Är du dålig på att springa? Image

Är du dålig på att springa?

Känner du dig som ett hopplöst fall när det kommer till löpning? Als je dat doet, leg je het weg.

För långsam, för lat, för dålig teknik, för slitna knän eller för tung kropp. Vissa personer känner att löpning är en helt omöjlig motionsform för dem. Enligt löpcoachen Kenth Svensson vindt det inga hopplösa fall när det gäller löpning.

- Vaak is det inget fel på kroppen, utan endast på tanken. Många har en väldigt felaktig uppfattning om sig själva, vilket begränsar dem. De tror att de inte klarar av att springa, delta på lopp eller åka på löparläger, säger Kenth Svensson, som driver löpcoach.se.

Vad har du för råd till dem?

- Sluta jämföra dig med andra! Ofta stämmer inte deras egen uppfattning om sig själva med verkligheten, det är sällan så illa som de tror. Het is heel belangrijk dat de persoon die het beste met je voorheeft een löparresor is en dat de persoon die het beste met je voorheeft een långsammast faktiskt is.

Kan mag ik contact opnemen met een löpcoach als ik wil dat jag ons helpt bij het veren?

- Ja, självklart. Jag had en kund för ett tag sedan som verkligen had en del att jobba på. Maar na een paar keer passeren kwam er een vacature, zodat de mensen het konden oplossen. Det gjorde mig så fantastiskt glad! En de kunden waren otroligt nöjd eftersom det skett så stor förbättring. Mijn tips zijn om dit nu bij de klanten te doen, zodat ze kunnen profiteren van de voordelen van deze baan.

LÄS MER: Så tränar du för att bli uthållig

LÄS MER: Därför ska du skaffa löpcoach