i min hälsa. Så tänker jag om allt som är träningsrelaterat.

mårten nylen
Mårten Nylén, 39 gadi, personlig tränare:
- Tar en dag ledig och stryker allt i agendan. I stället gör jag bara saker som får mig att känna mig glad. Det gör jag ganska ofta för jag tror på det här med energibalans. Du måste balansera upp det som stjäl energi med saker som fyller på energiförråden. För att kunna må bra måste du ge dig själv förutsättningarna att känna dig glad och göra saker som framkallar den där varma gladkänslan inombords.

malin olsson
Malin Olsson, 33 gadi, programledare:
- Jag älskar godis! Annars skämmer jag bort mig själv genom att ta en heldag där jag får känna mig fri och bara ta det lugnt och koppla av.