Stort test av tights med hög midja Image

Korte test van panty's met een hoog middenstuk

Vind je het niet erg om een panty met een hoog middenstuk te dragen? Hier vind je de beste modellen van Nike, Casall, Blacc en Röhnisch.

Det här 2019:s test. Läs vårt senaste tightstest här: Träningstights 2020!

Oavsett om du föredrar klassiskt svarta, djurmönstrade eller blockat så är en sak säker - alla klär i tights med hög midja! I det här testet har Sportamores testpanel satt allt från seamless-tights till shapetights på prov. Hoe tyckte de.

Mjuk och mysig pasvorm

tights test rönisch

Model: Lasting Hoge Taille Panty, Röhnisch

Geschikt voor: Styrketräning och yoga.

Beste kwaliteit: Det bästa med tightsen frånRöhnisch är att de superbekväma, har smickrande sömmar över rumpan, samt i övrigt är väldigt snygga.

Det hade kunnat vara bättre: Tyvärr finns det ingen dragkedja över fickan, vilket gör att de inte lämpar sig särskilt väl för löpning. I övrigt passar tightsen de flesta träningsformer.

Sammanfattning: Det här är ett par jättefina, mörkröda panty som är något ljusare i verkligheten än på produktbilden. Vid midjan slutar tightsen precis över naveln. De är därmed inte superhöga, även om de helt klart är en hög modell. Om du är kortare än medellängd kommer de här tightsen sitta perfekt på dig, då de är aningen korta i benen. I midjan finns en snodd så att du kan dra åt lite. De är även 100% squatsäkra, vilket alltid är uppskattat! Baktill finns en liten ficka, där nycklar kan rymmas.

Trendblok

Tommy sport

Model: Geblokte Legging Volledig, Tommy Sport

Geschikt voor: Sportschool en sportschool.

De beste keuze: Het is heel goed om een panty aan te trekken met een design dat je onderscheidt van alle andere panty's op de sportschool, die je aan kunt trekken en die je aan kunt trekken. Utöver det är tightsen från Tommy Sport supersköna på och midjan är så pass hög att den sitter högt över naveln - väldigt uppskattat!

Det hade kunnat vara bättre: Den superhöga midjan och långa benlängderna passar inte allela kroppstyper, även om modellen är superbekväm. Du som är lite kort i rocken kan behöva vika upp modellen nedtill.

Sammanfattning: Tommy Sport panty's zijn het beste verkrijgbaar in het jaarlijkse assortiment. Sina blockade partier över knäna är det här ett riktigt trendigt alternativ, som kommer göra ditt nästa träningspass riktigt Instagramvänligt - perfekt voor dig som motiveras av det. I övrigt är det här ett riktigt bekvämt par tights, som inte kommer svika dig på gymmet. Op de benen zitten ventilerende panelen in fijnmazig gaas, voor maximale ventilatie, zelfs onder zware omstandigheden.

Zwart is het nieuwe zwart

only polay

Model: Cobra HW Aop Trainingsbroek, Only Play

Geschikt voor: Styrketräning en yoga.

Beste kwaliteit: Förutom den kaxiga designen är resåren i midjan på de här tightsen ett stort plus. Dit zorgt ervoor dat de broek op de grond goed zit, net als de manier waarop je naar de sportschool gaat. En annan stor fördel är att de är så pass elastiska att de går att använda även på riktigt rörliga yogapass.

Det hade kunnat vara bättre: Testpanelen hadden moeite met het vinden van de juiste förbättringsområde, maar er is iets mis met het feit dat de meeste yogapassers in de buurt komen van het frame en de baksidan van de tightsen.

Sammanfattning: Det här är tightsen för dig som inte alls håller med om att "orange is the new black". Als je samen met anderen een panty draagt die altijd goed zit, kun je die ook vervangen door een lichte fitnessbroek. Panty's van Only Play zijn discreet, maar ze hebben een goede kwaliteit wat te zien is op de testpanelen. I övrigt är de riktigt bekväma och har ett brett midjeband som ger precis lagom kompression. Panty's hebben ook een extra pluspunt om squats te kunnen doen, zodat je je goed kunt gedragen en de onderkläder synas genom tyget.

Beperkte oplage

tights med hög midja blacc

Model: Flatter HW Panty Limited, Blacc

Geschikt voor: Lågintensiv gymträning och yoga.

Beste kwaliteit: Het allerbeste aan de här tightsen is de breda midjan die dina former kramar utan att klämma åt - mycket smickrande och dessutom superbekvämt.

Det hade kunnat vara bättre: De här tightsen är anpassade för lågintensiv träning, vilket inte gör dem särskilt mångsidiga. De är inte det första valet när det vankas vinterlöpning men gör sig desto bättre i yogasalen, där de hör hemma.

Sammanfattning: Det här tightsen säljs bara i ett begränsat antal, men Blacc sedvanliga komfort känns igen från andra modeller av samma märke. Het is een panty die goed past bij såväl yoga en löpning, en het is ook goed voor mensen die variatie willen! Förutom den bekväma, höga midjan är designen det bästa med modellen. De panty's zijn heel riktigt, dus je kunt ze maar beter op de foto zetten. Snyggt även med de glittrandetaljerna längst ned, som ger en extra krydda.


Het beste alternatief

Nike one tights

Model: One Panty 7/8, Nike

Geschikt voor: Sportschool, yoga en pass.

Beste aankoop: "Materialet är det skönaste jag testat" säger en testare, som även tillägger att det är "mjukt utan att upplevas som slappt". Midjan is också betydligt högre än vad den utger sig för att vara. Na een tyget värmts upp så går tightsen att dra hela vägen upp till revbenskanten - så bekvämt!

