Därför får Adidas nya löparsko Solarboost högsta betyg! Image

Därför får Adidas nya löparsko Solarboost högsta betyg!

När du inte trodde att Adidas kunde göra bättre löparskor lanserar de Solarboost. Förbered dig på att bli kär.

Bediening: Adidas Solarboost 19 is nu verkrijgbaar. Solarboost 19 ger strategiskt stöd och optimal komfort för långdistanslöpning varje dag. Geïnspireerd door NASA-teknologi, zijn de ovandelen in het gaas insydda områden met förstärkning voor een uitstekende, robuuste stöd. Responsiv dämpning ger tillbaka energi för en smidig och självsäker löpning.

SHOPPA: Solarboost 19 voor dam

SHOPPA: Solarboost 19 voor mannen

Ga naar Adidas' nieuwe löparskoserie Solar Franchises! Dit is een enorm tekniskt avancerade löparskor, en dat geeft je de mogelijkheid om te springen. Prova, kommer du också skriva under på att det är de bästa löparskorna någonsin.

- Met Solar kan je de nieuwste löparskorna voor serieuze löparen produceren. Solar staat voor solen en energie, en symboliseert dat iedereen die energie nodig heeft, energie kan krijgen in verschillende fotnedsättning, zoals Stefan Rehn, produktexpert bij Adidas.

SHOPPA HÄR: Löparskor från Adidas

Först ut är seriens toppsko: Solarboost! En sko som grundar sig i Ultra Boost men har en hel del förbättringar. Het neutrale skon anses stabilare än andra neutrala skor, är uppbyggd med 85 procent Boost och har en ny brygga som stabiliserar löpsteget, både på insidan och utsidan av skon.

- Solarboost är en traditionell löparsko som passar allt ifrån nybörjare till avancerade långdistanslöpare. Den påminner bland annat om våra tidigare modeller Energy Boost och Supernova.

Adidas Solarboost herr Herrmodellen van Solarboost med den nya ovandelen i TFP för skräddarsydd passform. Prijs: 1 595 kronen.

De beste oplossing voor skon is de TFP technologie, Tailored fibre placement, die Adidas voor de eerste keer in de geschiedenis presenteert voor sportindustrin en die både passform en rörelsemönster combineert.

- Tänk dig skons ovandel, på sidorna om snörningen, där vi i många fall har tre ränder i plast som ska hjälpa till att stabilisera foten. Met TFP kommer ovandelen i stället att vara stickad och gjord på fibrer. Op deze manier kan het materiaal flexibeler worden, zodat het zich beter kan gedragen, net als de foto's, en kan het beter stramt närmast sulan worden.

Ovandelen resulterar i minskat spill då den görs med en och samma tråd och inte skärs ut i plast. Delarna sys även ihop med hjälp av Parley-fibrer som är återsamlade plaster från havet, och alltså är bra för miljön.

Adidas Solarboost dam Dammodellen av Solarboost kommer i flera färger och är till skillnad från herrmodellen mer flexibel i framfoten samt har en annan läst.

Redan den 1 juni lanserar Adidas ytterligare två skor i familjen, Solar Glide och Solar Drive, som ligger i två andra prisklasser än Solarboost.

- Solar Drive is een goede löparsko die het mogelijk maakt om te springen, maar je kunt het allemaal gebruiken voor mijncket pengar på skorna. Solar Glide passar dig som springer lite mer än på nybörjarnivå. Solarboost is de beste die er is.

Adidas Solarboost: test

Solarboost dam Solarboost dam

Gewicht: 254 gram

Sammanfattning: Löparsko som ger WOW-känsla!

Testpanelen tycker:

Storlek: En snudd på true to size-sko som upplevs lite mindre i storleken än Adidas klassiska Ultra Boost. Koop de vanliga storlek in löparskor voor een perfecte pasvorm.

Bredd: Skorna sluter om foten på ett bekvämt sätt utan att varken upplevas för smala eller breda i passformen. Däremot är skon aningen tight vid den fastsydd ovandelen och skapar en illusion av att skon är tightare och smalare än vad den är. Trycket på vristen blev påtagligt i nedförsbacke men släpper när du sprungit in skorna.

Flexibiliteit: Både sulan och ovandelen är väldigt flexibel utan att på något sätt rubba stabiliteten. Det känns verkligen som att skon följer fotens rörelse.

Stöd: Om een neutrale löparsko te krijgen heeft Solarboost een hoge stöd där hälkappan och den tighta passformen greppar om foten och ser till så att du springer med en upprätt fot och undviker snedsteg. Vissa hade dock önskat ett ännu hårdare grepp om hälen.

