Enkla och gröna frukostar av Made by Mary Image

Enkla i duże owoce od Made by Mary

Rozpocznij dzień z hälsosamma i snabba frukostar! Maria Strömberg Bååth, prowadząca bloga Made by Mary, oferuje szeroką gamę produktów Made by Marys, pełną receptur dla wszystkich rodzajów żywności.

Oavsett om du är uppe med tuppen eller är en snoozare av rang är det härligt att starta dagen med en frukost som går snabbt att göra, som är god och som ger dig allt du behöver för att klara av dagen. Nu släpper Maria Strömberg Bååth, som driver bloggen Made by Mary, boken Made by Marys gröna frukost (förhandsbeställ den HÄR). Den is späckad med enkla recept på smarriga frukostar.

- Boken is full med "good shit" som jag brukar säga, det vill säga grön mat som är bra för allt: miljön, djuren, och en själv, säger Maria Strömberg Bååth.

Enkla och nyttiga frukostar av Made by Mary Polub Marię Strömberg Bååth na Instagramie @madebymary, aby dowiedzieć się więcej o jej zdjęciach i znaleźć inspirację na matę! Foto: Maria Strömberg Bååth

Mam nadzieję, że recepta, która jest wegetariańska lub wegańska, nawet w smaku jest smaczna.

- Jag äter vegetariskt och veganskt och mellan den kosten och traditionell husmanskost finns ett avstånd. Wiele osób próbowało wegetariańskich potraw, które były naprawdę smaczne, lub próbowało ich z innymi składnikami, takimi jak acaibär czy chiafrön. Jag will minska det avståndet och visa att det går att äta vegetariskt och veganskt och att det både är gott och enkelt att laga, säger hon, och fortsätter:

- Jag är en sjusovare, men älskar frukost så därför går de flesta av mina recept att förbereda kvällen innan så att de går fort att göra på morgonen.

Jak znaleźć receptę w pudełku?

- Nie mam pojęcia. Jest to podstawowa recepta na to, że jag beskriver hur jag gör min växtmjölk så att den blir fyllig och god, det finns recept på nötsmör med kardemumma, ett äppelsmör som är en favorit hos alla som testat, smoothiebowls, amerikanska pannkakor som är veganska, miniscones och smörgåsar.

Varför gillar du just frukost så mycket?

- To dopiero początek. Jag tror att bra morgonrutiner sätter agendan för dagen och det här är mitt sätt att visa att du kan vara morgontrött men ändå hinna göra en god frukost genom att förbereda den på kvällen innan. Mina recept är enkla, det längsta receptet är på en chokladgranola.

Jaki jest ulubiony produkt?

- Ulubiona receptura w moim pudełku to smörgås z färskost, jordgubbar, svartpeppar, citron, basilika i honung. Jest to dobry pomysł na to, jak je przyrządzić, a także na to, jak je zdobyć. Den smörgåsen is en helgfavorit. Och, więc może być chokladgranolan! Den innehåller lönnsirap som är ett lite snällare sötningsmedel. Jest to dobre rozwiązanie, jeśli chodzi o nakładanie na siebie różnych produktów, takich jak havregrynsgröten czy smoothien. Daje to szansę na osiągnięcie sukcesu.

Co znajduje się w tych ofertach?

- Mam wszystkie kikärtor hemma, z których można uzyskać både efterrätter i frukostar, quinoa, halloumi i växtmjölk.

Zacznij dzień od koktajlu owocowego!

Enkla och nyttiga frukostar av Made by Mary Z takim lekkim podejściem do owoców dzień może być naprawdę udany! Foto: Maria Strömberg Bååth

(Från boken Made by Marys gröna frukost)

(2 porto)

  • 1 rågad dl frysta hallon
  • 1 tsk agavesirap
  • 1 msk vatten
  • 2 stora bananer, skivade & frysta
  • 3 msk jordnötssmör
  • 2-3 dl mandelmjölk
  • 2 tsk agavesirap
  • ½ tsk vaniljextrakt
  • ewentualnie 1 msk osötat vegetabiliskt proteinpulver

Ruszaj:

Koka upp hallon och vatten in en kastrull, mosa till hallonen och låt det koka i cirka 1 minut, smaka av med agavesirap. Wymieszaj wszystkie składniki z mlekiem w wysokiej temperaturze w mikserze. Ułóż hallonen na dnie szklanki, polej bananami i jordnötsmilkshaken. Wbij w spód cukier lub skórkę i zrumień, aby uzyskać delikatny "rippeleffekt".

made by mary
W ten sposób można uzyskać dostęp do plików, które pojawiły się na stronie.

LÄSMER :Är du sugen på att ändra dina frukostvanor?

LÄS MER: Owocowa miseczka z awokado i mango