Det hade kunnat vara bättre: Det är lite synd att de två grå blockpartierna på respektive ben inte är jämna utan sitter olika högt upp på benen. Det hade gett ögat mer harmoni om blockpartierna slutade på samma nivå, tycker testpanelen. Maar det är förstås en smaksak. Snyggt är det hur som helst.

Sammanfattning: Tightsen från Nike är som väntat precis hur sköna som helst med ett mjukt och följsamt tyg som på ett nästan magiskt vis ändå inte upplevs slappt, utan snarare formar ben och rumpa. I höst är det blockpartierna som är på modet och Nike är förstås inte sena på den pucken. De testpanelen zijn mooi vormgegeven en discreet, maar ze hebben geen extra laagje. Panty's hebben ook een extra pluspunt, zodat je op tv kunt zien hoe je je moet voortbewegen naar de sportschool en een skåpsnyckel kunt dragen.

Slimme accessoires

craft tights

Model: UNTMD Warpknit Panty, Craft

Geschikt voor: Yoga, pilates en andere sporten.

Beste kwaliteit: Het beste aan een Craft panty is het beste comfort. De panty's zijn extreem zacht en soepel, maar ze zijn ook midden in de zomer geribbeld zodat de panty's goed blijven zitten. Het langste ned heeft tightsen en extra del att dra over hälen, som värmer anklarna för att du ska slippa bli kall om fötterna vid lågintensiv träning - smart, tycker testpanelen.

Det hade kunnat vara bättre: Över rumpa och lår sitter de här tightsen aningen löst vilket är bra när du ska köra stretchpass och yoga, men det innebär även att de inte passar så bra till varken styrketräning eller annan högintensiv träning.

Sammanfattning: Det här är ett par väldigt sköna seamless-tights med hög midja, som verkligen ger dig full rörelsefrihet. De slimste "ögla" die je over je hoofd kunt dragen, zorgt ervoor dat je met je frusna fötter slipper lidande kunt worden onder een intensieve training. Den blå färgen kommer garanterat få dig att synas på gymmet, men för den mindre vågade finns tightsen även i en mer neutral färg - svart.

Stijlvolle panty van Kari Traa

kari traa tights

Model: Kine Panty, Kari Traa

Geschikt voor: Yoga, styrketräning en gymnastiek.

Laatste nieuws: "Jag kommer garanterat att vilja ha de här tightsen före allla andra tights när jag går på yoga" säger en testare, som är i stort sett lyrisk över komforten, men framförallt designnen. Om du inte testat tights från Kari Traa redan är det verkligen dags!

Det hade kunnat vara bättre: Panty's van Kari Traa zijn erg lang, dus je loopt het risico dat de panty's van Kari Traa niet goed zitten als je te lang bent.

Sammanfattning: Om du har någon som helst koll på Kari Traa vet du säkert att de fullkomligt dominerar underställsbranschen för kvinnor. Därav är det kanske inte heller så konstigt att de även är bra på träningstights. De här tightsen är supersnygga, trots en väldigt enkel design och utöver det är de väldigt sköna. Midjan is hoog en heeft een precieze compressie, zodat je een goede opslag hebt!

Prisvärda vintertights

Wyte Anja

Model: Anja Winterpanty, Wyte

Geschikt voor: Sportschool, styling en löpning.

Beste kwaliteit: Het beste aan de hardere panty is dat hij goed past bij de bovenkant en onderkant. Aan de binnenkant vind je borstat-materiaal met een lichte extra vulling - perfect voor utomhuspromenader en löpning onder de kalla årstiderna.

Det hade kunnat vara bättre: Något som delar av testpanelen reagerar på är att kompressionen upplevs tightare kring vader och över knäna, än vad de gör över midjan. Därför kan du som är något mindre kring midjepartiet och rumpan uppleva tightsen som lite lösa och behöva dra upp dem kring ljumskarna.

Sammanfattning: Riktigt mjuka vintertights som sitter högt och tight i midjan, utan att krama för hårt. Designnen är diskret, men inte tråkig och de glittrande prickarna på vaderna är ett fint inslag som uppskattas av testpanelen. Als de prickarna is gereflecteerd, is dat een extra slim detail dat ervoor zorgt dat ze perfect zijn voor het opbergen na een val.

100% smickrande pasvorm

casall

Model: Sculpture Hoge Taille Panty, Casall

Past bij: Högintensiv träning.

Beste kwaliteit: Het allerbeste aan de här tightsen is hoe de skulpterar och formar din kropp. Panty's hebben een smickrande pasvorm die je verkligen kan. Overal is het materiaal tunt en lätt, dus het is väldigt bekvämt.

Det hade kunnat vara bättre: Eftersom materialet är så pass tunt kommer troskanten att synas igenom om du inte väljer att träna i seamlesstrosor eller en stringmodell.

Sammanfattning: "Jag älskar dem!" is de eerste die ik in een testpanel vertel wanneer ik een koord van Casall aantrek. De här träningstightsen för högintensiv träning är har en 100 procent smickrande passform, med en hel del kompression. Det gör att de passar perfekt till högintensiv träning och då tyget även torkar fort och ventilerar klockrent kan det knappast bli bättre. Testpanelen rekommenderar de starkt för de allra grisigaste träningspassen!

LÄS MER: Så ska du klä dig när du springer i regn, blåst, snö och kyla!

SHOPPA HÄR: Alla våra träningstights