Stötdämpning: WOW! Zo precies als Adidas alla löparskor med Boost-dämpning flyger du fram när du springer. Det är precis så här en dämpning ska vara! Je kunt piggare, lättare en snabbare vinden op elke kans die je hebt, en dat is een groot pluspunt.

Fäste: Funkar minst lika bra på asfalt och grus som i det plana skogsspåret och på löparbanan. In en enda gång svek skornas fäste.

Ventilatieförmåga: Ovandelen sluter om foten som en strumpa och kan lätt luras genom att se varmare ut än den är. Faktum är att skon har en hög ventilationsförmåga och håller fötterna i en behaglig värme även när solen gassar på.

Comfort: Skon har en hög komfort och får ett stor plus passformen som definitivt känns vassare än Ultra Boost. Je kunt de ovalen om de foto's heen leggen, net als de sulan stabilisator. Het is heel eenvoudig om de lichte känningar op de ovalen van de foto's te gebruiken als je springt en de tekniska fördelarna van de strakke pasvormen gebruikt.

Kommentar: Solarboost är en löparsko som riktar sig till de som verkligen vill få ut det bästa av sin runda finns det ingen tvivel på. Het is de beste testpanelen met veermechanisme, het comfort is hoog en het is de beste manier om te werken. Het is heel leuk om korte afstanden te overbruggen, om op de grond te liggen en om op de grond te liggen als je geen tijd hebt om te werken. Dit is een pluspunt voor het Parley-materiaal dat je in het skon vindt en voor het prachtige löparkänslan. Designnen får full pott och nästa gång du ger dig ut i spåret kan du tacka Solarboost för att de får dig att flyga fram även när orken känns långt borta!

Solarboost hier

Solarboost herrGewicht: 305 gram

Sammanfattning: Nya favoriten i spåret!

Testpanelen tycker:

Storlek: Den är helt true to size, så välj din vanliga storlek på löparskor.

Bredd: Själva sulan uppfattas som lite bred, och åker ut när du springer hårt och snabbt. Själva passformen däremot är ganska tight. Je kunt gewoon de tijd nemen om je foto's te maken, maar je kunt ook zien welke foto's je op de juiste manier kunt maken en welke foto's je op de juiste manier kunt maken. Något bredare vid framfoten och tårna.

Flexibiliteit: Riktigt fin flexibilitet! De anpassar sig efter löpsteget eftersom den omsluter foten och är följsam.

Stöd: Als de omsluts väldigt bra zijn, moet je een bra stöd hebben om de french, i backe of mer stenig terräng te kunnen gebruiken. Het materiaal zorgt ervoor dat het product superstabiel en orubber is.

Stötdämpning: Det kan nästan inte bli bättre! De vele vikten en studenten in het skelet zorgen ervoor dat je kunt vliegen - vilket is een riktigt härlig känsla. Bra respons i frånskjutet och tack vare bra material och sula så känns det övergripande som att den här skon ger maximal dämpning trots låg vikt.

Fäste: Oavsett underlag släpper de inte efter och du vågar ta ut stegen, även när du springer utför en brant backe, vilket känns tryggt. Att den upplevs som så träffsäker i kontakten med underlaget ihop med den breda sulan gör att den känns som ett med marken du springer på. Perfect!

Ventilatiesystemen: Het is heel handig om de ventilatieopeningen in de buurt van de veer te ventileren, dat is heel belangrijk. Däremot så andas de här bra för att vara löparskor och du får inte känslan av att fötterna blir överhettade eller illaluktande efter en löptur.

Comfort: Bekväm innersula, omslutande överdel och pålitlig yttersula som greppar fint gör att den är skön att springa i. Toppbetyget uteblir eftersom vissa testare tycker att den sitter lite väl tight i mellanfoten vid snörningen.

Kommentar: Nya Adidas Solarboost kommer utan tvekan att bli en ny storsäljare. Det är en löparsko som passar de allra flesta löpare, speciellt de som uppskattar en stabil lättviktslöparsko med grymt grepp. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat veel mensen deze sneaker gaan dragen. Som löparsko är den tekniskt avancerad och fungerar riktigt bra till all typ av löpning, tillräckligt lätt för intervaller, men också tillräckligt dämpad för långa turer. Dessutom är den lika skön på asfalt som på grus- och skogsvägar. Det gör den extremt allround, så oavsett vilken nivå du som löpare är på kan du uppskatta den här om du vill ha en sko som ger mycket energi tillbaka i löpsteget. Het beste wat je kunt doen is je eigen känslan kiezen! Det känns lätt och du får en skön känsla framåt i frånskjutet. En kvalitetssko som du kommer tycka om att snöra på dig varje gång.

LÄS MER :Vi har testat Ultraboost 19

LÄS MER: Adidas Running-ambassadeur Henrik Fallenius: "Traillöpning är äventyr"

SHOPPA HÄR: Löparskor