Träna hemma! Hanna Öberg visar 5 övningar Image

Träna hemma! Hanna Öberg geeft 5 beoordelingen

Je moet naar de sportschool gaan om te zorgen dat de kroppen en genomkörare worden. Fitnessprofiler en träningsbloggaren Hanna Öberg laat zien hoe je hemma kunt krijgen als je geen rode huid hebt.

Het is heel moeilijk om hem te dragen, maar je kunt hem ook in een sportschool dragen. Met slechts één rood kapje kan je je training heel eenvoudig variëren!

Fitnessprofessional Hanna Öberg, die de populaire träningsblogg op Hannaoeberg.com beheert, vertelt over vrouwelijke oefeningen die een effectieve helikoptertraining zijn. Det enda du behöver för att göra det är: Ett par hantlar och en kettlebell i lämplig vikt, en pilatesboll, en step up-bräda och en yogamatta.

Hanna Öbergs effektiva helkroppspass du kan göra hemma!

Gör 10 x 3 av varje övning!

1. Sidolyft (zijwaartse opheffen) voor utsida axlar

hanna öberg

hanna öberg- Det här är en bravning för att bygga upp mer definierade och synliga axlar, samt en enkel övning att göra både för en nybörjare och en erfaren gym-atlet. Het is goed om deze te combineren in een superset en het is goed om je spieren te trainen met een dropset, waarbij je varieert om je arm te bewegen en je arm stabiel te houden.

2. Boxhopp

hanna öberg


hanna öberg- Den här övningen är en riktig killer! Jag brukar använda den här övningen som avslut på mina ben- och rumppass. Het tröttar ut och ger en utmaning för uthålligheten samt ger ger ett bra tryck av mjölksyra i ben och rumpa.

3. Sida mage (schuin)

hanna öberg

hanna öberg- Det här är en enkel övning som både sträcker ut och jobbar med dina sidomuskler. Jag älskar den här övningen och i stort sett vem som helst klar av den! Leuk om in een superset te spelen.

4. Abs crunch op een pilatesstoel

hanna öberg

hanna öberg- Dit is de beste manier om de coremusklerna te stabiliseren. Het beste van alles zijn de contacten die je hebt. Jag får alltid galet bra träff av den här övningen och det är en klar favorit! I början kan det vara lite svårt att hålla balansen, men börja då med att bara stå i utgångspositionen och jobba dig sedan framåt mot en crunch.

5. Spin op een yogamachine

hanna öberg

hanna öberg- Voor corestyrkan! Maar ook voor wapens en balans in kroppen. Jag älskar den här övningen och du behöver inte göra många repetitioner för att bli riktigt trött.

Psst! Hanna Öbergs Wyte-t-shirt kost 149 kronen.

Foto: Hanna Öberg. Ännu mer träningsinspiration hittar du på hennes populära Instagramkonto @hannaoeberg!

LÄS MER: Hanna Öberg kör #sportacore

LÄS MER: Alles wat je nodig hebt voor een fitnessruimte